Gta 5 op ps3 werkte niet.

Product wel ontvangen, echter werkte het niet. Heb het dus nooit kunnen spelen.

• Snelheid / Levertijd
  • Nazorg / Garantie N.v.t.

Snel fatsoenlijke prijs goeie klantenservice

Ik heb er veel plezier mee

• Nazorg / Garantie

Snelle verzendtijd in goed staat

Het product was makkelijk op te zoeken, snel verzonden, en in goede staat ontvangen. Ik heb verder geen aanmerkingen.

Goedkoop en goed.

Een controller besteld en die werkt prima, niet duur en snelle levering.

Geweldig snel en professioneel

Wanneer je op dit niveau in deze markt opereert, heb je naar mijn idee optimaal oog voor je doelgroep. De snelheid en het zoeken naar de beste prijs met genoeg opties tot upgrades zijn niet te verbeteren.

Voldoet aan onze wensen

We hebben geen problemen op de site met bestellen. We worden van bestelling tot levering op de hoogte gehouden. De levering is snel genoeg. Bedankt voor de goede service.

Niets op aan te merken

Top kwaliteit, en snel en goed geleverd. Zou hier zeker nog eens bestellen.

• Nazorg / Garantie

Goede webwinkel. Houdt zich aan beloftes!

• Nazorg / Garantie

geen problemen gehad alles oke

mijn ervaring was prima

Levering duurde langer dan normaal

Ik heb mbt mijn order onderstaande mail gestuurd naar jullie klantenservice en nooit reactie op gehad. Pakket is uiteindelijk pas op woensdag in de middag geleverd. Dit klopt niet met wat jullie over op levertijden communiceren op jullie website. Jammer! Beste Klantenservice, Ik heb onderstaande order afgelopen vrijdagochtend besteld rond 7 uur 's ochtends. Rond 17.00 uur op vrijdag heb ik onderstaande bevestiging gehad. Het is nu maandag 20.00 uur maar ik heb nog geen pakketje ontvangen. Gelet op het tijdstip verwacht ik hem ook niet meer vandaag. Komt deze nog of is er iets anders aan de hand? Volgens jullie site is voor 16.30 uur besteld de volgende (werk)dag geleverd, maar in onderstaande mail wordt het al vager qua verwachte oplevertermijn. Ik vraag dit omdat ik mijn ongeduldige 6 jarige wil laten weten waar hij aan toe is. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Chris Melis

Heb een ps3 superslim gekocht, deze voldoet tot nu toe helemaal. Tuurlijk zitten er wat gebruikersporen op maar dat kan ook haast niet anders. De console kan wel erg warm worden maar dat blijkt normaal te zijn. Ook de spelletjes waren krasvrij.

Pluspunten

Goede spullen en altijd netjes verpakt.controller doet het nog steeds!

Voor nu nog geen

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

De spullen zijn netjes verpakt en snel verzonden. Mooi materiaal in goede conditie ontvangen.

Pluspunten

Overzichtelijke site en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Games zijn goed, prima prijs en bij een defecte game kreeg ik meteen mijn geld terug!

De website kan beter op mobiel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en product ziet er keurig uit,mijn complimenten ik raad het iedereen aan die graag van een potje gamen houdt.

Pluspunten

Dikke prima snel en corret

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goedkopen prijzen en goede kwaliteit ben heel tevreden

Heb ik niet

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goedkoop en snelle bezorging

Geen een het is super gegaan met de bestelling en ik ben zeer tevreden met de bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ondanks de vertraagde bezorging, werd dit na excuses adequaat bezorgd en netjes gecompenseerd.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Mijn eerste ervaring met deze site was meteen een erg goede. Ik kocht de Sony PlayStation 3 Slimline Wit, 2e model: het was netjes en veilig ingepakt en ben erg tevreden over de staat van de ps3, alles werkt naar behoren. Bij het plaatsen van de bestelling was het net buiten het tijdvak waar de volgende dag het kan worden geleverd, maar was blij verrast dat het alsnog de volgende dag werd aangeboden. Kortom een top winkel!

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen