Pluspunten
Goede snelle en correcte levering.
Pluspunten
Great prices, great service ! Great products. Highly recommended !!! Riker Video Productie & Fotografie.
VerbeterpuntenQuick service delivered to the door within 48 hours !
Pluspunten
Prima kwaliteit 2e hands games voor een mooie prijs. Ben er erg blij mee. Snelle levering.
Pluspunten
Goede spullen in prima staat tegen een goede prijs en supersnel geleverd. Top!
Pluspunten
snelle en correcte levering goed product tegen scherpe prijs
Pluspunten
Snelle levering, lage prijzen.
VerbeterpuntenEen van de spellen die ik had besteld is defect. Ik mag toch hopen dat ze eerst worden getest voordat ze worden verkocht...
Beste Arend, Vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar behoren werkt. Onze excuses hiervoor. De klantenservice heeft contact met u opgenomen maar helaas nog niets van u vernomen hierna. Graag horen wij nog van u! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Onze zoon 9 jaar heeft een xbox aangeschaft, er werdt een passend spel meegeleverd was snel in huis en betaalbaar.
Pluspunten
Toen we een fout meldden werden we gelijk geholpen
VerbeterpuntenControleer of alles er in zit en of alles het doet of heel is
Beste Matthijs, Vervelend om te horen dat je bestelling in eerste instantie niet goed was aangekomen. Onze excuses hiervoor. Wij hebben je zo goed en zo snel mogelijk verder proberen te helpen. Zo te zien is dit gelukt dus wij wensen je nog veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Snelle levering Goede klantenservice
Pluspunten
Snelle reactie op email leuke kortingen zo nu en dan en snelle levering alles bijelkaar top bedrijf!
VerbeterpuntenMisschien een livechat op de website
Pluspunten
Positief? Zat geen kabel bij werd alsnog geleverd vijf dagen niks kunnen doen en twee dagen naar het spelen was hij als stuk! Moeten we ook nog eens zelf opsturen erg onbeschoft! We hebben een maker laten komen kosten 75€ om te maken net zo duur bijna als dat die kosten! Nee koop hier nooit meer iets en mensen hierheen sturen nee ook niet!
VerbeterpuntenBeter je best doen voor kopers! Enige plus punt is??????,
Beste Amanda, Vervelend om te horen dat de console niet naar behoren werkt. Onze oprechte excuses hiervoor. U heeft standaard op al onze producten 2 maanden garantie. Hierin kunt u het product aan ons retourneren en zullen wij deze kosten loos voor u repareren dan wel vervangen. Het product is inmiddels aan ons geretourneerd en wij zullen dit probleem zo spoedig mogelijk voor u oplossen. Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Prima verpakt en snel geleverd Gewoon nietjes
VerbeterpuntenJullie site reageert vrij langzaam
Pluspunten
Goedkope producten
VerbeterpuntenIk heb mijn product nog steeds niet binnen...
Beste Berend, Vervelend om te horen dat je spel nog niet is geleverd. Onze oprechte excuses hiervoor! Onze klantenservice zal gelijk contact met je opnemen om dit probleem zo spoedig mogelijk met je af te handelen. Wij horen graag van je! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
goede service
Pluspunten
Makkelijke site, overzichtelijk, duidelijk, goede prijzen, spel in prima staat.
VerbeterpuntenOp de site staat: vandaag besteld, morgen in huis... (zaterdag besteld) dat is niet helemaal waar gebleken. Spel was snel in huis maar niet zoals verwacht op maandag.
Pluspunten
Goeie snelle levering, prijs-kwaliteitsverhouding ook erg goed. Prima bedrijf.
VerbeterpuntenNiks