Pluspunten
Verbeterpunten2 games voor ps3 besteld waarvan need for speed shift 2 niet werkt
Pluspunten
goed werkende playstation met controle voor een goede prijs
Pluspunten
10 uit 10
Pluspunten
harstikke betrouwbaar en vrij normale prijzen toppie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Helemaal tevreden
Pluspunten
Snelle levering, goed spul.
VerbeterpuntenNtv
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en staan altijd klaar als je met een probleem zit en word hoe dan ook opgelost. Veel verschillende ps3 games kortom ik koop nergens anders meer...
Pluspunten
Zeer goede producten ontvangen. Voor weinig geld. Er totaal geen.problemem mee gehad
VerbeterpuntenDuidelijker zijn in levertijd. Wij dachten krijgen hem maandag, maar dat werd dinsdag.
Pluspunten
VerbeterpuntenJoystick heeft geen trilfunctie, terwijl ik dat nog in de opmerkingen aangaf en telkens gaat mij controller naar links.. dus BO2 kan je spelen aan de linkerkant :( ..
Beste Mouad, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat de controller niet naar behoren werkt. Onze excuses hiervoor! De klantenservice heeft contact met u opgenomen en wij willen deze controller graag voor u repareren of vervangen. De defecte controller zien wij graag retour. Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
goede en snelle service
Pluspunten
Snel, goedkoop, goed verpakt en een tweedehands product zonder krasje!!
Pluspunten
Goede en snelle en correcte levering.
Pluspunten
Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Nette bezorging
VerbeterpuntenBeter verpakken in de doos, doos beschadigt.
Pluspunten
Doe zo verder, de huidige tijd speelt hard in op recyclage en herbruiken van spullen. Het is beter voor de klant , voor het milieu en de fabrikant heeft er niet zoveel nadelen van ,omdat ie in de eerste plaats nieuere zaken wil verkopen aan een huidige prijs. DOE ZO VERDER, iedereen heeft er baat bij. (Inclusief onze portefeuille.
VerbeterpuntenDe selectie op jaarrestrictie kan iets beter , indien ik 7j ingeef , bekom ik nog steeds de 18+ spellen. Voor de rest ben ik content dit bedrijf gevonden te hebben. Met een aantal kleine gabbers is de kostprijs van nieuwe spellen ondenkbaar. MERCI,
Pluspunten
Als ik soms spellen zie van mn favorite spellen, dan wil ik ze hebben, maar in een zacht prijsje (onder de 10 euro). - Hele goede prijzen - goede overzicht
VerbeterpuntenTips - zet ook per versie van de spellen wat er bij zit en niet z'n ***lig verhaalje... anders kunnen de mensen de verschillen niet zien (zoals ik).
Test in de toekomst eerst de games op werking!
Pluspunten
Een goede ps3 ontvangen snel ziet er allemaal keurig uit
Pluspunten
Prima product en snel geleverd. Ik ben hartstikke tevreden.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik had hem besteld. En een paar dagen geleden krreg ik hem binnen en hij werkt perfect!
Pluspunten
Levering was binnen 2 dagen in plaats van 1 zoals op bij bestellen stond vermeld. Nog steeds prima dus, maar wel jammer. Spellen werken allebei, prijs was prima. Alleen is de game, Call of Duty Modernwarfafe 2 in het Frans. Dit is nergens in de game te wijzigen. Dat is wel een tegenvallen.
Verbeterpunten2 dagen levering is prima, maar dan moet dat worden vermeld. Daarbij is mijn Call of Duty Modernwarfafe 2 in het Frans. Dit is nergens in de game te wijzigen. Erg jammer...
Pluspunten
Garantie is goed geregeld na de 1e keer retour werkte de cd helaas nog niet. Hierna is er een 2e opgestuurd die werkte ! Top dus
VerbeterpuntenJammer dat de disc waar krasjes op zaten, na reparatie het nog steeds niet goed deed, misschien toch testen voordat hij weer terug gestuurd word.
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen