Pluspunten
Accu was leeg en bij jullie nieuwe besteld. nu werkt het allemaal weer!! zijn er zeer blij mee. bedankt!!
Pluspunten
Super goede spullen, controller was niet goed, terug gestuurd en binnen een paar dagen een ander toegestuurd gekregen en de verzendkosten terug ontvangen! Top service!
Pluspunten
Goede service en super snelle levering. Een echte aanrader!!!
Pluspunten
Snelle afhandeling van de order
Pluspunten
Snelle levering en goede after service. We hadden namelijk enkele spelletjes moeten terugsturen. Werd correct afgehandeld door hen!
VerbeterpuntenTip:We hadden de aangekochte 2de hands spulletjes afgewassen met HG Kunststofreiniger en ze zagen er terug uit als nieuw
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
flexibel, duidelijk en meedenkend
Pluspunten
Goede snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Propere tweedehandsspullen die eigenlijk zo goed als nieuw lijken. Betrouwbaar afleveringstijdstip.
VerbeterpuntenIk had eigenlijk pas in de bevestigingsmail gelezen dat het over tweedehands goederen ging. Voor mij is dat op zich geen probleem, maar misschien dat het iets duidelijker op de site kan vermeld worden bij de aankoop van het product. Ook jammer dat het niet meteen bij het product staat dat er sowieso nog verzendingskosten zijn.
Beste Caitlyn, Bedankt voor uw recensie. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Wij hebben uw feedback opgepakt en zullen het een en ander aanpassen aan onze webshop waardoor u en andere klanten in de toekomst beter ingelicht kunnen worden. Wij wensen u nog veel plezier met het pakket! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Snelle levering. controller ziet er nog als nieuw uit. Aanrader
Pluspunten
Bij bestelling 1 item niet toegezonden gekregen, 1 belletje en het was geregeld! Top!
Website : verschil wel of geen garantie per item kan duidelijker
Pluspunten
De eerste Wii (model één) die ik had besteld bij WiiGames vertoonde na een aantal weken problemen. Na melding hiervan kreeg ik binnen een aantal dagen een nieuwe Wii thuis bezorgd. Goede kwaliteit (zeker voor een tweedehands apparaat)
Pluspunten
Heldere site, heldere communicatie, mooi aanbod
VerbeterpuntenControle van levering op compleetheid voorafgaand aan verzending.
Pluspunten
Snelle levering! Echt super. Spel was in perfecte staat ook. Zeker een aanbeveling.
Pluspunten
snelle levering, 2e hands producten zijn bijna niet van nieuw te onderscheiden.
Pluspunten
Bestelling werd snel en keurig bezorgd. Alles zag er als nieuw uit en werkte perfect. Top!
Pluspunten
tweede keer dat ik bij wiigames iets heb gekocht. Eerste levering was er 1 van de 3 controllers niet helemaal functioneel. Ik heb toen 7 euro cadeaubon gekregen en heb hiermee een nieuwe gekocht. fijn dat ze het zo oppakken
Pluspunten
Snelle levering, product op voorraad.
VerbeterpuntenGame had veel krassen op de disc. Spel wordt goed gelezen door de Wii. Een status indicatie van de disc zou handig zijn, bijvoorbeeld: kwaliteit product: matig/goed/erg goed. Dan weet je als klant beter wat de indicatie is van het product. Dit product zou ik inschalen als matig. Al met al zou ik dit product zeker gekocht hebben, ook met beoordeling Matig.
Beste, Vervelend om te horen dat de disc bekrast is aangekomen bij u. Onze oprechte excuses hiervoor! Het lijkt er op dat de disc door onze controle heen is geglipt. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om dit probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Wij beschikken namelijk over een geavanceerde machine die dit soort krassen kan oplossen. Wij horen graag van u! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Snelle levering en de producten zien er prima uit.
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs/kwaliteitverhouding
Pluspunten
Snelle bezorging nette website en keurig geleverd
Pluspunten
Goede prijs en hele snelle levering!