Pluspunten
alles
Pluspunten
Snelle levering en goed advies!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Alles netjes en duidelijk en snel!
VerbeterpuntenNiets te verbeteren!
Pluspunten
Product was niet goed en werd makkelijk en goed te woord gestaan super service terug kunnen sturen zonder gedoe
VerbeterpuntenNvt
niet meer via DHL versturen! komen afspraken niet na en zijn slecht te bereiken als er wat misgaat. Als ik zie dat DHL bezorgd dan zou ik niet meer bestellen.
Beste, Vervelend om te horen dat u zo'n negatieve ervaring met DHL heeft gehad. Onze excuses hiervoor! Wij hebben namens u een klacht ingediend bij DHL. Wij wensen u nog veel plezier met uw bestelling! met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Snel reageren op me mail.
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Ze zijn aardig geven goed antwoord en advies en ze zijn best snel met de levering als het postkantoor ook snel is natuurlijk en ze zijn goedkoop
Pluspunten
Snelle levering en een compleet product
Pluspunten
Het was ontzettend mooi dat jullie zoveel Xbox 360 spullen hebben.
VerbeterpuntenIk had een alternatief bezorg adres doorgegeven. Dit adres stond niet op de verpakking, waardoor het niet op de juiste adres terecht kwam.
Pluspunten
Werd snel geleverd, en product werkt uitstekend
VerbeterpuntenBetere verpakking
Pluspunten
Snelle en correcte behandeling van vragen per mail ! Goede oplossingen werden aangeboden dus zeer tevreden . Keurige complete Xbox 360 ontvangen en leuke spellen erbij.
Pluspunten
snel en de bestelde spullen zien er prima uit en functioneren super goed. Alles was goed en degelijk verpakt.
Pluspunten
Fijne service en was snel binnen met netjes een mail met track and trace!
VerbeterpuntenHet mooist zou zijn dat er een andere verpakking om de orginele dozen zou zitten ;) of nouja als het een kadootje is zoals nu gaf het zichzelf prijs gelukkig was hij niet thuis!
Pluspunten
geen! Ik heb mijn product nooit ontvangen!
VerbeterpuntenIk gaf uitdrukkelijk op mijn pakket de volgende notitie mee: "Klantnotities: Beste postbode: Ik ben ma-do enkel thuis tussen 10u en 11u. vrijdag (of weekend) de hele dag. Dank u!" Op 05/04/17 ontving ik een brief met daarop aangeduid "ik kwam langs om 9:40" hierbij stond aangeduid "uw zending wordt morgen opnieuw aangeboden". Ik blijf expres die dag thuis maar er is nooit een bezorger langsgekomen! Ook geen briefje in de bus dat ik hem/haar gemist heb. Ik kijk online bij het zendingsnummer waar op staat dat mijn pakket opnieuw aangeboden zal worden. Vandaag 14/04 komt een DHL bezorger met een ander pakket, dus ik vroeg hem waar dit pakket was. Het was achtergelaten bij een parcel afhaalpunt waar ik niks van af wist. Eenmaal bij dit punt aangekomen wordt mij vertelt dat ik te lang heb gewacht en het pakket is terug gezonden naar het DHL netwerk. Nu plots krijg ik een bericht voor een review van het product te geven?! Communicatie nihil! Dit was een cadeau voor Pasen en nu sta ik daar met lege handen! Uiteraard ben ik ontevreden over dit alles. Tenzij ik mijn pakket vandaag of morgen nog kan ontvangen wijzig ik deze review niet!
Beste Bart, Vervelend om te horen dat het pakket niet goed is aangekomen bij u. Onze excuses hiervoor. Het lijkt er op dat er meerdere problemen zijn geweest omtrent uw bestelling. Wij hebben contact opgenomen met DHL maar tot op heden het pakket nog niet retour mogen ontvangen. Zodra wij een reactie hebben van DHL of het pakket retour hebben ontvangen nemen wij direct contact met u op om te kijken hoe wij het pakket alsnog bij u kunnen krijgen. Wij horen graag van u! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Heel goede kwaliteit object ontvangen, fijne, snelle levering
Pluspunten
Prima shop. Goede prijzen en zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Snel en goedkoop
VerbeterpuntenSommige dingen doen het niet heel goed
Pluspunten
Snelle levering en goed telefonisch te bereiken.
VerbeterpuntenJammer dat als je twee verschillende spelcomputers tegelijk koopt je 2x verzendkosten moet betalen terwijl je op 1 site je bestelling doet. Verder waren beide bestellingen niet compleet. Bij 1 ontbrak kabel en bij de ander zat een hoesje in zonder het spel. Fout werd wel snel verholpen.