Prima, snelle levering, prima werkende producten en goed verpakt!

Blij dat het snel geleverd werd en prima verpakt, zoon erg blij met zijn game spel en controller de

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snel levering van alle bestsellingen van producten en verkeren altijd in zeer goede conditie.

Mijn bestellingen zijn altijd binnen paar dagen thuis bezorgd , en vaak met track en trace te volgen tot ontvangstadres. Mn bestellingen zijn altijd in goede conditie en de prijzen van producten algemeen zijn laag danwel vaak lager in vergeijking met andere gamestore offline en of online in het land Vriendelijke klantenservice.

Goed en snelle levering

Spelletje kreeg ik vrij snel. En de schijf was mooi schoon en vrij van krassen.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Adequate informatie en levering van het bestelde voor een oudere Xbox

Voldoende aanbod, goed gedocumenteerd, voor oudere spelcomputer. Deze is na jaren op zolder nieuw leven ingeblazen voor kleinzoons. Noodzakelijke vernieuwing en aanvulling werkt goed, zoals mag worden verwacht. Ga zo door medewerk(st)ers van GooXbox360 .

Goede snelle levering

• Nazorg / Garantie

top service en snelle levering

• Nazorg / Garantie

Snelle bediening met kwalitatief product!

Na 2 dagen alles ontvangen. Het werkt perfect. Het is wel duidelijk gebruikt, aangezien de plaats van de batterijen wat vuil was. Dit kon echter snel zelf schoongemaakt worden.

Goede kwaliteit, verstuurd snel. Een aanrader voor games,

Goede kwaliteit, verstuurd snel. Een aanrader voor games,

Super nette game,

Mooi verpakt, schone disc, werkt 100 procent. Je hebt geen idee dat het een tweede hands product betreft. Snelle levering ook.

Controller

Werkt goed. Ligt goed in de hand. Blij mee! Ik bestel er nog een ;-)

Top spullen

Mijn Xbox 360 controller doet het goed. Lijkt gewoon splinternieuw en het is goedkoop en 360 controllers verkopen ze bijna nergens meer. Dus ik ben blij dat ik goohoo heb gevonden :)

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Mooie deals van ruim assortiment

Snelle levering Veel keuze Goede deals

Top service!

had per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst, mocht hem gewoon inruilen, super blij!

Enorm tevreden!

Product leek als nieuw en was binnen één dag al bezorgd!

Beste 2de handswinkel ooit

Echt super!!

• Snelheid / Levertijd N.v.t.

Helemaal Top!

Ik vind het concept en de kwaliteit van de spullen heel goed! Ik heb nu twee keer spellen besteld voor xbox360 en kon voor een zacht prijsje leuke spellen kopen. De bestelling verliep vlot en de spullen werden snel geleverd. Al met al een fijne ervaring tot nu toe en ik weet zeker dat ik vaker ga bestellen.

Snelle en correcte service

Goede ervaring

• Nazorg / Garantie

Hele goede service en de bestelde producten werken goed!

• Nazorg / Garantie

Slechte service en zien klanten als potentiële bedriegers.

Je krijgt op hardware garantie. Zij merken hun artikelen aan de buitenzijde met grijze streepjes of een grijs kloddertje. Dat melden ze niet. Die troep is er zo af, zeker als je de spullen met een reinigingsdoekje schoonmaakt. Dan werkt het artikel niet maar garantie “ ho maar”. Zo jammer. Nooit meer hier iets kopen met zoveel achterdocht en wantrouwen.

• Nazorg / Garantie

Heel goed en zeer snel en keurig verzorgd

Alles keurig geregeld en snel

• Nazorg / Garantie

Ben eigenlijk van duur en nieuw, mijn oude xbox 360 begaf het deze zomer, maar weet dat er een nieuwe xbox rond december uitkomt. Ik zocht en vond een tweedehands Xbox 360 met upgrade, ipv 250 nu 500 gb. Echt top, voor weinig lekker verder gamen.

• Nazorg / Garantie

Goede prijzen en snelle bezorging

De prijzen zijn top en de service en bezorging is snel en top geregeld.

Great shop, Great customer service

I purchase regularly from Gooxbox360.nl. The products are good quality and arrive quickly. On the rare occasion that I have a problem and need to contact customer service, the staff are helpful and quickly find a solution.

• Nazorg / Garantie

Games worden snel verzonden en zijn in goede staat. Veel speelplezier voor weinig geld.

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen