Pluspunten
VerbeterpuntenProducten waren erg vies en batterijen laden slecht op. Heb hierover al een mail gestuurd na de levering maar geen reactie
Beste Fanny, Vervelend om te horen dat het product vuil was aangekomen. Onze excuses hiervoor. Onze klantenservice heeft contact met u opgenomen en wij helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Goeie levering Op tijd Goed werkend product Goeie prijzen.
VerbeterpuntenVoor mij geen verbeteringen, ga zo door.
De spel was beschadigd. Ik heb extra betaald voor verpakking en zonder krassen maar kreeg toch iets wat niet werkt.
Beste, Vervelend om te horen dat de disc niet naar behoren werkt. Onze excuses hiervoor. Soms wil het polijsten het probleem niet verhelpen. Wij zullen u een goedwerkende disc opsturen. Verder wensen wij u nog veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
ik ben heel tevreden over geen klachten. niks geen opmerken
Pluspunten
Mail werd niet op gereageerd. Uiteindelijk moeten bellen. Vriendelijk te woord gestaan maar geen oplossing gekregen.
VerbeterpuntenNiet vermelden dat jullie snelle levering regelen wanneer jullie klanten een week laten wachten op hun bestelde producten. Niet adverteren met iets wat je niet waar kan maken en waarin je zelfs nog langzamer bent dan andere bedrijven.
Beste L, Vanwege de feestdagen en drukte bij DHL en PostNL was het niet altijd mogelijk om de bestellingen op tijd te leveren. Uw bestelling is op tijd vanaf ons verzonden en zou in principe de eerstvolgende dag geleverd moeten worden. Echter is dit door de feestdagen helaas niet gelukt. Onze excuses hiervoor! Met vriendelijke groet, GooHoo
Beste Sander, Zou u uw review toe kunnen lichten? Wij streven ernaar om al onze klanten uitstekend te helpen en kunnen uw feedback hier goed voor gebruiken. Wij horen graag van u! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
snelle levering spellen werken perfect prijs is goed
Pluspunten
Betrouwbaar
Pluspunten
Helemaal volgens verwachting
Pluspunten
Leveren goede spullen tegen een mooie prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goedkope producten
VerbeterpuntenDe levertijd duurde langer dan aangegeven op de website
Pluspunten
Goede, snelle levering. Product is van prima kwaliteit.
VerbeterpuntenHet is niet altijd meteen duidelijk welk product nieuw of tweedehands is.
Pluspunten
Redelijk wat keuze voor een oud model xbox. Snelle levering.
VerbeterpuntenDe website werkt niet heel gebruiksvriendelijk. Soms moet je opnieuw beginnen als je een product hebt bekeken.
De geleverde Ridge Racer 6 is niet afspeelbaar op de Xbox360 Graag een versie hiervan die het wel doet!!
Beste Jan, Vervelend om te horen dat de game niet naar behoren werkt. Onze excuses hiervoor. Onze klantenservice neemt per mail contact met u op om dit zo spoedig mogelijk voor u op te lossen! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Prijs/kwaliteit verhouding erg goed
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle levering , verzorgd ingepakt , goede shop , leuke prijzen , heb al meermaals bij hun besteld , goede informatie via mail , ....
Pluspunten
Snelle levering spellen zijn uitstekend voor een lkkr prijs
Pluspunten
Duidelijke site en omschrijvingen. Duidelijke communicatie. Snelle levering!
Pluspunten
Goede website, snelle levering en ik had een vraag over een product. Kreeg direct een passend antwoord. Daarnaast vind ik de bedrijfsfilosofie ook fijn. Waarom weggooien als producties prima hergebruikt kunnen worden.
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Zeer snelle verzending, betaalbare 2e hands games
Pluspunten
Snelle levering en waar voor het geld.
Verbeterpuntenzou wel meer keuze willen qua games en gameconsoles en -accessories.