Herinneringen ophalen met ps3

In begin twijfelde ik om ps3 te gaan halen maar gelukkig heb ik het wel gedaan. Het is een geweldige ps3 super slim consol met genoeg ruimte en heel klein ben er super blij mee. Om geweldige games op te kunnen spelen. Heb al paar weken getest en het viel me op het doet niet minder met ps4 en ps5.

Prima.

De bestelde ps3 controller is snel geleverd en doet het goed. De prijs was ook goed.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Heb bij Goohoo een beste stapel ps3 games gekocht, voor een mooie prijs. Veel games voor weinig. Zeer tevreden.

Top ding

De PS3 werk zelf perfect, alleen is de meegeven HDMI kabel vgm niet helemaal goed, want hij laat af en toe kleine witte strepen op het beeld zien. Verder is de conditie van PS3 zelf niet de beste door de krassen, maar mij maakt dat niet heel veel uit.

goede spullen, snel bezorgd

goede spullen, snel bezorgd

• Nazorg / Garantie

Elke keer dat ik bij deze webshop bestel ben ik opgetogen over de goede staat van de games en de prijzen zijn ook prima. Ik heb om die redenen deze (en de PS4 site) al aan meerdere mensen in mijn omgeving aangeraden,

• Nazorg / Garantie

Snelle vlotte levering en communicatie. Uitstekend product!

• Nazorg / Garantie

Geweldig dat ze nog ps3 controllers verkopen!!

Solide

De producten zijn altijd snel geleverd, doen het goed en de klantenservice is makkelijk bereikbaar. De prijzen zijn trouwens ook niet verkeerd.

• Nazorg / Garantie

Goede service en de spellen zien er nog goed uit

Fantastisch!

Al enkele malen bij besteld, steeds zeer tevreden van ontvangen producten. Ik hoef niet meer lang te zoeken, want meestal vind ik hier wel wat ik nodig heb. Game on!

Producten net als nieuw.

Erg netjes aangekomen, Goede prijs

• Nazorg / Garantie

Bestelling snel aangekomen en in goede staat

Top ervaring.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Gemakkelijk besteld en mooie tweedehands producten

Gemakkelijk besteld, snel bezorgd en prima tweedehands games voor een degelijke prijs.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Als je mailt krijg je meteen antwoord en je krijgt een vriendelijke mail terug de levering is uitstekend en als je spellen of iets besteld ook goed

Zo als beschreven

Het was zoals beschreven en werd snel en goed ingepakt geleverd.

Super snel binne gehad

Niet duur en goeie service en ziet er nog goed en netjes uit

Overweldigend goed

Zeer aan te raden

goed, snelle levering

Is wel ok hoor

Mujn black ops 2 spel draait wel maar kwam met een scheur precies in stopt ergenns in de campain met spelen dus is eigenlijk kapot gekregen maar voor de rest valt dit mee

• Nazorg / Garantie

Ze leveren wat ze zeggen goede kwaliteit voor 2 hands. Mijn vaste adres voor ps3 games tevens ook GameCube en ps4 allemaal top.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Nu hebben mijn klein zonen veel plezier met de nieuwe spelletjes

Perfect condition

Très satisfait de la console Playstation 3

Je suis très heureux de la Playstation 3 par contre la manette que j'avais commandé je 'e l'ai pas reçue parce qu'un voisin m'a dit que le livreur l'avait mise sur la pierre de la porte et est parti et quand j'ai été voir le colis n'était pas là donc ce livreur est vraiment un con parce que j'ai crié oui j'arrive et le temps de mettre ma prothèse de jambe droite et aller ouvrir la porte il est parti et je n'avais pas de colis donc question de petit colis comme ça je n'en commanderai plus j'irai les acheter directement au magasin près de chez moi sinon la console va très bien et la deuxième je l'ai mise à place si au cas que celle ci tombe en panne

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen