Pluspunten

Ik ben heel tevreden over al mijn bestellingen, netjes en keurig verpakt ,prima zending en nodige info . Top zou ik zeggen en doe zo verder Er volgen zeker nog bestellingen. Ik geef mijn games een 2de leven in mijn verzameling.

Misschien reviews bij ieder artikel voor de klant ?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik ben dik tevreden.☺

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Een defecte batterijhouder voor de controller Xbox360 werd na een dag bezorgd. De controller werkt nu naar behoren!!! Prima service zo!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zij houden zich aan hun woord.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De ontvangen producten waren niet normaal vies de afstands bediening zag er niet uit en de accu leek niet op de afbeelding van de webshop heb bede producten gelijk thuis weg kunnen gooien

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelheid van levering

Vandaag 23-10 gesproken met afd.klantenservice te weten Jens (achternaam was niet nodig, want er is maar 1 Jens, gaf Jens aan). Aangegeven tijdens dit gesprek dat naast de geleverde controller de geleverde accu het niet doet! En gevraagd wat te doen? Jens gaf aan het uit te gaan zoeken en mj vandaag per mail op de hoogte te brengen. Geen reactie mogen ontvangen!! Betreft bestelnr. 10152826 Graag ontvangen alsnog van u kant de beloofde reactie. Alvast bedankt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heb een bestelling van een XBox360 met spellen daar in de winkel afgehaald. Alles was netjes en snel geregeld. De XBox360 en de spellen werken prima, echt top! Ik kom zeker terug, ga zo door mensen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Meteen bevestiging gekregen van de bestelling, bevestiging gekregen van de verzending en binnen een dag bezorgd. Top!

Pluspunten

Bestel hier al jaren mijn games of spullen voor mijn spelcomputer altijd een goede afhandeling en snelle levering. Wanneer iets niet op voorraad is dan wordt dit netjes gemeld en uiteindelijk binnen redelijke termijn verstuurd.. Kortom een aanrader voor een ieder die iets voor zijn gameconsole nodig heeft!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Er werd gezegd dinsdag in huis. Ik had mijn bestelling dinsdag in huis. En mijn product was in goede staat. Zoals een deal hoort te gaan.

Kan nu niets bedenken dat verbetering nodig heeft.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Louter positief..!! Ik zocht Xbox360 met Kinect en hun website gaf duidelijke info over de generaties 360 met bijbehorende Kinect. Dus snel een goede keuze kunnen maken. Maandag besteld en dinsdag alles in huis in doos van XboxOne. Hoe duidelijk kan duurzaam zijn. Alles zat zeer netjes in doos en werkt perfect! Inmiddels website al aanbevolen bij collega!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Was echt snell levering en heel good qualiteit.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel geleverd, Zeer scherpe prijzen en goede producten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles was voor mij duidelijk uitgelegd op de site. Het is een snelle maar ook een goede levering geweest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en vlotte levering!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, en ze nemen contact op als ze twijfelen over het aantal. Goed verpakt. 2 x een 9 plus

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Voldoende aanbod, en site simpel in het gebruik: Ik heb alles wat ik tot nu toe zocht kunnen vinden. De levertijd kwam me ditmaal goed uit, en kwam overeen met wat er op de site werd vermeld.

Ik had verwacht mijn laatste aankoop voor een lagere prijs aan te treffen. De keren daarvoor was ik echter wel tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Geven genoeg informatie en de producten zijn goed verpakt

Op bol.com staan andere prijzen voor precies dezelfde spellen soms dat is wel een beetje verwarrend

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Onjuiste kabel mee geleverd