Laden reviews...
139 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten een soepele winkelervaring met snelle levering en kwaliteitsproducten. Veel reviews prijzen het ruime assortiment en de duidelijke communicatie. De stemming is overwegend positief en benadrukt waar voor je geld en betrouwbaarheid. De feedback laat een consistente tevredenheid zien over meerdere orders.
Twee games besteld die op deze site netjes geprijsd waren in vergelijking met andere aanbieders. De verzending verliep vlot en de games waren goed verpakt. Ik ga vaker van deze website gebruik maken.
22 June 2026
Dave
Zaandam
Beetje lastig te vinden en wat ongemakkelijk aan de afhaalbalie maar wel top prijs / kwaliteit
17 June 2026
Richard
Beuningen m
Ik heb er een switch OLED white besteld + 2 spellen en allerlei benodigdheden en was maar 351 euro kwijt aan alles, Zoveel krijg je nergens anders voor die prijs. Was binnen 2 dagen al binnen en het de switch is alsof je het gloednieuw uit de winkel hebt gehaald, Alles was schoon en netjes ingepakt in de originele verpakkingen, Er waren geen krasjes of andere beschadigingen, De spellen waren ook in de originele verpakkingen geleverd en alles werkt naar toebehoren. Ben heel erg blij ermee en zal hier zeker vaker aankopen gaan doen voor mijn switch, Heel erg bedankt voor de goede service en ga vooral zo door!
10 June 2026
Tamara
Maastricht
Ze zijn heel vlot en de games werken altijd goed dus ik heb geen enkele klacht complimenten
5 June 2026
Ismail Van wezel
Amsterdam
Heb drie nintendo switch spellen gekocht, werkt super, goedkoop, bespaar meer dan 60 euro.
4 June 2026
Ufuk
Lange Beestenmarkt
Was allemaal snel en netjes geleverd ..
1 June 2026
Klaas
Joure
Alles ging eigenlijk perfect. Switch zag er top uit en de levering ging ook goed. Gelijk een tweede geplaatst!
25 May 2026
Fenna
Hoorn
ik kreeg reuze korting met mijn bestelling, de levering was binnen 24 uur verzonden+afgeleverd! het product kwam ook aan met uitstekende kwaliteit en ben er super tevreden mee. ik ga zeker vaker hier bestellen als ik iets van spellen of elektronische apparaten nodig heb!!
22 May 2026
Eva
Pijnacker Ribeslaan 2
Whole experience was good, including the customer support who helped me locate specific items, no complaints
21 May 2026
Rob
Rijswijk
Zo goed als nieuw, al maanden zeer tevreden mee! Ik zou hier nog eens bestellen! Aan te raden!
20 May 2026
Lotte
Sint pancras
Mooi product ziet eruit als nieuw.
12 May 2026
Roos K
Rotterdam
Goed dat dit bestaat en werkt allemaal prima!
27 April 2026
Leonard Luitwieler
Nieuw-Lekkerland
De tweedehands Switch die ik gekocht heb voelde als nieuw en werd netjes verpakt opgestuurd in de originele doos.
25 April 2026
Henk
Diemen
Mijn nintendo is vrijwel nieuw, ik ben enorm verbaasd over de goede prijs kwaliteit verhouding. Volgens de beschrijving zal er krassen aanwezig zijn, die heb ik tot heden niet gespot. Mijn volgende aankoop zal dan wederom weer hier zijn
18 April 2026
Dylan
Hengelo Overijssel
"Alles is goed geregeld" is wat mijn ervaring zegt over 3 bestellingen.
15 April 2026
Sage
Rotterdam
netjes verpakt Netjes op tijd in huis en een heel blij kleinkind met zijn kadootje nu kan die lekker spelletje doen op de switch voor een niet al te gekke prijs
15 April 2026
Jolanda
Hellevoetsluis
Als gevolg van de "verjaardags-aktie" bestelde ik 2 spellen in het weekend. Ze werden dinsdag reeds geleverd (maandag is er geen post-bestelling in de plaatsen waar we wonen).
14 April 2026
G
Westervoort
Al meer maals bij deze goede site besteld. Het assortiment is zeer ruim en de spullen kwalitatief zeer goed.
12 April 2026
Marius
Haarlem
Zeer tevreden, een rechter nintendo switch controller besteld. Snel geleverd geen beschadigingen!
8 April 2026
Sil
Emmen
Switch 1 goed werkzaam... Alles prima werkend en snel bezorgd dus max sterren
8 April 2026
Jeff
Gorinchem
Snel verstuurd, nette spullen en onze zoon is er erg blij mee. Ga hier zeker nogmaals bestellen.
7 April 2026
Yvette
Amsterdam
Helemaal tevreden met onze aankoop. De switch is als nieuw en werkt helemaal goed!
6 April 2026
Suzanne
Elst
We hebben veel plezier van onze refurbished Nintendo. Alles ziet er top uit en werkt perfect. Bedankt goonintendoswitch.nl
Lisa l Nijman
Beverwijk
Ik had 2 Nintendo switch spellen en 1 micro sd kaart en een controller gekocht en ze werken allemaal fantastisch ze en de kwaliteit is goed ik zou het aanraden als je voor games of consoles wil kopen maar niet te veel wil uitgeven
Gijs
Venlo
Refurbished switch besteld, alles zag er top uit en snel in huis
Jeroen
Alkmaar