De spullen die ik daar vandaan heb zijn zo goed als nieuw. En alle pakketjes die ik ooit heb besteld kwam inderdaad de volgende dag. Wij hebben het niet zo breed, dus de prijzen zijn voor ons ook haalbaar voor de verjaardagen van de kinderen. Echt heel veel keus en voor ieder wat wils.

Betrouwbaar en snel geleverd

Niets dan lof. Ik heb een perfect werkende Kinect én een Kinect game besteld. Dit tijdens de drukte van de feestdagen en nog steeds was het op tijd binnen. Dik tevreden en 5 sterren. Ze hebben aan mij een vaste klant binnen!

Goed geholpen. Heel persoonlijk

Ik ben heel goed geholpen en heb goed advies gekregen voor mijn specifieke wensen.

• Nazorg / Garantie

Snel geregeld, netjes, werkt!

• Nazorg / Garantie

Ik ga hier vaker bestellen, we hebben bijna alles compleet voor de xbox mijn zoon is heel erg blij

X Box 360 controller

Tweedekans 360 controller gekocht, zo goed als nieuw, werkt prima met het huidige syteem, koppelen en gamen maar!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Helaas kreeg ik een incompleet product

Kreeg een hoesje met alleen de disc binnen. Jammer genoeg werd er niet bij vermeld dat het product niet compleet was.

Alles prima in orde!

Nu ook mijn XBox stuur en pedalen netjes arriveerden en ik alle informatie en software zo kon vinden op de site een revieuw; prima gedaan! Ik kom terug als fan.

Goede afhandeling

Goede af handeling markeerde verzending

zeer professioneel

Snelle levering, goede kwaliteitsborging En de klant word goed geinformeerd.

Xbox 360 besteld werkt goed

Xbox 360 besteld en ik heb daarna nog een paar games besteld het werkt allemaal goed hele betrouwbare site

• Nazorg / Garantie

Probleem met levering goed opgelost

De klantenservice heeft het netjes opgelost

• Nazorg / Garantie

Het is aangekomen en werk goed

Kwam mooi snel aan en werkt

• Nazorg / Garantie

Producten werken en de prijs was oke

2 controllers voor de xbox 360 besteld. Volgens de site zgan en gecontroleerd echter 1 controller 'blijft hangen' . M'n zoon kan er wel mee uit de voeten en voor de prijs is het prima.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering en ze beloven wat ze zeggen!

geweldig

alles in topconditie goede klantenservice

• Nazorg / Garantie

Duidelijk en niet te weining belovend

Xbox 360 besteld met hDd

• Snelheid / Levertijd N.v.t.
  • Nazorg / Garantie N.v.t.

"nieuwe" Xbox 360 Slim is top!

Mijn Xbox 360 Slim las amper nog cd's en ik wilde deze reparen. Hier met een jaar garantie erbij kwam ik goedkoper uit en heb ik een Xbox 360 Slim zonder iets erbij gekocht. Hardeschijf van mijn oude omgezet, alle kabels erin, update gedaan en licentie overdracht gedaan en ik kon gelijk weer spelen! De Xbox 360 Slim die ik hier heb gekocht ziet er ook uit om door een ringetje te halen wat ik totaal niet had verwacht! In de toekomst zal ik hier zeker nog eens iets bestellen!

Wat een top site.

Mijn bestellingen waren zo snel mogelijk verstuurd, bij enige problemen met wat discs hebben zij mij snel geholpen, bij een game dat niet beschikbaar was doen ze de moeite om het product op te sporen en te leveren. Dit is echt topservice. Een tip is wel om even na te vragen, of zelf te checken op het internet hoe het zit met de taalinstellingen bij sommige games (Sommige kunnen bijv. alleen Nederlands of Frans, maar meestal is het wel Engels. Daarom checken!).

Keurig gekeverd

Mooie kwaliteit spellen, compleet geleverd.

Goec

Mijn ervaring met goohoo is zeer goed verlopen

Goede ervaring

Snelle bestelling met extra spellen gekregen . Alles goed en netjes verpakt. Een aanrader.

Super goed

Goede service snel geleverd

Goede winkel

Ze verkopen van alles

• Nazorg / Garantie

Was netjes optijd en zag er allemaal goed uit

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen