Pluspunten

Had een game besteld. Kreeg het helaas zonder hoesje. Vond het niet heel duidelijk hoe dit vermeld stond. Ik dacht dat je en optie aan kon vinken wanneer je het zonder hoesje wilde, dit dus niet aangevinkt. Maar het was dus al standaard zonder hoesje. Had ik maar beter moeten kijken, maar was ook niet duidelijk op de website

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

top geregeld

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mijn complimenten! Een spel die het perfect doet en ook nog op tijd binnen gekregen. Zeker een aanrader!

Pluspunten

Alles was goed ,makkelijk en op tijd

Pluspunten

Pluspunten

Goede spullen en snelle levering tegen een eerlijke prijs

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

bezorging is erg snel! ook is het products goedkoop maar wel gewoon van goede kwaliteit. ik raad het je aan.

duidelijker maken dat het tweedehands is misschien?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg blij dat we hier hebben besteld. Goede prijs, goede service. Blije mensen hier.

Pluspunten

Toen ik het doosje open maakte zat alles los in het doosje

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

prima producten prijzen service

sommige winkels hebben gratis verzending die de volgende dag al aankomt, maar dat is denk ik te veel gevraagd want 't is wel duur voor het bedrijf

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en toffe communicatie , alleen te veel zinloze mails, niemand heeft een boodschap aan te veel mails

zoals ik net zij , teveel mails voor de rest Top , goederen in perfecte staat afgeleverd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De snelle levering is erg fijn. Mijn xbox 360 werkt super goed. Ik ben heel te vreden! Zeker een aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- snelle levering - goede kwaliteit

- mijn bestelde harde schijf was niet geformateerd, dit leverde nog eventjes wat moeite op met het opzoeken van codes op me xbox.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Binnen een paar dagen was die binnen en werkt super. Bedankt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op vragen via de mail.

Internet site kan strakker

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering van console, helaas i.p.v. HDMI kabel scart kabel ontvangen maar na telefonisch contact en foto mailen van de kabel snel alsnog de HDMI kabel opgestuurd gekregen. Prima prijs/kwaliteit verhouding voor het product.

Nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goohoo beschikt over een goede webshop met over het algemeen voordelige prijzen, als er iets mist bij de bestelling dan sturen ze het kosteloos na, ook de klantenservice is over het algemeen vriendelijk en probeert je goed te helpen. * Klantenservice is goed, vriendelijk en helpend, absoluut geen slechte ervaringen mee. * Concurrentie kan bijna niet tegen de prijzen van Goohoo concurreren. * De webshop bied een over het algemeen een vloeiende ervaring met betrekking betaling en je order terug zien/vinden.

Het is nu al meerdere keren voorgekomen dat ik een bestelling plaats en er een item uit mijn gehele bestelling mist, dit zorgt voor extra milieubevuiling maar ook kosten voor de zaak. * Check de bestelling daarom goed voor het de deur uit doet. TIP: wellicht handig om een checklist te maken/af te werken voor bij een bestelling * Zoekfunctie bij producten rangen op prijs werkt soms niet helemaal lekker, wellicht is dat aan te passen?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website is duidelijker

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen