De levering van de game is super snel De game zelf is van uitstekende kwaliteit Goede service Mooie voordelige prijzen Een echte aanrader
Heb een ps 1 memorycard gekocht,kan niet aan het product zien of het nieuw of gebruikt is. Werkt perfect. Goed product voor een mooi prijsje. Na 2 dagen al in huis. Echt top!
Al een tijdje bestel ik met plezier ps2games, om mijn verzameling te vergroten.Er is een goede prijs/kwaliteit verhouding, de site is erg duidelijk en goed.
Spellen zijn goed( 2de hands spellen functioneren prima), service goed, levertijd goed, eventuele fouten worden gratis hersteld, in mijn ervaring. Is wat duurder dan andere sites, bv, FFX was de helft goedkoper op andere sites, maar ik betaal liever wat extra voor de goede service! Ik raad deze site aan voor v.n. als je 2de hands ps2 games etc wilt aanschaffen.
Dat een klant nog zo een spelletjes Kan vinden bij jullie is zeer tof. En wat nog goed is de prijs is zeer goed doe zo verder. Alvast bedankt .
Ik had een specifiek spel nodig en kwam er direkt bij terecht. De site is simpel en goed, hou het zo! Het enige minpuntje is het gebruik van post-nl als enige transporteur, waardoor bij drukte het pakketje later komt, in dit geval na de kerst in plaats van ervoor..
Super bedrijf! Veel keus, snelle levering en vriendelijke klantenservice!
Zeer snel geleverd! Zeer content
Product was snel bezorgd, zelfs met de feestdagen en Corona. Alleen was de foto van het product op de site anders dan het product in het echt. Het werkt even goed, maar dat was wel even jammer.
ruime keuze prijs kwaliteit en snelle levering Prima online winkelen bij Goo Hoo
De ontvangen PS2 spel ziet er zo zuiver uit dat het niet tweedehands lijkt. Complimenten.
Laatst heb ik een controller + een spel gekocht. Deze had ik in no-time binnen. Helaas functioneerde de joystick van de controller niet optimaal. Na dit aangegeven te hebben via de mail. Had ik nog binnen het uur een nette reactie. Een nieuwe controller is onderweg. Goede service.
Het was een goed bestelproces, snelle levering en een goede kwaliteit van de DVD. Nu aan het genieten!
Voor een fijn bedrag toch genieten van een playstation en spellen . En dan hen je een goed uitziende playstation en spellen als nieuw. Waarom meer betalen als het ook goed koper kan
Goed , precies wat ik besteld had en op tjjd
Vier games besteld. Één defect. Zonder poespas waarde van deze teruggestort. En aan de andere drie reeds veel plezier beleefd
Ik ben heel blij en de.levering van de post duurde niet lang ik ga zeker in de toekomst nog is kopen
Toevallig bij GooHoo terecht gekomen. Had vroeger een PS2 voor de kinderen en kon dan zelf ook eens meespelen. Later alles weggedaan. Nu voor de kleinkinderen terug een PS2 en spelletjes aangekocht. Kan ik nu terug eens gamen met hen. De console werkt goed, de controller was verkeerde kleur maar door een prima klantendienst snel opgelost. De spelletjes zoals gevraagd gepolierd, dus krasvrij. Alles wel mooi op tijd geleverd en mooi ingepakt. Jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn! Moest nog een spelletje bij bestellen achteraf en de verzendkosten waren bijna het dubbele van het spelletje. Heb dan nog een kleine bestelling gedaan en vergeten mijn kortingscode in te vullen. Terug de hoge verzendkosten. Daar zou nog wat moeten aan gesleuteld worden.
een halve ster is eigenlijk al te veel voor dit bedrijf. Ik had 2 controllers voor de Gamecube gekocht en deze werkten beiden niet. (Dit kan steeds eens gebeuren maar na andere reviews te lezen hebben veel mensen dit probleem) Na contact te hebben met de klantendienst deze op eigen kosten terug gestuurd. Als reactie kreeg ik dat ze perfect werkten. Ik zie niet in waarom ik werkende controllers zou terugsturen? Het resultaat is dat ze mij de controllers willen terug sturen (die hier niet lijken te werken) maar daarvoor moet ik ook betalen. Dus denkt twee keer na voor je controllers besteld want dat kost alleen maar veel geld voor niet werkende controllers. Daarom ga je best op zoek naar originele controllers. Die kosten wat meer maar uiteindelijk ben je er goedkoper van af.
Goed materiaal en levering.
Ik ben heel tevreden over het product en de snelle levering. De verzendkosten zijn wel heel hoog
Zeer betrouwbaar en snelle service!! Mijn ps2 die ik heb besteld werkt uitstekend en is super goed met zorg aangekomen!
Bij problemen snel opgelost.
niks op aan te merken