De PlayStation 3 is in goede staat hij werkt perfect als ik zou moeten rate voor deze site rate ik toch op de 10, 10/99999999 jullie site is top altijd betrouwbaar en snel afgeleverd altijd jullie zijn een goed team 🔥

Helemaal geweldig

Ik koop altijd spellen bij jullie, ps3-ps4 maakt niet uit altijd goed goedkoop en snel leverbaar en daarnaast nog een top service. Top top top

Super service

Super zaterdagavond besteld maandag had ik hem in huis kortom top

super!

Ik koop regelmatig spelletjes voor de PlayStation 3 voor mijn kinderen. Het zijn dan wel niet meer de nieuwste games maar als je dat niet erg vind koop je voor weinig geld leuke games waar helemaal niks mis mee is en ook nog eens leuk is voor uren speelplezier!

• Nazorg / Garantie

Ben tevreden over mijn bestelling!

Top,

• Nazorg / Garantie

Leuke ervaring alleen geen melding van wanneer de bestelling zou geleverd worden

• Nazorg / Garantie

Leuke game van vroeger kunnen kopen voor weinig en erg blij mee

Goeie service

2 occasie spellen besteld, vlot gelverd en wegens geen garantie nog een ouder spel gratis gekregen. Heel vriendelijk!

Goede en snelle service

Hele goede en snelle levering. Toppie.

Makkelijk en snel

Ik heb 3 ps3 controllers gekocht. levering was snel en de controllers deden het goed .

Service is goed toppie

Alles zag er goed uit

• Nazorg / Garantie

Kwaliteit en zeer goede service

Na wat twijfel toch maar eens wat spellen besteld. Maar mijn complimenten top kwaliteit en een top service. Goede omschrijving op de site, ga zo door ben om en bij deze een vaste klant.

Top service!

Fijne prijzen, snelle service en goede kwaliteit. Erg tevreden. Heb ook al van de Nintendo site iets besteld. Binnen kort zeker nog iets bestellen!

• Nazorg / Garantie

Al meerdere malen een bestelling geplaatst en elke x weer een super service.ze doen wat er beloofd wordt.

Goed en niet duur

Ps3 game zag er netjes uit, tegen een betaalbare prijs, was goed verpakt en mooi op tijd binnen. Mijn complimenten.

Supersnel

Snelle levering en goed werkende games

Hartstikke goed

Prima service niks op aan te merken.😃

• Nazorg / Garantie

Goede kwaliteit prijs verhouding snelle levering

Makkelijke site goede 2e hands spellen snel geleverd

The game doesn't work

I was so happy that I had got a game I wanted at a very low price but as they say that cheap things are always expensive, the game stopped in the middle and it never worked anymore.

Playstion 3

Playstion 3 gekocht via hier ik ben heel tevreden en mijn zoontje is super blij er mee alles werkt perfect ik zal deze site echt aanraden je krijgt zeker waar voor je geld en ook nog eens niet zo duur 😊

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Heel goed en goed op tijd

Goede web en veel keuze

• Nazorg / Garantie

Spelletje in perfecte staat geleverd, zoals ik het wou

• Nazorg / Garantie

Controler is net als nieuw

Super snelle levering en netjes verpakt. De controler is niet meer nieuw te verkrijgen, maar op deze manier ontvang je eigenlijk een nieuw product. Kortom super geregeld.

Altijd 💪

Atijd goede producten nooit geen slechte disc gehad top plus hele snelle levering.top en top website. Voor iedereen aan te bevelen.prijs top.

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen