• Nazorg & Garantie

Pluspunten

was binnen een dag binnen en alles zag er goed uit

ik heb niks te melden

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Kwam snel aan. Het artikel werkt uitstekend en ziet er als nieuw uit. Ook is ie netjes en compleet. Keurig. Erg tevreden.

Ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Fantastische service. Tot 2 keer toe is het niet goed gegaan met de levering van mijn order. Beide keren buiten de schuld van de webshop om en ze reageerden dagelijks om het probleem op te lossen. Na 2 weken is de bestelde order binnen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Altijd op tijd Goed verpakt Heel vlug geleverd ook van nederland naar belgie

Alles is perfect! Misschien enkel dat alles op een site is met de verschillende consoles en niet telkens aparte sites met aparte logins?

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

De cd-roms zijn als nieuw

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Netjes verpakt in zo goed als nieuwstaat ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De leveringen waren netjes en zoals aangegeven op de website.

5 maanden na aankoop van een sony controller ging deze van de ene op de andere dag kapot. Na melding te hebben gedaan bij de klantenservice van Goohoo kreeg ik het antwoord dat dit buiten de garantietermijn valt. Ik moest het oplaadkabeltje of de USB poort controleren. Dat had ik natuurlijk al lang gecontroleerd en daar lag het niet aan. Ik heb overigens meerdere aankopen gedaan bij dit bedrijf die verder wel goed waren maar nu ik een probleem heb word ik mijn inziens te snel op de verlopen garantietermijn gewezen. Nu moet ik na 5 maanden weer een controller kopen. Ik had voor dit geld beter in 1x een nieuwe controller kunnen kopen......

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goedkoop en snelle levering. Goede kwaliteit van de dvd

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Supergoede service. Mijn bestelling werkte niet zoals het zou moeten. 1 mailtje en ik kreeg een paar dagen later een nieuwe oplader.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel geleverd. Goed verpakt. Extra cadeautje ontvangen. Prima bedrijf!!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Mooi geleverd en op tijd dank u wel

Geen proficiat

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

scherp geprijsd, snelle levering van blu-ray disk ter vervanging van gebarsten exemplaar, gekozen voor gepolijst en schijf zag er echt als nieuw uit en werkt perfect.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Tot nu toe alles piekfijn in orde geweest. De Ps3 Slim klinkt soms als een printer, maar dat is een manekement aan het model. Verder loopt hij als een tierelier. De games zijn allemaal krasloos en in haast perfecte staat. En zelfs de Sony controllers vertonen niet meer dan lichte gebruikerssporen, wat niet meer dan normaal is. Al met al zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouden, dit is de voornaamste reden waarom ik hier blijf zoeken naar oudere Ps3 pareltjes.

Als jullie Spyro: Dawn Of The Dragon nog wat zouden afprijzen zou ik helemaal gelukkig zijn!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Scherpe prijs, snel verstuurd

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit!!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Super blij is mijn man met zijn drumstel van gitar hero. Dank jullie wel

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en betrouwbaar met giede kwaliteit top site

Niks

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levering was snel genoeg.

Betere controle of jullie werkende producten verzenden, aangeizen beide controllers niet werkten. Beter proces in controle of jullie kunnen achterhalen of controller daadwerkelijk van jullie is. Ik blijf erbij dat ik twee controllers van jullie heb ontvangen, beide werken niet en vervolgens in garantie krijg ik te horen dat één van de twee controllers niet van jullie afskomstig is. Ik vind het schandalig dat ik voor twee controllers betaald heb maar er nu maar één kan gebruiken. In de klantenservice was er geen enkele ruimte om mijn verhaal serieus te nemen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Heb al meerdere games besteld, allemaal krasvrij, netjes verpakt en ik vind dat ps3games goede kwaliteit producten verkoopt.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle levering, games verkeren in perfecte staat

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen