Pluspunten
Snelle levering, Je weet waar je product is en wanneer het aan komt. Ze komen hun afspraken altijd na. Zo niet laten ze het tijdig weten.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!
Pluspunten
Spellen in goede staat, prima service!
Pluspunten
Goede klantenservice en snel geleverd
VerbeterpuntenIk had eerst een defect spel ontvangen, misschien eerst de spellen zorgvuldig testen.
Beste Kevin, Bedankt voor uw review! U geeft aan dat de verzendsnelheid echter niet naar wens was. Wat kunnen wij doen om dit voor u te verbeteren? Wij horen het graag! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Heel fijn dat het spel zonder problemen terug mocht en dat we snel geld terug kregen. Helemaal top, mijn puberzoon is erg blij dat zijn centjes weer gewoon terug kwamen. Ga zo door! Mvg Ilse
Pluspunten
Snel , goed gecommuniceerd , in en woord perfect !
Pluspunten
Snelle levering. Een goed bedrijf. Goede communicatie.
Pluspunten
Sneller bezorgd dan verwacht, alles prima in staat.
Pluspunten
Alles is van goede qualiteit.
VerbeterpuntenLevering kan sneller.
Beste, Bedankt voor uw recensie! U heeft echter een lage score gegeven betreffende de verzendsnelheid. Uit ons systeem kunnen wij opmaken dat uw bestelling 8 juni is verzonden en 9 juni bij u is aangekomen. Op wat voor manier kunnen wij onszelf verbeteren om de verzendsnelheid te verhogen? Wij horen het graag van u! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
De producten zijn in goede orde, en als dit eenmaal niet het geval is doet het bedrijf er alles aan dit recht te zetten.
Ps3spellen leveren die het wel doen. En antwoord nummer.iedere x als t iets niet doet moet je zelf kosten postnl betalen.kon onderhand al een gloednieuw spel kopen!!!!
Beste, Vervelend om te horen dat de game niet naar behoren leek te werken. Onze excuses hiervoor! Alle gemaakte kosten voor het retourneren zijn aan u overgemaakt. U ontvangt de vervangende game binnen enkele dagen thuis. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Tweedehands spel gekocht, goedkoop, snel geleverd en op deze manier aan een spel kunnen komen dat nieuw niet meer verkrijgbaar is.
Pluspunten
Goed en snel gelevert
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenalles
Beste David, Vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar wens is gelopen. Wij horen graag wat er mis is gegaan en onze klantenservice zal daarom direct contact met u opnemen. Wij horen graag van u! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Snelle levering, goede klantenservice. Beloning voor terugkerende klanten is ook netjes.
VerbeterpuntenMeer duidelijkheid over aflevermoment wanneer er een feestdag tussen bestellen en leveren in zit.
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Snel geleverd en netjes in orde!
Pluspunten
Mooie spullen,voor mooi bedrag,snel geleverd helemaal blij mee !!!
Pluspunten
Snelle levering tegen scherpe prijzen. Producten werken nog alsof ze nieuw zijn! Erg tevreden dus!
VerbeterpuntenNvt
Kerkenbos 1301