Vlotte levering. Mooi le en goedwerkende 2de handse playstation.

Prettig: vlot en.goed

Altijd dikke prima

Bestel hier al veel langer PS-spellen. Spellen zijn altijd in prima conditie en verpakt én bezorgd. Is grote keuze. En divers.

Alles werkt goed

ps4 bevalt goed

ziet er goed uit

• Nazorg / Garantie

Producten zien er netjes uit

Ik heb nu 2x bij goohoo iets besteld PlayStation en games zien er netjes En worden goed verpakt Op dit moment kan ik geen punten voor verbetering

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Te gek bedrijf om te bestellen

Echt een aanrader goede prijs kwaliteit en bij problemen snelle service

• Nazorg / Garantie

Tot nu toe goed en tevreden

• Nazorg / Garantie

Op zaterdag besteld en dinsdag in huis de kwaliteit is uitstekend geen krasje op de schijf super

Goed nettejes

Leuk goe en netjes

• Nazorg / Garantie

Het CD-spel en het bijbehorende doosje waren in perfecte staat. Volgende keer maar weer bij GooHoo bestellen.

• Snelheid / Levertijd N.v.t.
  • Nazorg / Garantie N.v.t.

Goed product voor een goede prijs

Tot nu toe alleen maar tevreden met mijn bestellingen. Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Slecht echt zeer slecht slechte service, slecht product. Weg 35 euro

Super slecht koop hier nooit meer iets had niet zo gek veel geld voor een controller dus denk koop hem bij deze ********** heb ene gekocht met kabel en licht erin die zijn gewoon van ps zelf uit geen third party. Ik had hem nog niet eens aangezet en merkte al dat de knuppeltjes niet soepel bewogen steek hem in voor een potje worldofwarships had de tranen in mijn ogen schaamteloos hoe slecht nog slechter dan mijn oude sticky drifter zou niet mogen op de site verkondigen word professioneel schoongemaakt, gerepareerd, als nieuw jong het is een doorzichtige controller de haren staken gewoon tussen het mechanisme uit van beide knuppeltjes vet vies was due van de binnenkant gewoon duidelijk zichtbaar en dan het moeilijke gedoe om hem terug te nemen was al helemaal absurd never nooit meer flikker liever de playstation de kast in totdat ik de lotto heb gewonnen voor een nieuwe controller want die zijn nog altijd schaamteloos duur en dan heb ik het over de ps4. Na wat gemails op en neer en domme antwoorden hebben gekregen met maak een foto van dit zus zo hoe wil ik nu een foto maken van de sticks en buttons die het slecht doen was gewoon niet reëel heb wel foto's gemaakt en verstuurd van de hondenharen of balharen ofwat dan ook maar goed dat zag je amper op de telefoon maar met het oog beter naar een paar dagen heb ik ze gezegd dat ze het geld maar houden heb de controller zelf uit elkaar gedraaid en er kwamen gewoon stukjes plastic mee die afgebroken waren en los in de controller zaten en dan het vuil en haren die overal tussen in geklemd zaten was gewoon echt schaamteloos en dan 10 euro inhouden van het bedrag dat je hebt betaald als je iets koopt wat kapot is is rondweg schandalig maar nog niet eens de controller terug nemen en zelf in de handen pakken en er daadwerkelijk mee gamen zoals staat vermeld op de site dat is nog schandaliger. Ga eerlijk zeggen heb hem nog niet eens meer in elkaar gedraaid zo de kas ingeflikkerd niet te filmen fotos dit fotos dat stelletje....

• Snelheid / Levertijd N.v.t.

Goed product

Play Station 4 besteld, heel goede kwaliteit en snelle levering Top

niks op aan te merken !

Vlotte afhandeling en correct omschreven producten !

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snel geleverd. Goede kwaliteit! Echt top!!

• Nazorg / Garantie

Prima product voor een lage prijs

Voor nog geen kwart van de prijs een prima gaming hoofdtelefoon besteld, snel geleverd en voldoende goede staat

• Nazorg / Garantie

Snelle juiste afhandeling van de bestelling

Zie boven

Great prices and collection

Perfect place for any stuff related to PS4

• Nazorg / Garantie

Witte PS4 slim en controller los van elkaar besteld. Beide zijn snel geleverd in goede conditie, grondig schoongemaakt, volledig functioneel. Zeer goede service en prijs/kwaliteit verhouding.

Beste prijs/ kwaliteit

The Talos Principle gekocht. De beste prijs wat ik kon vinden en het komt in een zeer goede staat aan. Het was binnen 1 dag verzonden met post nl, alleen was post nl wat langzaam met het leveren.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

In één zin buitengewoon goed

Zeer tevreden over mijn aankoop, de PS4 pro.

Moi

Lubię to

Snel, goede kwaliteit!

Snel, goede kwaliteit!!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering, product zoals omschreven

Twee controllers besteld en volgende dag geleverd. Zou hier weer bestellen .

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Nette producten en snelle verzending

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen