Pluspunten
VerbeterpuntenGames beter controleren op krassen....meerdere keren games bestelt en ontvangen..helaas 2x games ontvangen met krassen...
Beste Sylvester, Vervelend om te horen dat 2 games krassen bevatten. Onze oprechte excuses hiervoor! Ons klantenserviceteam zal direct contact met u opnemen om de discs voor u te repareren dan wel te vervangen. Wij horen graag van u! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Snelle levering en na een mail over een defect meteen antwoord en top opgelost
Pluspunten
Een geleverd product werkte niet. Na een mail werd direct een vervangend product gestuurd zonder vragen. Het eerdere product hoefde niet te worden teruggestuurd
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Pluspunten
duidelijk overzicht van wat er te krijgen is met goede prijzen. Snel opgestuurd en ontvangen via de post
Pluspunten
Vriendelijke service aan de telefoon, en snelle levering
VerbeterpuntenVervelend dat de prijzen niet vast zijn die op de site staan.
Pluspunten
Vlotte levering, spellen waren in goede conditie en kwamen ook nog met garantie al waren ze tweedehands. Super!
Pluspunten
vriendelijkheid ten top, snel levering (naar België) en games perfect in orde, absolute aanrader, ik maak verder reclame voor jullie, heel hartelijk bedankt voor jullie service!!
Pluspunten
Snelle service, goede kwaliteit!
VerbeterpuntenIk wist niet dat het tweedehands was, zag ik pas toen ik een briefje bij mijn post zag.
Pluspunten
Zeer snelle service en correcte afhandeling defecte artikelen
Pluspunten
Ik was op zoek naar een playstation om de Ratchet and Clank serie op te kunnen spelen. Beiden konden geleverd worden door PS2Gameshop in goede staat en snel geleverd!
Pluspunten
De ps2 werken prima, net als de games. Je krijgt wat je wordt beloofd en snel geleverd. Dik in orde.
Pluspunten
De volgende dag geleverd, playstation werkt goed. Erg goedkoop voor een goede playstion. Wij zijn er erg blij mee!
Pluspunten
zeer goed bedrijf
Pluspunten
Ben zeer te spreken over de service van jullie
Pluspunten
Snel en eenvoudig
Pluspunten
fkcing nice
Verbeterpuntenniks jengez
Pluspunten
Echt snel binnen! Na 12 uur besteld en toch de volgende dag in huis! Producten doen het tot zover uitstekend. 1 spel nog niet uitgeprobeerd maar zal wel waarschijnlijk in orde zijn. Ook geen factuurbrief erbij, dus geen boom verspilling. Ik raad dit bedrijf ontzettend aan, prijzen zijn ook gewoon goed.
Pluspunten
Tsja...
VerbeterpuntenAls je via Google direct bij een artikel uitkomt, is het ERG onduidelijk dat het om tweedehands spullen gaat met dus ook maar een heel beperkte garantie. Je moet echt via de voorpagina naar binnen want anders trap je er zo in. Ik dus ook. Helaas zijn ze ook de enigen die nog leverden wat ik zocht dus ik heb het erbij gelaten, maar ik vind wel dat men VEEL duidelijker moet worden hierover...
Beste Ries, Bedankt voor uw feedback, wij zullen dit toepassen en kijken hoe wij uw klantervaring in de toekomst kunnen verbeteren. Wij wensen u nog veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Snelle levering PS2-controllers! Alternatief merk dan Sony. Goede kwaliteit. Super blij dat ik mijn PS2 weer volledig kan gebruiken met mijn zoon!
Pluspunten
Snel geregeld, goede en overzichtelijke site
VerbeterpuntenNiets op aan te merken