Product snel verzonden en ontvangen, Product zoals beschreven als nieuw
Mijn bestelling heb ik ontvangen helemaal naar wens. Epische spellen, veel speel plezier gegarandeerd. Bedankt!
Je ziet wel dat ie gebruikt is, dit vind ik niet heel erg want daar kies ik ook voor
Mooie originele case voor mijn Nintendo switch lite. Zat in een origineel hoesje en ik zag niet dat het was gebruikt. Dus ga hier zeker nog een keer wat kopen
Goede service, snel geleverd. Goede kwaliteit
Snelle levering, goed verpakt, mooie spullen!
Goede kwaliteit en prijs !!
Ben heel erg tevreden hoe het werkt
Ik had een nintendo switch grey gekocht (die er zo goed als nieuw uitzag). Ik kon geen verschil zien tussen nieuw en gebruikt. Helaas was de sd kaart die opgestuurd was corrupt. Maar dit is netjes opgelost en ik krijg nu een nieuwe. Aanrader!!
Heel leuk om met de nintendo switch te gamen. Ook leuke games verkrijgbaar, En heel makkelijk om er mee op je tv te spelen. Super produkt
Product was snel binnen, goed verpakt totaal geen beschadigingen! Echt weer een top service zoals k het gewent ben bij hun !
Het product is correct afgeleverd. Betaald voor transport via DHL, maar schakelt over naar Bpost? Het uiterlijk kon iets beter. Binnenkant was héél stoffig. Dat geeft een minder positief gevoel8 Mvg.
Prima aanbod met een goede service en levertijden.
Ik heb een Nintendo switch V2 besteld ongeveer 3 weken terug. En alles was prima. BEHALVE dat ik 5 sterren kwaliteit heb gekozen. En ik kreeg zegmaar een Joy con holder ofzo die soort game controller met super veel krassen erop! Maar echt veel krassen . Jammer. Ik hoop dat ik die opnieuw krijg ofzo
Mijn Wii en mijn tweede Nintendo Switch komt bij GooHoo vandaan en ben beide keren zeer tevreden geweest met de qualiteit van de consoles zelf, de website & de service. De prijzen zijn eerlijk en reëel. Ook kun je zelf bepalen hoe lang je garantie wilt (al heb ik hier zelf nog geen gebruik van hoeven te maken). Al met al genoeg redenen om klant te blijven!
Net nieuwe switch zocht spellen voor een redelijke prijs, bij Nintendo zelf betaal je vaak de hoofdprijs, zo word het snel duur. Zo hou je gamen leuk! En bovendien was het snel geleverd, zeer tevreden !!
Snelle levering en goede service
Bezorging is zeer goed en snel verlopen Product wat zeer netjes en in goede conditie
Ik was verrast dat de kwaliteit toch heel goed was ten opzichte van de prijs. Het kan dus toch
Toppie geregeld
Je ziet niet eens dat het spel tweedehands is, dus waarom een nieuw spel kopen? Wij zijn er blij mee!
Snel reactie op vragen en snelle bezorging. De bestelde producten zijn ook allemaal in orde.
Okk deze keer weer mooie producten gekocht bij GooNintendoSwitch.nl. Deze keer een beschermhoes voor een Switch gekocht. Qualiteit was top en tegen een scherpe prijs.
Nintendo switch van 5 sterren gekocht, Het sterren systeem wordt duidelijk uitgelegd zodat je precies weet wat je kunt verwachten en een keuze kunt maken die bij jezelf past. Uitstekende levering, mooi op tijd, goed verpakt.
Heb een switch besteld die en 5 sterren classificatie had maar eenmaal thuis aangekomen bleek het dat er ongelovelijk veel gebruikssporen op zitten wat niet erg geweest zou zijn als het gewoon de correcte classificatie had, dan weet ik tenminste dat ik dat heb gekozen. Nu zal ik zelf de behuizing moeten veranderen. De erbij bestelde case zag er ook geschaafd uit. WEL een pluim voor de screenprotector, die was prima. Voor de rest kwam het in een afgedankte ziggo doos aan wat nou eenmaal niet zo netjes staat. Keek er eerst erg naar uit, maar toch wel een beetje teleurgesteld nu.
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen