Snelle verzending, goede staat artikel

• Nazorg / Garantie N.v.t.

2e hands maar werk zoals nieuw.

De nintendo switch die ik hier heb gekocht werkt super. Er zijn geen gebruiksporen te zien. Ik had een switch scherm met 4 sterren.

• Nazorg / Garantie

Ik vond het een goede deal alleen vond ik wel dat het geen 4 sterren waard was het had beter 3 sterren kunnen zijn

betrouwbaar en snel

betrouwbaar en snel

• Nazorg / Garantie

Service is goed, producten zoals verwacht, prijs is zeer redelijk.

Service is goed, producten zoals verwacht, prijs is

Top product, snel gelevers

joysticks voor Nintendo switch zijn prima, en snel geleverd

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Gaaf dat dit zo weer betrouwbaar een herkansing krijgt!

Waarom zouden we allemaal hetzelfde dure spel kopen? Uitgespeeld of het is niet jouw ding! Maak er een ander blij mee! Wel fijn als er mensen die er verstand van hebben even naar kijken. Zij maken je aankoop betrouwbaar! Dank voor de snelle service!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle service , makkelijke website, product goede kwaliteit!

• Nazorg / Garantie

Mooie eerlijke prijzen, en een goede service

Aankopen en de pakketten worden snel verzonden. Producten altijd zoals aangegeven. Verkopen aan Goohoo, een mooie eerlijke totaalprijs. Geen gedoe, en snel afgehandeld.

As expected

The switch arrived quickly and works perfectly.

• Nazorg / Garantie

Fijne website, snel verzonden, vriendelijke klantenservce.

• Nazorg / Garantie

Veel keuze, scherpe prijzen en snelle levering

Wat top dat het mogelijk is om op deze manier leuke en goedkope spellen te vinden voor de switch. Ook met het oog op hergebruik. Ik heb tot nu toe nog geen problemen ervaren met de gekochte spellen en had ze zo binnen. Erg tevreden!

• Nazorg / Garantie

goeie producten, goeie service!

2de hands switch gekocht met een aantal spellen, werken allemaal uitstekend.

• Nazorg / Garantie

Top bedrijf snel en goed geholpen

snel en handige site En werd verder ook snel en goed geholpen bij het bedrijf met afrekenen etc

Gemixt

Laatste een nintendo switch oled besteld. Gekozen voor de 5-ster optie met originele doos. Scherm was inderdaad in perfecte staat, geen krassen of wat dan ook. Ik was ervan uitgegaan dat bij de 5-ster optie niet alleen het scherm gloednieuw zou ogen, maar ook de joycons en dock, dit was helaas niet zo. De rechts joycon lijkt op gekauwd door een hond of kat en op de dock zit een kras. Dit zijn geen dingen waar je echt last van hebt tijdens het gebruik, hoewel je de beschadiging op de joycon wel echt voelt. Jammer dat niet duidelijk op de site wordt vermeld dat alleen het scherm ‘gloednieuw’ is en dat de toebehoren wel degelijk schade hebben.

Great service

I bought 3 games and it came all in perfect state both cartridge and boxes without any damage

Prima voor de prijs

Ik had een set nodig omdat ik graag mijn Nintendo switch wilde ombouwen naar een Splatoon versie. Omdat de controllers dus open zouden gaan om over gebouwd te worden naar een andere case vond ik het zonde om een gloednieuwe set te kopen. Via GooHoo vond ik de gewenste kleuren. Bij aankomst was duidelijk dat ze goed gebruik waren. De case was op sommige plekken niet meer schoon te krijgen maar goed dit was voor het eind doel ook niet erg. Helaas bleek de R knop het niet goed te doen. Bekend euvel maar makkelijk zelf te vervangen. Bij het openmaken van de blauwe controller bleek de originele behuizing er niet meer omheen te zitten. Verder was wel alles origineel. Voor de prijs dus prima en zeker voor het doel waarvoor ik ze nodig had. De verzendmanier had wel wat beter gemogen…. Zo los in een bubbeltjes envelop is niet handig met de bezorgers die er gewoon op gaan staan of mee gooien. Dus dat is vooral een tip. Verder kwa verzendsnelheid niks aan te merken.

Heel goede kwaliteit

Ik heb dit gekocht als kerstkado voor mijn 5jarige. Bij het installeren van spelletjes etc werkte dit perfect. Ze gaat er dol van zijn. Dankjewel!

Nintendo switch game

2de hands game gekocht Kwam binnen afgesproken tijd aan En was gechecked en keurig ingepakt

Top site

Ik had 2 spelletjes besteld en de zelfde dag nog verstuurd Volgende dag al binnen dus ga zo door.

• Nazorg / Garantie

Zelfde spel voor een klein prijsje

Altijd een fijne ervaring gehad! Spelen zijn zgan!

Heerlijk om te switchen

Lekker onderuit buiten regen en dan lekker gamen

• Nazorg / Garantie

Game is heel aangekomen en ook best wel heel snel. Het kon ook makkelijk door de brievenbus. Werkt allemaal ook naar behoren, dus niks te klagen.

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen