Geweldig bedrijf met snelle levertijden En alles wat ik besteld bevalt super goed
Snelle verzending, product werkt naar behoren. Top!
Heb over het algemeen goede ervaringen met goohoo, altijd goede service, als er iets niet goed is of als ik zelf iets verkeerd heb aangetikt word het altijd goed opgelost, bet enige nadeel is is dat de ds lite die ik heb besteld de schroefjes die bij het scherm zaten niet meer bedekt zaten, en hij heeft soms moeite met weten dat de games er in zitten
Ik had er zo mijn twijfels over rebruched. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik me daar in heb vergist. Heb alles mooi verpakt en op tijd thuis toe gekregen en na controle moet ik toegeven dat het voor herhaling vatbaar is. Mvg Charles
Snelle levering, prima producten, goede service
Ik heb 3 games gekocht voor mijn zoontje om te spelen tijdens een 12u rit. Een dag voor vertrek arriveren de games en 2 van de 3 werkten niet. Werden totaal niet herkent door de DS...
Beste Dennis, Wat vervelend dat dit net voor je vakantie zo uitpakt. Omdat het erop lijkt dat meerdere games niet goed werken, verwachten we dat de contactpuntjes in de DS niet meer helemaal schoon zijn. We adviseren je om deze voorzichtig schoon te maken / blazen. Mocht je problemen blijven ondervinden met de games, heb je er uiteraard gewoon garantie op. Een fijne vakantie gewenst!
Ik heb een New 2DS XL besteld en ben er ontzettend blij mee: hij is in hele goede staat, precies zoals beschreven, en de levertijd was supersnel, waardoor ik hem eerder in huis had dan verwacht.
Prima 3ds besteld beetje jammer dat het geluid het vanaf het begin al niet doet
Ruime keuze, goede prijs/kwaliteit verhouding en snel in huis Onze zoon was blij met zijn nieuwe gameboy, en wij blij dat die nog te krijgen was
Bestellen was makkelijk. Bestelling snel geleverd. In goede staat.
Goede prijs, moeilijk te vinden spel. Mijn zoon is er heel blij mee.
Voor een leuke prijs goede kwaliteit. Snelle levering en goed verpakt.
Meerdere artikelen gekocht in loop der jaren bii GooHoo, en altijd snel opgestuurd. Ik ben hier zeer tevreden over.
Goede prijs en kwaliteit maar wat late bezorging.
huisgenoot heeft sindskort weer haar oude DS van de zolder gehaald en is verzonken in de nostalgie van oude spelletjes. Vele van onze oude spelletjes doen het echter niet meer, ik heb haar mogen verrassen met deze goed geprijsde en goed werkende tweedehands versie van Mario Party (mijn inziens het beste ds spel vroeger).
Al verschillende aankopen gedaan. En het blijft een prettig gevoel geven. Dank voor jullie inzet ter verkoming van het wegwerpen van producten. Die zeker nog eens bij anderen gebruikt kunnen worden. Fijn om zulks iets te mogen kennen.
het kwam gewoon prima en snel aan
Het spelletje werkt naar wens en de prijs was top!
Heb al meerdere keren besteld via goohoo En Altijd alles netjes en snel bezorgd
Ik heb het als cadeau gekocht. De ervaring bij aankoop was zeer positief. Mijn kleinkind zal het alsnog ontvangen.
Zeker aan te raden om voor je nostalgische nintendo te gaan. Zoveel leuke tijden mee gehad en kan er weer fijn van gaan genieten.
Zeer nette en professionele ervaring. GooHoo heeft veel keuze en zijn erg eerlijk in wat ze wel en niet kunnen/hebben. Als je goede kwaliteit wilt voor niet al te veel geld raad ik GooHoo aan!
Misleidende omschrijving, ongewenst artikel geleverd en klantenservice is minder dan behulpzaam.
Beste EM, Vervelend dat het product niet aan de verwachtingen voldeed. Uiteraard kun je gebruikmaken van de zichttermijn als je het tijdig aan ons terug stuurt.
Ik bestel hier vaak me PS2 en DS games! En ik krijg ze in een hele goeie staat bij me in huis! Ik heb zelfs hier mijn DS LITE gekocht en die was ook echt in top conditie! Ik kreeg ook een keer een game opgestuurd die het niet deed maar ik kreeg na 2 dagen al een heel nieuw exemplaar! Deze website zal ik nog tientallen keren vaker gebruiken! Zeker aanbevolen als je weer je jeugd opnieuw wil beleven!
Alleen hier kon ik een nostalgisch Nintendo DS spel terugvinden voor een goede prijs. Toen er iets mis ging met de bestelling en betaling, werd ik snel en duidelijk geholpen via de klantenservice.
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen