goeie prijs geen oplichting

goed snelle bezorging goeie prijs maar de prijzen van mortal kombat , hitman absolution, call of duty black ops 2 mogen naar beneden voor de rest is het heel goed

Slechte klantenservice, kapot product

Kapot product ontvangen. Echter zelf opdraaien voor retournkosten. Eigen voorwaarden niet naleven. Ze zijn een (goede) klant kwijt

gewoon super

ik ben zeer tevreden ga zo door

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Ontvangen producten werken prima, maar doosjes niet compleet

Alle producten zijn ontvangen zoals besteld en werken prima. Maar, van de game 'Afro Samurai' was het doosje niet ook geleverd. Deze was in een verpakking samen in het doosje van een andere game gedaan. Als het doosje van afro samurai ook was geleverd, dan was het helemaal mooi geweest.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

2 keer ps3 spellen besteld.

Alles op tijd binnen, cds zijn inderdaad helemaal krasvrij, werkt perfect. Goede service en ook de bestel site werkt simpel en snel. Verder ben ik erg tevreden over de zeer redelijke prijzen en ook de recentere spellen zijn betaalbaar. blijf hier altijd games kopen.

Snelle bezorging!

De video game heb ik heel snel bezorgd gekregen. Goede conditie! Top!

Bestelling nooit ontvangen!

Waardeloos, ik heb al meerde malen via email te kennen gegeven dat ik mijn bestelling niet ontvangen heb! Kan dus geen sprake van zijn dat ik PS3 Gamekopen ga aanbevelen! H Hendrix Zeguerslunet 6C 6221KR. Maastricht 043-3634238

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Uitspraak voor 16 beteld, morgen in huis klopt niet voor Belgen.

Betaal mogelijkheden nogal beperkt. Geen paypal of creditcard. Ontdanks dit toch vrij snelle levering.

Top service!

Alleerst had ik een ps3 controller gekocht. Deze bleek niet te werken na alle handelingen. Na contact te hebben gehad, kreeg ik de kans om kostenloos een nieuwe te bestellen. Dit hadden wij gedaan en we kregen een werkende controller. De klantenservice was vriendelijk en heeft ons goed geholpen. Kortom zal ik zeker weer bestellen hier.

• Nazorg / Garantie

Snel, makkelijk en zoon lief helemaal blij!

De site is makkelijk te vinden, betalen is makkelijk en het spel werkt super. Kortom in de toekomst haken we hier meer vandaan!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Alles ging met een gemak, maakte mij totaal geen zorgen over de levering. Heel fijn dat alles tot op de details werd uitgelegd.

• Nazorg / Garantie

Geweldig om werr zo een oud spel te spelen

top

4 spellen besteld voor een kleine prijs en de kids veel speel plezier

Keurig!

Mooi op tijd geleverd. Alles was aanwezig. Complimenten!,

• Nazorg / Garantie N.v.t.

correcte levering en behulpzaam plus leuke verassing

Ik zocht een goedkope ps3 met garantie en wilde dus niet iets zo aar via marktplaats kopen. Via ps3gameskopen.nl kon ik zelf kiezen welk model en met welke opties. Precies wat ik zocht gevonden. Nu speel ik elke avond weer Gran Turismo. Spullen werden snel geleverd en zaten keurig ingepakt en er zat een leuke verassing in. Zou deze webshop Zeker aanraden. Vriendelijke groet, Tim

• Nazorg / Garantie

Super product en super geleverd

Heel vriendelijk mensen

Ben heel te vrede

Supersnel

Top... Snel thuisbezorgd. En perfecte communicatie..

Niet gespeeld

Prima en snel geleverd. Ik had er niet bij stil gestaan dat een PS3 spel niet werkt op PS4. Wat een belachelijke toestand. Tel daar bij op dat de besturing ook totaal ruk is en ik doe dat apparaat snel weer in de verkoop. PC speelt veel prettiger.

Good Quality PS3 Controller

I purchased used PS3 controller at a reasonable price, the shipping speed was decent. The product arrived in the good packaging. The controller works nice - wirelessly and wired. There are some signs of use but that is expected. The controller also charges properly via the USB cable - so no issues there as well. I recommend GooHoo - especially for buying PS3 controllers which can be very expensive with other sellers.

Topprodukten snelle levering

Als de koptekst nx meer aan toe te voegen !!!!!

Was heel snel

In de weekend besteld, maandag al in huis . En het werk als heel goed bedankt.

bout

Beide spellen deden het niet op mijn ps3

• Nazorg / Garantie

Gta 5 op ps3 werkte niet.

Product wel ontvangen, echter werkte het niet. Heb het dus nooit kunnen spelen.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snel fatsoenlijke prijs goeie klantenservice

Ik heb er veel plezier mee

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen