Pluspunten
Goede kwaliteit, snel
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
bij een kapot onderdeel binnen een dag weer een nieuwe geleverd
Pluspunten
Snel levering, goede producten
Pluspunten
Prima product, vlotte levering, goede prijs.
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering en leuke prijsjes !! Aanrader !! Waarom nieuw als tweedehands net zo goed werkt?
Pluspunten
Snel en adequaat geleverd. Alles ziet er goed uit.
VerbeterpuntenAdvies geven wat nodig. Ik heb geen balk voor onder de televisie ontvangen. Krijg ik dan toch alle mogelijkheden ?
Pluspunten
Snelle adequate service. Ook meermaals tussentijdig wijzigen van de bestelling, enkele uren voor verzending, was geen probleem.
Pluspunten
snel goed verpakte, juiste prijs
Verbeterpuntentesten van de oplaadbare batterijen voor je ze verkoopt. de oplaadbare batterijen zijn niet meer volledig op te laden, ze geven direct weer dat ze bijna leeg zijn nahef opladen.
Pluspunten
Zeer snelle, duidelijke communicatie. Alles was tiptop in orde!
Pluspunten
Mooie levering . lijken wel noieuw
Verbeterpuntenvolgens mij geen
Pluspunten
Vriendelijk prima en snelle communicatie
VerbeterpuntenIk heb twee in motion controllers gekocht, nieuwe. Een ervan werkte niet. Deze heb ik na keurige mail opgestuurd naar nijmegen. Kreeg ook weer snel antwoordterug, dat deze wel zou werken en zou worden opgestuurd mits ik opnw verzendkosten betaal. Na een mail waarin ik weer netjes te woord ben gestaan toch besloten te betalen zodat mn kinderen kunnen wii-en. Maar ik heb nu in totaal 15 euro verzendkosten betaald in 1,5 week tijd voor 1 controller. Dat vind ik geen service en geen klantvriendelijkheid. Dat had gewoon op kosten van wii.games teruggestuurd kunnen worden. ik zal verder geen gebruik meer maken van dit bedrijf.
Beste Jaqueline, Vervelend om te horen dat de controller in eerste instantie niet bij u leek te werken. Zoals u aangeeft hebben wij deze ook getest en werkte deze bij ons naar behoren. Uit uw verhaal kunnen wij opmaken dat de controller nu wel naar behoren werkt. Wij wensen u nog veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Page prijzen en toch prima service. Uit verleden weet ik dat Moët moeilijk wordt gedaan wanneer iets dat stuk is vervangen moet worden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel geleverd, product zoals beschreven, functioneerd goed. (Skylander portal voor de PS3)
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Goed op tijd in huis Super goed
Pluspunten
snel, kwaliteit goed
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt, leuk cadeautje toegevoegd
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit.
Pluspunten
Duidelijke info over wat je koopt en je krijgt ook wat je hebt besteld, goede Prijs-Verhouding
Pluspunten
Mijn dochtertje is heel blij met haar wii afstandsbediening. Dank u wel
Geen kapotte discs verkopen en sommige mensen hebben geen tijd om naar de post te lopen om deze terug te sturen binnen de 7 dagen. Waardoor we nu dus 22 euro kwijt zijn.
Beste Lisa, Vervelend om te horen dat u een defecte disc heeft ontvangen, onze excuses hiervoor! Wij vragen klanten inderdaad om het product binnen 7 dagen te retourneren. Dit is echter een richtlijn wat ons helpt om klanten zoals u zo spoedig mogelijk verder te helpen. U kunt de disc nog steeds retourneren binnen uw garantietermijn! Wij zien de disc graag retour en zullen deze zo snel mogelijk voor u repareren of vervangen! Met vriendelijke groet, GooHoo