Zeer goede ervaring. Reeds meerdere malen een bestelling gedaan.
Nog maar 1keer besteld maar als iedere keer zo stipt correct en goeie kwaliteit blijft blijf ik vaste en trouwe klant
Zeer goede staat. Alles doet het super en kan lekker mn games spelen. Zeer tevreden hierzo. Hartstikke bedankt
Onze ervaring is dat er veel te vinden en te bestellen is. Helaas kregen we ook wel eens dingen thuis die defect werden aangeleverd maar dat werd altijd weer netjes opgelost. Ik kan deze site zeker aanbevelen.
Vrienden van mij op het nog aktijd immens populaire spel Skyrim op de X360. Via Gooxbox heb ik deze besteld en was voor een zeer schappelijke prijs tweede hands bestelbaar. Na aanvraag vond ik het spel al de volgende dag op mijn deurmat. Het spel is zowel fysiek prima in orde ( geen krassen erop en netjes in doosje met de originele onthulling ) alsook geweldig speelbaar. Fijn dat Gooxbox bestaat en mij op zo'n kort termijn het spel in goede conditie kon leveren. Absoluut voor herhaling vatbaar mocht ik opnieuw een spel willen bestellen.
Ik had bij de aankoop de optie voor een guitar hero gitaar met piepende strumbar of voor 5 euro extra zonder piepende strumbar. Ik heb wilde geen piepende strumbar en heb dus 5 euro extra betaalt. Nu heb ik toch een gitaar met piepende strumbar ontvangen, erg jammer. Verder werkt de gitaar prima en hij was in redelijk nette staat.
Heel erg bedankt Snelle levering, alles werkt prima.
Netjes verpakt en dusdanig dat het door de brievenbus kon. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Tevens wordt je super netjes op de hoogte gehouden. Ik had nu 4 spellen besteld en 2 waren tussen kerst en nieuwjaar al binnen. De andere 2 na de feestdagen. Je krijgt overal mails van en splitsen de bestelling op indien nodig zodat je toch niet overal lang op hoeft te wachten. Ik kan ze alleen maar echt aanbevelen!! Team van gooxbox360.nl ga zo door!!
Ondertussen hebben we al meerdere bestellingen bij GooXBox360 gedaan. De afhandeling was snel, de service goed en de prijs/kwaliteits verhouding echt top. Wij zullen nog wel vaker iets bestellen.
Inmiddels mijn 2e aankoop op de site en ik kan zeggen dat ik erg tevreden ben. De games worden netjes opgelapt voordat ze de deur uitgaan en het resultaat is alspf ik een nieuwe game koop. Ook het feit dat ik het in2 werkdagen in huis heb is een dikke plus!!
Pakket op tijd
A reliable source for xbox 360 items with prompt and reasonable pricing. The secondhand controller I purchased looks and works like a brand new one and even has a warranty on it. Will be buying more from there, guaranteed.
You get what you see.
Enkele gebruikte LEGO Dimensions fun packs besteld. Fun packs waren allemaal apart verpakt en compleet (er ontbraken geen steentjes).
Mijn ervaring is uitstekend
Goed product, snelle levering
Veel spul besteld, optijd binnengekregen. Laad dock met accu besteld bleek accu defect mail gestuurd binnen 1 werkdag al geregeld Kortom super service
Snelle levering na bestelling door te hebben gegeven. Er bleek een kapotte controller bij te zitten. Dit heb ik gelijk gemeld. Inmiddels twee weken geleden maar ik heb geen reactie gehad. Jammer want mijn pleegzoon had er lang voor gespaard. Ik hoop echt dat dit nog met hem goedgemaakt zal worden. We hebben goede ervaringen met jullie en hopen dat de kerst en jaarwisseling hier mee te maken hebben.
Goed product, lage kosten. snelle levering en goede informatie over de bezorging.
Goed en snelle levering
Tweede keer dat ik hier besteld heb. Kwaliteit en prijzen zijn top!! Beide keren snelle levering. De spellen incl. hoesjes zijn als nieuw! De jongens zijn er heel blij mee!
Helaas had postnl het spel verkeerd gesorteerd waardoor het spel niet 2 dagen maar 2 weken onderweg is geweest. Toen het spel na een week nog niet geleverd was heeft de klantenservice van goohoo mij snel geholpen met het na gaan wat er mis was en dit ook duidelijk uitgelegd. Dus ook als er iets mis gaat wordt je goed en snel geholpen. Ik zal hier vaker kopen in de toekomst.