Snel verzonden

Product snel in huis en goed ingepakt.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle service en leuke aanbiedingen

Top! Altijd leuk om te shoppen

prima service. mooi spul

ophalen duurde iets langer dan ik dacht. volgende keer maak ik echt een afspraak ondanks dat ze het op voorraad hebben.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Fijne service, snel opgelost!

Nadat de batterijen die ik ontvangen had, niet helemaal wilde opladen heeft Goohoo direct nieuwe gestuurd. Ze waren een dag na mijn klacht al binnen. Super opgelost! Bedankt.

Perfect gelopen

Mooie producten in goede staat met een snelle levering en een flinke dosis nostalgie

Alles cool

alles is zoals het zou moeten zijn dank u wel

Betrouwbaarheid en klantenservice.

De eerste keer was een uitdaging of ze beloofde wat ze schreven en dat is zeker zo, want na een half uur een bevesting dat het betaald is en verwerkt gaat worden, gaf al een heel vertrouwd gevoel en vrij snel een mail dat het verzonden was, al helemaal en volgende dag was dat ook zeker het geval. Nu doe ik bestellingen met mijn.ogen dicht en ook de klantenservice is optimaal, want een cd deed een keer raar op de x box en belde en kreeg een goede service daar op terug.

• Nazorg / Garantie

Snelle en goede levering.

Wat een uitstekende product kwaliteit voor deze prijs zeg! Slimme keuze geweest om hier te bestellen.

Goede ervaring! Topservice.

Fijne service. Leuke producten voor een eerlijke prijs. En top tegen verspilling!

super.

snel verzonden en in een nieuwstaat product ontvangen

• Nazorg / Garantie

Duidelijke site en een snelle levering

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Wonderlijk product, maar het werkt wel.

Een 3-D scanner op basis van een spelletjescomputer. Kost wel wat moeite om het goed te krijgen maar zie daar: je kan je eigen borstbeeld printen in 3D.

Prachtige service.

Zeer goede ervaring. Reeds meerdere malen een bestelling gedaan.

Supper cool :)

Nog maar 1keer besteld maar als iedere keer zo stipt correct en goeie kwaliteit blijft blijf ik vaste en trouwe klant

• Nazorg / Garantie

Zeer goede staat. Alles doet het super en kan lekker mn games spelen. Zeer tevreden hierzo. Hartstikke bedankt

• Nazorg / Garantie

Mooie site met veel spulletjes

Onze ervaring is dat er veel te vinden en te bestellen is. Helaas kregen we ook wel eens dingen thuis die defect werden aangeleverd maar dat werd altijd weer netjes opgelost. Ik kan deze site zeker aanbevelen.

Gooxbox en Skyrim

Vrienden van mij op het nog aktijd immens populaire spel Skyrim op de X360. Via Gooxbox heb ik deze besteld en was voor een zeer schappelijke prijs tweede hands bestelbaar. Na aanvraag vond ik het spel al de volgende dag op mijn deurmat. Het spel is zowel fysiek prima in orde ( geen krassen erop en netjes in doosje met de originele onthulling ) alsook geweldig speelbaar. Fijn dat Gooxbox bestaat en mij op zo'n kort termijn het spel in goede conditie kon leveren. Absoluut voor herhaling vatbaar mocht ik opnieuw een spel willen bestellen.

• Nazorg / Garantie

Gitaar werkt prima maar niet wat belooft is

Ik had bij de aankoop de optie voor een guitar hero gitaar met piepende strumbar of voor 5 euro extra zonder piepende strumbar. Ik heb wilde geen piepende strumbar en heb dus 5 euro extra betaalt. Nu heb ik toch een gitaar met piepende strumbar ontvangen, erg jammer. Verder werkt de gitaar prima en hij was in redelijk nette staat.

Snel, duidelijk, goedkoop

xbox360 hard drive

Heel erg bedankt Snelle levering, alles werkt prima.

super! een aanrader!

Netjes verpakt en dusdanig dat het door de brievenbus kon. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Tevens wordt je super netjes op de hoogte gehouden. Ik had nu 4 spellen besteld en 2 waren tussen kerst en nieuwjaar al binnen. De andere 2 na de feestdagen. Je krijgt overal mails van en splitsen de bestelling op indien nodig zodat je toch niet overal lang op hoeft te wachten. Ik kan ze alleen maar echt aanbevelen!! Team van gooxbox360.nl ga zo door!!

• Nazorg / Garantie

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding

Ondertussen hebben we al meerdere bestellingen bij GooXBox360 gedaan. De afhandeling was snel, de service goed en de prijs/kwaliteits verhouding echt top. Wij zullen nog wel vaker iets bestellen.

Erg blij!

Inmiddels mijn 2e aankoop op de site en ik kan zeggen dat ik erg tevreden ben. De games worden netjes opgelapt voordat ze de deur uitgaan en het resultaat is alspf ik een nieuwe game koop. Ook het feit dat ik het in2 werkdagen in huis heb is een dikke plus!!

Prima games

Kerkenbos 1301