Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ervaringen benadrukken snelle levering en goede staat van tweedehands spellen. Klanten waarderen de duidelijke communicatie en betrouwbare service. Het brede aanbod en de betrouwbare afhandeling maken de winkel prettig in gebruik. Over het geheel genomen wordt de service als efficiënt en betrouwbaar ervaren.
Snel geleverd, goede kwaliteit. Ik zal zeker nog bestellen via gooxbox360
5 June 2026
Jan-Willem
Kortenberg
Fun fun fun
28 May 2026
Cynthia
Gent
Krijg een kapote doos, voorfront zit los/klikt nier meer,zitten beschadingen enz Heb een mail gestuurd met foto`s ( dat vroegen ze ) geen reactie op gehad en ik wacht nu nog op andwoordt .
Beveelt niet aan
26 May 2026
Marco
Leeuwarden
Mijn oude xbox 360 was overleden, telefonisch contact gehad. Alles compleet ontvangen en meteen konden de kleinkids weer verder met de spelletjes. Zeer goed geholpen, meteen duidelijk wat allemaal aan te schaffen. En supersnelle levering, dikke 10+.
14 May 2026
Anouchka
Alphen
Weinig geld voor een werkende kabel. Snelle levering Maakt wel wat geluid, maar is ook 2dehands.
2 May 2026
Cas
Mechelen
Altijd optijd en netjes verpakt en alles doet t gewoon met of zonder hoesje. Goede service
13 April 2026
Vinny
Rotterdam
Eerlijk over de missende functionaliteit, geleverd product was beter dan verwacht. Netjes verpakt.
6 April 2026
T
Bilthoven
gewoon goed in mijn ervaring
24 March 2026
Jeen van Gageldonk
Veldhoven
snel verzonden en goed verpakt
11 March 2026
Wilbert
Amsterdam
Duidelijke taal in emailberichten, goede afwikkeling en betaling van hert geleverde, heel goed allemaal !
2 March 2026
Cornelis Hogendoorn
Sliedrecht
23 February 2026
Kostas Stravopodis
D.huidigstraat
Spulletjes zoals omschreven. Altijd snel bezorgd. Ooit eens een tweede disc die ontbrak, maar hebben ze meteen gratis nagezonden. Prima service dus. Mooi dat spullen weer tweede leven krijgen.
20 February 2026
Marcus
Den Haag
Supersnelle service, en de met zorg verpakte bestelling binnen een dag ontvangen. Dat is wat elke gamer wil! Super!
19 February 2026
Eric
Zoetermeer
Mooie spellen
16 February 2026
heino
Tegelen
Super snelle levering, en duidelijke communicatie! Zeer tevreden
9 February 2026
Rudolf
Almere
De spullen die ik daar vandaan heb zijn zo goed als nieuw. En alle pakketjes die ik ooit heb besteld kwam inderdaad de volgende dag. Wij hebben het niet zo breed, dus de prijzen zijn voor ons ook haalbaar voor de verjaardagen van de kinderen. Echt heel veel keus en voor ieder wat wils.
27 January 2026
G.
Rotterdam
Niets dan lof. Ik heb een perfect werkende Kinect én een Kinect game besteld. Dit tijdens de drukte van de feestdagen en nog steeds was het op tijd binnen. Dik tevreden en 5 sterren. Ze hebben aan mij een vaste klant binnen!
18 January 2026
Timothy
Spijkenisse
Ik ben heel goed geholpen en heb goed advies gekregen voor mijn specifieke wensen.
16 January 2026
Tineke
Son en Breugel
Snel geregeld, netjes, werkt!
12 January 2026
Gibran
Ter Apel
5 January 2026
Steve
Groningen
Tweedekans 360 controller gekocht, zo goed als nieuw, werkt prima met het huidige syteem, koppelen en gamen maar!
29 December 2025
Martijn
Steenwijk
Kreeg een hoesje met alleen de disc binnen. Jammer genoeg werd er niet bij vermeld dat het product niet compleet was.
Beveelt niet aan
18 December 2025
Mike
Ridderkerk
Beste Mike,
Vervelend om te horen dat je bestelling niet compleet is aangekomen. Onze excuses daarvoor. Had je hierover al contact opgenomen met onze klantenservice? Zij helpen je graag verder.
Nu ook mijn XBox stuur en pedalen netjes arriveerden en ik alle informatie en software zo kon vinden op de site een revieuw; prima gedaan! Ik kom terug als fan.
15 December 2025
MWM Kuitenbrouwer
Apeldoorn
Goede af handeling markeerde verzending
2 December 2025
Mario
Breskens
Snelle levering, goede kwaliteitsborging En de klant word goed geinformeerd.
2 December 2025
Johannes