Helemaal prima! Blij mee!

Helemaal super!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Hij is prima maar hij is trager als mijn oude hoef de die maar aan te tikken en dan was het goed. Nu pakt hij hem niet altijd moet nogal eens dubbel tikken. Maar verder is hij goed.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

3ds met 4 sterren gekocht, geen krasje te bekennen werkt zoals het hoort, enigste zeik puntje is dat je de oplader er los bij moet bestellen.

Leuke game

Leuk! In de game waren wel al een paar levels al gegaan, voor de rest prima.

• Nazorg / Garantie

Zoals omschreven en naar wens

Ik heb de 3ds XL besteld en ik moet zeggen was 5 sterren wel waard die hun het gaven.

Geweldig!

Snel bezorgd en snel verzonden

• Nazorg / Garantie

Een goed spel ,brengt nostalgie naar voren ,maar een kleine domper is dat het alleen frans is met nederlandse ondertiteling ,dat had ik graag ook engels gewild.

Alles prima!

Ik heb pas hier mijn eerste bestelling gedaan en alles was gewoon goed. Ik ga binnenkort vast weer wat bestellen.

Ja gewoon prima.

Gewoon goed

Tevreden

Test eerst u games goed voor u ze verkoop a.u.b.

• Nazorg / Garantie

Ik heb hier een blauwe DSi XL gekocht en de service was perfect. Pakketje kwam snel aan. Hij is mooi en netjes aangekomen. Ik ga zeker nog vaker hier bestellen

Goede ervaring

Goede service en een snelle levering.

super!

artikel stond zo als beschreven, snelle levering, zeker aan te bevelen!

Product zoals beschrijving

Het product was exact zoals de beschrijving. Wel jammer dat ik het verkeerde product had besteld .

Prima ervaring

Voldoet aan de omschrijving en was snel geleverd.

Geweldige kwaliteit!

Voor een gebruikt product was de kwaliteit echt goed, alsof het nieuw was (wel zonder originele doos, niet dat ik anders verwacht had)! De vijf sterren die de kwaliteit van de New 2DS aangaven waren verdient. Niks is perfect, dus geen 10/10, maar dat is het alleen maar omdat het beschermcase die ik er bij had besteld te groot was (hier was geen optie of preview voor) en dat haalt wat weg van de compactheid waar de DS-lijn zo bekend om staat. Ook de oplader kabel was nog al gekreukt, maar werkt verder perfect.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Is in goede staat werk perfect

• Nazorg / Garantie

Ik ben erg tevreden. De omschrijving van de producten is helemaal goed. Het product was uiteindelijk nog beter als ik had verwacht. Wanneer ik geen ervaring heb met een webshop vind ik het zelf prettiger om "achteraf" te betalen. Deze optie was er ook. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden. Uiteindelijk is dit allemaal extra service en gaat het om de artikelen en hier ben ik heel tevreden over. Ze zien er keurig uit en werken prima. In de toekomst zou deze site mijn eerste keuze zijn voor een bestelling. Een aanrader dus.

Snelle verzorging, net product

Ik ben best tevreden

Ik heb precies gekregen waarvoor ik betaald had. De staat van de 2ds is vrij goed, naast een hele boel krasjes en een heel klein horizontaal streep op het beeld, maar in het algemeen makat dat niet veel uit. Ik ben blij met mijn aankoop

• Nazorg / Garantie

Ik ben er blij mee met jullie goede service, alles is goed te vinden

• Nazorg / Garantie

Goede service en snel bezorgd

Bestellingen gaan vlug.

Heb goede ervaringen met goohoo.nl ze hebben een ruim assortiment aan games. En bestelde games komen snel ter plaatse. Ik heb mijn gamesite gevonden hier. A Blaazer.

Geen onverwachtheden

Ik bestelde een tweedehands Nintendo DS lite. Het toestel is zoals verwacht met aanvaardbare gebruikssporen, wat GooNintendo ook aangaf op hun website. De bestelling werd snel en goed verpakt geleverd.

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen