Heel tevreden over de service!!!!

Service heel correct, en ze helpen u wel als er een probleem optreedt. Heel tevreden!!!

Geweldige site.

Geweldige site, service en goeie spullen te koop voor een geweldige prijs. Ben een terug komende klant en blijf dat zeker doen! Ga zo door goohoo!! Toppie

Zeer goed!

Snel geleverd en dvd's in goede staat!!

snelle levering en voordelig

Snelle levering van het spel Red dead redemption. de ene dag besteld de volgende dag in huis. Voordelig

Goede service!

Snelle leveringen gehad, spellen in goede staat en werken altijd! Ook onderdelen van Guitar Hero gitaartjes in goede staat.

• Nazorg / Garantie

Heb vorige week een beschadigde disc opgestuurd. Wonder boven wonder kan ik hem gewoon weer afspelen. Goed werk

Tevreden

Al een paar bestellingen gedaan , altijd snel geleverd en goede kwaliteit.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle en accurate afhandeling van mijn bestelling

Ondanks de corona-situatie met alle mogelijkheden voor vertraging, zeer snel geleverd.

Geweldige top shop voor xbox 360 game's

Wat ik fijn vind is dat de game's die ik bestelde gewoon op tijd werden geleverd ondanks die deze moeilijke corona tijden. In een woord TOP !!!

• Nazorg / Garantie

Veel van deze website gekocht en alles is altijd goed aangekomen

Ik heb vaak wat bestelt en is altijd heel aangekomen werkt goed voor een goeie prijs word alles verkocht

• Nazorg / Garantie

Goede service en goede games

Hele fijne service. 2 spellen besteld en 2 microfoons, waarvan 1 microfoon het in het begin niet deed. Uiteindelijk deze toch aan de gang gekregen maar ik mocht hem ook gewoon terug sturen. Vriendelijk geholpen en had alles snel binnen. Zal zeker vaker spellen kopen hier.

Gewoon goed

Xbox en een aantal spellen gekocht. Zeer snelle levering. Console, controllers en spellen allemaal in een zeer goede staat. En werken zoals het moet

• Nazorg / Garantie

good service, fast delivery - as promised, every time.

good service, fast delivery - as promised, every time.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

goohooLY ****, DIT IS GEWELDIG!!!!

De uitleg over tweedehands spullen die ze daar hebben heeft mij zeer goed geholpen.

super

nu voor de 2de keer hier bestelling van binnen gekregen. beide keren uitstekend. wij zijn er blij mee

Uitstekende service

Afgelopen tijd hier een Xbox 360 besteld. Snel geleverd en onbeschadigd!

Snelle en accurate levering

Product ontvangen snel en accuraat, conform het beschrijving op de site. Geen zichtbare beschadigingen, alles werkt naar toebehoren, geen problemen bij het installatie en in gebruik name. Erg tevreden, bedankt!!

Veel keuze, snel geleverd

Nog veel games te krijgen voor de Xbox360 voor een goede prijs en snel geleverd.

is prima verlopen

geen problemen gehad. wat ik had besteld was er op tijd en was compleet

Jggj

Szybka dostawa i towar dobrej jakości

• Nazorg / Garantie

Snelle levering maar niet meedenken

Leveren behoorlijk snel en hebben prima prijzen maar games zijn niet altijd compleet en hierin wordt niet meegedacht door de klantenservice jammer genoeg. Helaas in de toekomst hier maar niet meer bestellen.

geleverd zoals afgesproken

correcte levering van het product zoals aangegeven op de website. Tevens was het product in perfecte staat en verpakt zoals vermeld.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering en klantvriendelijkheid.

super

fijne winkel

zeer goed

Zoals altijd prima producten en snel geleverd!!!! Ga zo door!!!!

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen