Top... Snel thuisbezorgd. En perfecte communicatie..
Prima en snel geleverd. Ik had er niet bij stil gestaan dat een PS3 spel niet werkt op PS4. Wat een belachelijke toestand. Tel daar bij op dat de besturing ook totaal ruk is en ik doe dat apparaat snel weer in de verkoop. PC speelt veel prettiger.
I purchased used PS3 controller at a reasonable price, the shipping speed was decent. The product arrived in the good packaging. The controller works nice - wirelessly and wired. There are some signs of use but that is expected. The controller also charges properly via the USB cable - so no issues there as well. I recommend GooHoo - especially for buying PS3 controllers which can be very expensive with other sellers.
Als de koptekst nx meer aan toe te voegen !!!!!
In de weekend besteld, maandag al in huis . En het werk als heel goed bedankt.
Beide spellen deden het niet op mijn ps3
Beste Sergio, Vervelend om te horen dat je games niet naar behoren werkte, onze excuses hiervoor! De klantenservice heeft contact met je opgenomen om dit probleem voor je op te lossen. Wij zien je reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, GooHoo
Product wel ontvangen, echter werkte het niet. Heb het dus nooit kunnen spelen.
Beste Aloys, Bedankt voor je bestelling van GTA V. Jammer om te horen dat de game niet naar behoren werkt, onze excuses hiervoor! Wij willen dit graag voor je oplossen. Onze klantenservice heeft inmiddels per mail contact met je opgenomen. Wij zien je reactie graag tegemoet! Met vriendelijke groet, GooHoo
Ik heb er veel plezier mee
Het product was makkelijk op te zoeken, snel verzonden, en in goede staat ontvangen. Ik heb verder geen aanmerkingen.
Een controller besteld en die werkt prima, niet duur en snelle levering.
Wanneer je op dit niveau in deze markt opereert, heb je naar mijn idee optimaal oog voor je doelgroep. De snelheid en het zoeken naar de beste prijs met genoeg opties tot upgrades zijn niet te verbeteren.
We hebben geen problemen op de site met bestellen. We worden van bestelling tot levering op de hoogte gehouden. De levering is snel genoeg. Bedankt voor de goede service.
Top kwaliteit, en snel en goed geleverd. Zou hier zeker nog eens bestellen.
Goede webwinkel. Houdt zich aan beloftes!
mijn ervaring was prima
Ik heb mbt mijn order onderstaande mail gestuurd naar jullie klantenservice en nooit reactie op gehad. Pakket is uiteindelijk pas op woensdag in de middag geleverd. Dit klopt niet met wat jullie over op levertijden communiceren op jullie website. Jammer! Beste Klantenservice, Ik heb onderstaande order afgelopen vrijdagochtend besteld rond 7 uur 's ochtends. Rond 17.00 uur op vrijdag heb ik onderstaande bevestiging gehad. Het is nu maandag 20.00 uur maar ik heb nog geen pakketje ontvangen. Gelet op het tijdstip verwacht ik hem ook niet meer vandaag. Komt deze nog of is er iets anders aan de hand? Volgens jullie site is voor 16.30 uur besteld de volgende (werk)dag geleverd, maar in onderstaande mail wordt het al vager qua verwachte oplevertermijn. Ik vraag dit omdat ik mijn ongeduldige 6 jarige wil laten weten waar hij aan toe is. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Chris Melis
Beste Chris, Bedankt voor je bericht. Wij hebben je dezelfde dag nog een mail gestuurd betreffende jouw bestelling. Deze was op de dag dat je het besteld had verzonden en komt doorgaans ook de eerstvolgende dag aan. Het komt heel soms voor dat er bijvoorbeeld een sorteerfout ontstaat bij het postbedrijf waardoor je bestelling een vertraging op heeft gelopen. Meer details hierover zijn per mail uitgelegd. Je hebt je bestelling in ieder geval in goede orde ontvangen. Wij wensen je hier nog veel plezier mee! Met vriendelijke groet, GooHoo
Heb een ps3 superslim gekocht, deze voldoet tot nu toe helemaal. Tuurlijk zitten er wat gebruikersporen op maar dat kan ook haast niet anders. De console kan wel erg warm worden maar dat blijkt normaal te zijn. Ook de spelletjes waren krasvrij.
Pluspunten
Goede spullen en altijd netjes verpakt.controller doet het nog steeds!
VerbeterpuntenVoor nu nog geen
Pluspunten
De spullen zijn netjes verpakt en snel verzonden. Mooi materiaal in goede conditie ontvangen.
Pluspunten
Overzichtelijke site en snelle levering
Pluspunten
Games zijn goed, prima prijs en bij een defecte game kreeg ik meteen mijn geld terug!
VerbeterpuntenDe website kan beter op mobiel
Pluspunten
Snelle levering en product ziet er keurig uit,mijn complimenten ik raad het iedereen aan die graag van een potje gamen houdt.
Pluspunten
Dikke prima snel en corret
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen