Top site

Ik had 2 spelletjes besteld en de zelfde dag nog verstuurd Volgende dag al binnen dus ga zo door.

• Nazorg / Garantie

Zelfde spel voor een klein prijsje

Altijd een fijne ervaring gehad! Spelen zijn zgan!

Heerlijk om te switchen

Lekker onderuit buiten regen en dan lekker gamen

• Nazorg / Garantie

Game is heel aangekomen en ook best wel heel snel. Het kon ook makkelijk door de brievenbus. Werkt allemaal ook naar behoren, dus niks te klagen.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Met bestellen alles netjes en goed gegaan

Het is de eerste keer dat ik hier wat besteld heb. Had zelf dus ook geen idee. Heb een nintendo voor de kinderen besteld maar vond het toch wel jammer dat het display erg beschadigd was. Zeker snap ik dat het niet nieuw is en dat er ook zeker wel wat aan mankeert. Dat weet je als je het besteld maar vond dit toch wel jammer voor de kinderen.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goed verpakt en in zeer goede staat

Item netjes verpakt, snel verzonden en in zeer goede staat. Aanrader!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Bestel hier al jaren nooit problemen gehad

Alles perfect in orde

Netjes verpakt snel verzonden

Helaas paste de gekochte sd kaartje niet in mijn switch 2 maar spellen en controller waren top.

• Nazorg / Garantie

Vlug geleverd, goede kwaliteit en een mooie prijs.

2 nieuwe switch joy cons gekocht. Nieuw kosten deze stukken van mensen. Op deze manier blijft de switch functioneren, tegen een zachter prijsje en eigenlijk ook ecologischer. De joy cons waren gebruikt, maar zijn in goede staat en werken perfect. Tweede maal ik koop bij GooHoo. Super blij!

Goede en snelle service.

Goed en snel geholpen.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Zeer snelle levering, spelletjes hebben een zeer goede prijs en zien er zeer goed uit, alles was netjes verpakt, zeker een aanrader

goedkoop en snel geleverd. Top

Gekochte spelletjes netjes op tijd en snel aangekomen.

geweldige aankoop

Ik heb onlangs hier een refurbished switch OLED gekocht in "buitengewoon mooie staat" Nou, dat was ook het geval, het leek alsof de switch echt net uit de verpakking kwam, geen krasjes erop, zelfs de controller houder voor de joycons was in perfecte staat!! en dat ook nog met 12!! maandenl volledige garantie en ik kon hem ook meteen gebruiken hij was nog redelijk vol toen ie geleverd werd, heb alles van de dock aangesloten en dat werkt ook perfect op mijn TV, kortom mijn ervaring met deze verkoper is een dikke 10/10 het was een dure koop, maar wel een aankoop die zijn geld dubbel en dwars waard was, ik speel elke dag ermee en ik ben er ook zeer tevreden mee

• Nazorg / Garantie

Goede kwaliteit, maar controllerhouder had onverwachte kleur.

We hebben de switch controllers nu een tijdje gebruikt en ze werken goed! We hadden ook een controllerhouder erbij besteld. Die werkt ook prima, maar is van een third party en knalblauw; vloekt enorm met de controllers :p Niet heel erg, zeker niet voor de prijs, maar het was wel fijn geweest als ik dat ergens stond vernoemd bij het kopen.

Goede ervaring

Ik koop dikwijls spellen voor de switch en de ps4 bij Goohoo. Tot nu toe altijd erg tevreden. Ik heb hier ook mijn tweedehands playstation gekocht en die doet het prima.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Draadloze switch pro controller besteld snel geleverd en werkt perfect

Ronduit goed

Ik bestelde groene en paarse joysticks voor de switch. Ze waren snel geleverd en doen het naar behoren. Geen drift en horen gewoon echt bij de switch. Ik ben tevreden en zou dit aanraden/hier nog eens zelf kopen.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Blij met de ontvangen producten

Matig!

Ik had bewust voor het originele Nintendo merk gekozen maar het kwam niet in een originele doos maar slechts in bubbeltjes folie plastic. Verder had het product een kleine beschadiging

Tot nu toe niet zo goed

De reden waarom ik zo'n slecht feedback geef is, omdat Ik mijn pakket nog niet heb ontvangen die ik 2 weken geleden bij jullie heb besteld. Ik weet niet of het aan jullie ligt of aan DHL maar ik vind dit niet fijn. Mvg, Davey Schuijers

• Nazorg / Garantie

Nog steeds aan het wachten tot wij een werkende switch krijgen

Helaas bleek binnen een week na ontvangst de switch de spellen niet meer te herkennen. Na contact mocht ik de switch terugsturen om die te laten testen. Vervolgens krijg ik een bericht dat de switch in orde is en of ik op eigen kosten de bij goohoo gekochte spellen terug wil sturen om die te laten testen. Die kosten worden vergoed als blijkt dat beide spellen ook spontaan op hetzelfde moment kapot zouden zijn. Bovendien had ik die best terug willen sturen tesamen met de switch, maar dat hoefde niet. Ik heb er nog expliciet naar gevraagd zelfs. Ik vind eigenlijk dat we al wel genoeg betaald hebben. Ik twijfel eigenlijk om alles terug te sturen en ergens anders een switch te kopen voor mijn kinderen.

• Nazorg / Garantie

Ben zeer tevreden over jullie bedankt voor de goede service

• Nazorg / Garantie

Zeer goede nintendo gekregen.

De jongens van mij genieten er elke dag van. Dankjulliewel wel voor zo'n goede service.

Switch controllers

Super tevreden met de aankoop van set switch controllers aanrader

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen