Alles werkt goed!

Dit is de eerste keer dat ik bij Goohoo heb besteld voor mijn zoontje, tot nu toe werkt alles heel goed. Het enige wat ik iets minder vond, is dat het apparaat vies was toen het aankwam. Na een zorgvuldige schoonmaak, zag het er weer goed uit en staat ie netjes op de plek. Voor een eerste gamebox zijn wij super tevreden, bedankt!

hulpzaam

• Snelheid / Levertijd N.v.t.
  • Nazorg / Garantie

Goed het was super snel geleverd en de spellen zijn van goede kwaliteit. Ben er erg blij mee

Goede services

Snelle reactie, en fijne goedkope oplossing om het minecraft spel weer te kunnen spelen op de Wii U.

• Nazorg / Garantie

Ben erg tevreden over het product dat ik besteld had. Prijs was ook mooi. Verzenden zou iets beter kunnen naar mijn inziens. Het is vandaag besteld morgen gereedgemaakt voor verzending. Overmorgen pas geleverd. In deze tijd mag het wel vandaag besteld morgen in huis zijn.

goede service

was makkelijk en kwam snel binnen

10/10 would reccomend to a friend

Goede prijzen, high quality producten, en Naruto bezorging.

Boven verwachting

Eerlijk gezegd had ik voor het geld minder verwacht, maar het is helemaal perfect.

Superrr !!!

Ben weer erg blij met de game's voor mijn xbox 360. Ook het draadloze race-stuur werkt gewoon perfect. Helaas zaten de batterijen er niet bij. Maar ik ben verder tevreden met mijn bestelde spulletjes.

Treveden

Alles ok

Erg tevreden!

Ik ben blij met de aankopen die ik heb gedaan, nette prijzen!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Super snelle levering van toffe spullen

Opzoek naar betaalbare producten kom ik bij goohoo terecht, prima secondparty spullen en fijn dat het altijd snel wordt opgestuurd

Goede prijs kwaliteit verhouding

Geen aanmerkingen vaker hier besteld en geen problemen met cd's en anderen producten ondervonden

Goede service, volgens afspraak

Goede ervaring met deze webshop, artikelen netjes op tijd geleverd en ook nog een leuk presentje erbij gekregen.

Wonderlik

Een goede bedrijf met een goeden energie

• Nazorg / Garantie

goed maar erg veel gebruikssporen

lees boven

Uitstekende levering

Controler snel en netjes verpakt ontvangen. Werkt uitstekend en kan nog jaren spelplezier geven.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Mijn ervaring met dit is zeer goed

De producten die ze verkopen komen snel aan en werken heel goed

Goede controller

Prima controller, snel geleverd en geen problemen mee gehad

• Nazorg / Garantie

Hele snelle goede service.

Heb de bestelde artikelen heel snel ontvangen. Was verbaasd. Kreeg er ook een cadeautje bij. Alles was in zeer goede staat. Heel tevreden klant. Zeker aan te raden.

Super!!!

Snelle levering, goede kwaliteit, Erg tevreden!

In 1 woord fantastisch

Goede levering, 2e handse games worden met super kwaliteit geleverd en snelle bezorging, dikke 10 en dat verdienen ze zeker

Super cool

Doet wat het moet doen. Die namaak xbox controller, lijkt sprekend op die 360, en heb liever bedraad dan op accu, omdat: Hoef je nooit op te laden!

• Nazorg / Garantie

Producten snel binnen voor redelijke prijs

Producten waren elders niet meer te verkrijgen, dus mooi dat ik het langs deze weg kon bestellen. Producten ook snel binnen gekregen.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goede service, snel en duidelijk

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen