Ik koop altijd al mijn tweedehands spellen hier, de kwaliteit van de discs is altijd top en ze komen ook bijna altijd in het orginele hoesje (zo niet dan staat dat aangegeven). Ook leveren ze altijd snel!
Noit problemen gaat. Goede kwaliteit en beste service
koop hier al jaren spelletjes en matriaal voor de playstations of het nu voor de 1 of 2 of3 is het enige wat me nooit lukt dat je die kortings codes krijgt en met betalen dat die nooit pakken maar verder geen klachten over goohoo tot nu altijd nog goed spul gekocht
Erg goede zaak. En voordelig.
Zeer snelle levering en netjes verpakt. Kortom: Toppie, ben zeer tevreden.
Heelemaal goed mijn ervaring was goed
De kwaliteit van de game was zoals beloofd. Verzending en levering gebeurde netjes volgens mijn vraag. Pakje was in prachtige staat wat voor mij betekent dat het met het nodige respect werd behandeld. Ik ben zeker nog van plan om hier nog een game te bestellen, als ik een waardige partner vind voor mijn one and only game for life, mijn konijnen :p Nog steeds niets gevonden dat deze game kan overtreffen, zelfs niet evenaren. Dus als er mensen tips hebben, you're welcome! ;)
Keuze genoeg voor ieder type gamer, goede kwaliteit in verhouding met de prijs. Een aanrader.
Snelle verzending! Artikelen voldeden aan de verwachting, tot nu toe veel plezier van. :-)
Alles geleverd als aangeboden. Achteraf vind ik de ps2 games te duur als je het bij andere aanbieders vergelijk.
Snelle levering, games cd's in top staat
Keurige levering van goede producten voor een eerlijke prijs
Geweldig hoe snel het allemaal gaat en ook allemaal kei goed
Uitstekende kwaliteit
Als je ps2 accessoires wilt kopen en ook voor een goede prijs zou ik dit aanbevelen heb zelf een zilveren dualshock 2 gehaald en is in goede conditie en ziet er mooi uit als controller, voor de prijs en snelle bezorgingstijd voor mij. Pakket komt ook goed verpakt. Customer service is ook heel ondersteunend. Als je echt wilt herleven van oude consoles en games zoals de playstation 2, is dit voor jou.
Snelle levering.
Spelletjes waren netjes en snel geleverd en werken goed ik ben zeer tevreden
Goede kwaliteit en snelle levering
Alles wat ik tot nog toe bij GooHoo heb besteld werkt uitstekend.
Mijn PS2 had nog een controller nodig en een paar spellen. Gameshop heeft fantastisch deze items bezorgd zonder probleem. Goede service buiten België en zeer snel. Zeker een aanrader voor wie retro accessoires wil kopen voor een lage prijs.
Beste Marcio, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de bestelling ook binnen België snel bij je geleverd werd. Dat zien we graag. Nog veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, GooHoo
Zoals de titel , koop al jaren spellen op deze site, prijzen goed, service goed. Nemen verantwoordelijkk als er iets omverhoopt mis loopt. Iets wat ik als noodzakelijk zie, voor elke internetshop. Als voorbeeld, einde van een spel werkte niet, en ze vergoeden het aankoop bedrag. 1x gbeurt. Werd uitstekend afgehandeld. Probleem met de Post.nl houdini pakketten? De site neemt verantwoording. En lost het op. Ook 1 maal gebeurd. 2 incidenten, waarvan 1 aan post.nl lag, en 1 x pech , op jaren bestellingen en vele spellen, en werd prima en snel afgehandeld. Daarnaast, de tweede handsspellen, zijn in prima staat. Een erg tevreden klant. Jez ps; levertijd snel, maar afhankelijk van de bezorger. Meestal binnen een paar dagen, max.
Hoi Jorg, Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankopen en onze service. We hopen dat we dit nog jaren voor je kunnen blijven doen. Nogmaals bedankt voor je review en tot de volgende bestelling! Groetjes, GooHoo
Alles verzorgd
Beste Eddy, Goed om te horen dat alles in orde was. Bedankt voor je review! Groet, GooHoo
Na mijn bestelling mail ontvangen dat niet alles op voorraad was en de levering hierdoor vertraagd werd. De vertraging betrf slechts 1 dag.