Top product, zoals omschreven en ook nog snel geleverd!

• Nazorg / Garantie

Altijd top bestel hier altijd

Gewoon helemaal geweldig

• Nazorg / Garantie

Mooie prijs en snel in bezit

Wederom een game gekocht. Via de site gaat dit super makkelijk en kon het binnen 1 dag ophalen. Mooie prijzen. Zeer tevreden! Vandaar al vaker wat gekocht (en verkocht).

• Nazorg / Garantie

Werkende controller maar verkeerde model.

De controller dat ik heb gekregen werkt goed, echter is het wel het verkeerde model. Ik was opzoek naar de sn30 pro+ vanwege de d-pad drift bij de meeste controllers. Helaas heb ik de 8bitdo pro 2 controller gehad. Ik heb dus een verkeerd product ontvangen maar omdat de pro 2 controller alsnog beter is dan de switch pro controller heb ik hier geen probleem van gemaakt.

duidelijk en snelle levering

Product werkt prima en snel geleverd

• Nazorg / Garantie

Goede communicatie en snel geleverd

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden met men Nintendo Switch hij doet het heel goed helemaal geen problemen mee Groetjes Rebecca zwaan

Eigenlijk nooit problemen gehad

Altijd goed

Mooie 2e kans!!!

Switch Oled besteld en snel geleverd. Product ziet eruit zoals beschreven. Vooraf kort gebeld met wat vragen en prima geholpen. Zoveel beter dan dat dealen met standaard marktplaats aanbiedingen. Duidelijk aanbod, transparante prijs en garantie. Echte aanrader.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Geweldig! Niet alleen voor mezelf maar gans het gezin!

Ik heb lang getwijfeld of ik een Nintendo Switch zou kopen. Uiteindelijk heb ik het mezelf cadeau gedaan. En de goedkopere én milieubewustere keuze gemaakt om een refurbished exemplaar aan te schaffen. Alles werd snel geleverd. De bestelde onderdelen zagen er piekfijn uit. Je kan het moeilijk onderscheiden van een nieuwe. De speelervaring is echt top. Het wekte ook snel interesse van mijn vrouw en kinderen. Nu spelen we allemaal samen. Heerlijk!

• Nazorg / Garantie

Super goede spullen! En het personeel is super netjes! Ze helpen je graag en niet omdat het moet erg prettig gevoel. Bestel al jaren bij ze en zal dat blijven doen!

koopje aanrader

koop er binnen kort meschien nog 1 heel handig neemt minder plaats in

• Nazorg / Garantie

Snelle service, producten top.

Pakket was snel binnen en producten waren allemaal helemaal in orde, top!

Mooie zgan uitziende controller

Altijd ok ben al jaren klant, keep it up!

Snelle levering, goed product

Snelle levering, product zoals omschreven. Heel blij mee!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Waar ik mij op andere plaatsen blauw betaalde voor een Nintendo switch console, vond ik deze site waar het eindelijk voor een schappelijke prijs te krijgen was. Ik ben eerlijk. Ik was eerst een beetje huiverig of het dan ook echt wel betrouwbaar zou zijn maar ik heb me druk gemaakt om niks. Zeer tevreden op alle punten! Nieuwe console voor een zeer mooie prijs en op tijd en netjes geleverd!

Fantastische nazorg

Ik heb een tijdje geleden hier een Switch gekocht. Helaas bleek dat de controller een kleine mankement had. Maar gelukkig werd ik snel en goed geholpen en is de controller inmiddels kosteloos gerepareerd. Het kan altijd gebeuren (waar je ook koopt) dat er iets mis kan gaan, maar niet elke firma gaat er zo klantvriendelijk mee om als hier. Mijn complimenten voor de nazorg! Ik zal hier in de toekomst zeker blijven kopen!

• Nazorg / Garantie

Gamen voor een leukere prijs!

Ik heb al meerdere spellen en een pro controller voor de Switch gekocht, het werkt goed en is snel binnen. Ik had eerder één spel die niet goed werkte maar daarvoor was de garantie supersnel geregeld

Snel en eenvoudig

Bestellen ging heel vlot. Uitgebreide keuze uit spellen, niet te duur. Controller die ik besteld had zat een klein krasje op maar ook als 2de hands gekocht. Verder prima!

Top service!

Snelle goed verpakte levering! Ruim keuze uit artikelen.

Mooi spel goede kwaliteit

Goohoo is perfect!

Top bedrijf!

Super snelle verzending, producten waren heel netjes verpakt. Ik had een switch, wat accesoires en spellen besteld. Alles is in zeer goede staat ontvangen, werkt naar behoren en is geleverd met garantie. Ik was even veel kwijt als wanneer ik enkel een nieuwe switch had gekocht. Dus qua prijs/kwaliteit verhouding heel goed. Ook fijn dat ik de spellen terug kan sturen wanneer ik er klaar mee ben!

Uitstekende service

Op tijd geleverd en goede prijzen

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle service en afhandeling!!

Snelle service en afhandeling!!

Ging goed zoals gewent

Bestelt wat ik wilde en kwam in mooie conditie

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen