Was wel redelijk op tijd binnen

Maar het kan altijd wel beter maar geen problemen alles doet het gewoon goed En naar behoren

Het is goeie kwaliteit

Ik heb nooit hoge verwachtingen van refurbished maar dit was een goeie aankoop voor een refurbished product.

Geweldige spellen

Heb twee spellen besteld voor de Playstation 4. Wreckfest en Grid. Kreeg beide spellen in goede conditie. Veel speelplezier.

Overhandig goed met je

Goeie Winkel ook als er iets mee is kan je het oplossen

Erg tevreden

Snelle bezorging en ziet er keurig uit. Als nieuw!!

Alles perfect

beste winkel. hoge kwaliteit Ik raad aan

• Nazorg / Garantie

Prima service snel en goed

Snelle service,. Betrouwbaat.

Playstation 4 pro met 2 controllers en een aantal games. Werkt perfect, niets op aan te merken. Snelle levering.

Goede kwaliteit

PlayStation 4 en GameCube besteld. Allebei de keren in een hele goede conditie ontvangen, valt haast niet te zien dat ze tweedehands zijn Werken ook allebei nog steeds heel goed. Wordt ook heel snel bezorgd.

Goed tweedehands product

Gebruikte, originele PS4 controller gekocht. Is, zoals de omschrijving al zei, in uitstekende staat. Zou dit opnieuw doen in de toekomst.

Levering slecht

Besteld op maandag, zaterdag nog steeds niet geleverd. Gaat om brievenbuspost. Begrijp niet wat er zo moeilijk aan is. Ook geen reactie van de klantenservice. Niet bepaald zin om nog een keer bij dit bedrijf te bestellen.

Goede en snelle service

Een goede bijna nieuwe tweedehands Ps4 echt super tevreden mee.

• Nazorg / Garantie

Snel geleverd en keurig ( Gebruikt ) product .

Ik met spoed een PS4 controler nodig en kwam toevallig bij deze winkel terecht die ook gebruikte controlers aanbied. Heb hem besteld. Keurig artikel ondanks dat hij gebruikt was en ook snel geleverd. Bedankt en tot de volgende keer ! Chris uit Vlaaringen

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle service en goede prijs

Gebruiksvriendelijke webshop met snelle levering van het product. Prijs/kwaliteitverhouding is prima.

Slecht

Ik had een spel bestelt gta5. Hij was tweedehands maar in uitstekende staat. Weliswaar zonder doosje laten versturen maar eenmaal in de ps4 gaf hij direct een melding aan dat de disc niet te lezen was…

Ik ben revreden

Ik ben gewoon tevreden.

Hij werkt super

• Nazorg / Garantie

Hardware en software worden snel en probleemloos werkend geleverd.

Tot nu toe is alle hardware en software snel geleverd en werkt alles naar behoren. Dat betreft dus de diverse consoles (PS3 en PS4), accessoires (controllers, laders, kabels etc.) en games (PS2, PS3 en PS4) die ik in de afgelopen jaren heb gekocht. Als je het nieuwste van het nieuwste niet per se nodig hebt en wil je voordelig kunnen gamen, is dit een absolute aanrader.

Super kwaliteit ps4 games

Snelle levering van super kwaliteit ps4 games, ben zeer tevreden.

Geleverd wat beloofd is.

Een 2e hands ps4 controller besteld. Deze was zoals omschreven in "perfecte" staat en werkte zoals hij hoort. Erg blij met mijn aankoop. Prijs kwaliteit is top!

• Nazorg / Garantie

Goede artikelen en vlotte verzending !!

Al een aantal games en nu ook een console gekocht en alles is prima !!

• Nazorg / Garantie

Het is best wel goed tot met nu toe en het is betaalbaar. Uitstekend!

Goede kwaliteit

Snel geleverd en dvd als nieuw.

• Nazorg / Garantie

Goedwerkende en nog nette controllers

We konden kiezen voor 'niet meer zo mooi'. Toen we de controllers ontvingen moesten we moeite doen om 'schade' te vinden (dit waren een paar krasjes). We zijn heel tevreden!

Goed als nieuw

Goed als nieuw