Optijd gekomen en geen problemen

Had Battlefield 5 gekocht en het kwam optijd dus geen problemen.

• Nazorg / Garantie

Goede kwaliteit voor een reële prijs

Ik kreeg mijn product binnen 2 dagen thuis. Het spel speel ik nu al wat langer en de kwaliteit van de disc is top ondanks dat het 2de hands is. Ik heb zelf geen doosje erbij maar hier mis ik niets aan. Al met al een top levering waar ik veel plezier van beleef

• Nazorg / Garantie

Snel geleverd en prima verpakt.

Al vaker iets besteld bij GooPlayStation4.nl, levering is prima en op tijd, zoals beloofd.

Goed service, uitstekend product

Vorige week de PS4 voor mijn verjaardag gekregen en wat is het een fijn apparaat. Daarnaast uitstekende service vanuit een goed bereikbaar bedrijf.

• Nazorg / Garantie

Playstation (tot nu toe) zo goed als nieuw gekocht op deze website. Hopelijk gaat hij nog lang mee. Eerste weken na aankoop niets om aan te merken. Voor zeer democratische prijzen ook!

Altijd goed

Weer een paar spellen gekocht, altijd alles verzorgd en in goede staat. Dank!

Service met hoofdletter S

Mooi spel gezocht, Fallout 4, welke ik graag in mijn collectie wilde. Besteld en sneller dan verwacht ook geleverd. De updates waren fijn en de controle op het product was goed, kon deze zonder problemen installeren en aan de gang... Het kaartje met tips waardeer ik extra. Heb geen ervaring met aftersales, maar kan ook simpelweg zijn dat ze zo goed zijn...dus top!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ik was er niet zeker van refurbished maar de PS4 werkt als nieuw en werd ook snel geleverd. Zeker aan te raden!

Vakwerk snel en goed

Vakwerk snel en goed

Nette service

Snelle bezorging, ik had een vraag na de levering over het product en ik werd snel en goed beantwoord en geholpen. Mijn dank hiervoor

Erg tevreden!

Erg goed overzichtelijke website, goed materiaal geleverd, netjes verzonden en het werkt goed. Erg tevreden!

• Nazorg / Garantie

Alles deed het goed, alleen de controller was beschadigd, maar dat hadden ze keurig aangegeven.

Super!!

Erg netjes bezorgd en ziet er zeer goed uit. Discussie als nieuw en zelfs boekjes etc erbij bij bepaalde spellen

• Nazorg / Garantie

Snel geleverd en in erg goede staat ontvangen. De playstation was ook snel bezorgd.

Ik had een erg goede ervaring met dit bedrijf. Ik beveel het zeker aan.

• Nazorg / Garantie

Mijn PlayStation 4 werkt uitstekend!!

De PlayStation 4 die ik bij jullie kocht werkt uitstekend!! …. En zag er piek fijn uit!!!

Super snelle correcte service

Ik heb een aantal spellen gekocht...super snelle correcte service dat is wat ik heb ervaren

• Nazorg / Garantie N.v.t.

prima levering snel in huis en nettjes geleverd blij mee.

Very good.

The console got delivered early and it works really well.

Top geregeld

Snelle levering van een prima ps4 controller voor een scherpe prijs.

• Nazorg / Garantie

Altijd top. Snelle levering, mooie producten, goede kwaliteit, goede prijs

Tweedehands als nieuw!

Mijn grote bestelling van een PS4, accessoires en games werd op de aangegeven tijd ontvangen. Stevig verpakt en goed beschermd pakte ik alles uit. Als nieuweling in de PS4-wereld kon ik zonder problemen alles aansluiten. Nergens gebruikssporen en alles als nieuw! Inmiddels heb ik beetje per beetje leren wennen aan deze toch wel speciale gamsconsole. Uiteindelijk is dit alles tweedehands maar daar merk ik helemaal niks van. Alleen maar een dikke duim omhoog voor dit bedrijf en blij toe dat ik op mijn manier een steentje heb kunnen bijdragen aan deze manier van 'recyclage'. Dank aan GooPlayStation4!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

snel, goedkoop, en veel keuze.

Altijd tevreden

Top zaak

Snel verstuurd Goed verpakt

snelle service

Ik heb een Playstation 4 besteld met controller en 2 spellen. Ik kreeg hem 2 dagen later helemaal netjes verpakt en alles doet het super! Snelle en nette service, top bedrijf.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering en materiaal in goede conditie geleverd.

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen