Snelle levering en super kwaliteit , bedankt !!
Ik kom graag terug als klant, want het gaat mij erom dat er mensen zijn en geen ai systeem aan de andere kant van de lijn. Ze hebben mijn pakket bestaande uit een PS3 met 2 originele controllers en een hdmi kabel en een jaar garantie heeeeel secure verpakt en verzonden. Had het Goed ontvangen. Alleen het voedingskabel was van slechte kwaliteit, dat heb ik nooit aangekaart omdat ik ergens anders al andere kabels had besteld. De voedingskabel inkwestie had ik besteld met haakse stekker, die verkochten ze niet. Maar dat is Helemaal geen ramp want Alles werkt. Sooo now worries. Mijn ps3 heb ik moeten kopen, want demijne was gestolen tijdens de verbouwing van mijn huis. yah it sucks but found this company and there sincere so i had orderd and i am smiling
Topper de toppie top
Snelle en goede service
Goeden service, snelle levering
Voor goede 2e hands games moet je bij GOOHOO zijn!!
Ik ben blij dat jullie bestaan en dat jullie de consoles en extra's voor een redelijke prijs verkopen. Goed bezig!!!
na lang zoeken toch eindelijke een winkel gevonden waar nog echte controllers worden verkocht. Snelle levering en goede en duidelijke communicatie zoals de S van service hoort te zijn. Bedankt team
Het was snel geleverd, prima prijs en de de ps3 met controller leken gloed nieuw!! Werkt echt geweldig :) aanrader!!
Alles is netjes aangekomen en snelle levering
Wou een spel niet al te duur Dezelfde dag kon ik spelen met m'n zoon
Geen spijt dat ik hier vaker games gekocht heb. Keep up the good work
Levering was snel en vlot, zonder problemen. Materialen waren super, spelletjes werken prima!
Overzichtelijke website en topprijzen voor tweedehands in goede staat, tevens aangegeven als de staat wat minder is. Ik ben onlangs na jarenlang Nintendo weer teruggegaan naar Sony, voor het eerst sinds de PS1. Via deze site kan ik snel alle pareltjes die ik heb gemist aanschaffen voor weinig geld.
Je krijgt gewoon wat je verwacht!
Snelle levering zeer tevreden
Prima ervaring! Heel tevreden met mijn ps3, en de games die ik erbij heb besteld zijn stuk voor stuk goeie kwaliteit, geen krasjes op gevonden.
meerdere keren bestellingen gedaan, verloopt helemaal goed. Klantenservice is ook goed bereikbaar per app.
Snelle bezorging en in perfecte staat. Absoluut mijn go-to site voor ps3 games.
Prima betrouwbaar en snel een echte aanrader
Ik heb spelletjes en controllers besteld snel geleverd en in prima staat top!
zijn altijd bereikbaar. probleem lossen ze altijd op.
Ineens start zo'n "kreng" (ps3) niet meer op, te weten de YLOD, gele lampjes v.d. dood. Tja, wat nu? na enig speurwerk online van particulier tot bedrijf vond ik bij PS3GamesKopen.nl wat ik zocht. En, met mijn budget voor een hele schappelijke prijs, werkt prima. goed verpakt en op tijd bezorgd, toch nog vrolijkheid in de misère. Groetjes uit Weesp.
ik heb al meerdere games voor diverse consoles besteld bij dit bedrijf , en ik weet gewoon dat het altijd kwaliteit is , vandaar dat ik er graag terug kom met regelmaat al jaren :)..... aanrader dit bedrijf !!!!!!
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen