Goede kwaliteit

Super fijne website en goede producten en fijn dat je extra garantie erbij kan kopen. Product ziet er erg goed uit en fijn dat alle kabels erbij geleverd worden en erg goed ingepakt zijn.

Snelle levering. Super!

Snelle service en hij is in perfecte staat. We zijn er erg blij mee

Snelle service en hij is in perfecte staat. We zijn er erg blij mee

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Een snelle levertijd en goede kwalitiet van het product

Snelle leverdatum aanrader

Gaaf zo’n bedrijf!!

Aantrekkelijke prijzen..duidelijke communicatie met orderbevestiging en verzendberichten enzo en snel geleverd…wat wil je nog meer!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

zeer goede service en spullen

makkelijke website goed overzicht van de producten

Betrouwbaar en snel

Het was best eng om een paar honderd euro uit te geven aan een ps4. Dat doe je niet iedere dag. Daarnaast vroegen we ons af of het wel verstandig was een gebruikt exemplaar te kopen. Veel aarzeling, maar de site kreeg goede reviews en dat trok ons uiteindelijk over de streep. Levering was, zoals beloofd, binnen 24 uur na bestelling. Dat was de eerste opluchting. Playstation en controllers waren in prima staat en vertonen geen enkel gebruiksspoor. Dat was de tweede, en grootste, opluchting. We hebben dan ook geen enkele spijt van onze aankoop en kunnen GooPlayStation4.nl van harte aanbevelen.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

snelle levering en goede prijzen

Ik heb 10 Playstation spellen en een controller besteld, alles was keurig volgens omschrijving en alles werkte. Prima prijzen ook

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Vlotte levering. Goede prijs kwaliteit verhouding

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Super snel verstuurd en prima prijs

Game was binnen 24 uur in huis. Goed verpakt, in prima staat en €20 ipv €30.Tot een volgende keer!

Goede kwaliteit

FIFA goede kwaliteit alleen de levering van 5 dagen terwijl in voorraad liet te wensen.

Snel geleverd.

• Nazorg / Garantie

Gemakkelijk besteld voor goede prijs en snel geleverd

Top bedrijf voor leuke games en accessoires voor de spelcomputers

• Nazorg / Garantie

Top spel voor een goede prijs

Horizon Zero Dawn besteld voor een hele goede prijs, de volgende in huis en in top staat. Erg blij mee om zo op een voordelige manier te kunnen gamen!

Goekoop, betrouwbaar en snel

Ben zelf niet een fanatieke gamer. Ben vaak op zoek naar oudere games. Ook al heb ik zelf een ps5. Bij goohoo ben je op het juiste adres voor goede , betrouwbare en top games. Zeer sneller verzending, en de games zien er in top conditie uit. Dus als je voor gebruikte games gaat? Ga dan zeker voor goohoo. Je hoeft nergens verder meer te kijken!

• Nazorg / Garantie

Prima service en we hebben een tweedehands PSA4 van goede kwaliteit in huis. Toppers.

• Nazorg / Garantie

Snelle levering, goede prijs.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Sneller en goedkoper dan mijn plaatselijke kringloopwinkel! :)

Aantal ps4 classics gekocht voor m’n ps5; snel, netjes en voor prijzen waar je echt de marktplaats of kringloop voor af hoeft! Top!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering, prima kwaliteit!

• Nazorg / Garantie

Super snelle levering! Spellen zijn gewoon goed! En zeker goed geprijst!

• Nazorg / Garantie

Ze doen wat je van ze verwacht!

Zeer snelle levering, de volgende dag geleverd

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Topservice snelle levering en afgesproken wat er geleverd is

Mijn volgende bestelling zal zeker weer bij de leverancier plaatsvinden Nogmaals bedankt voor de topservice en de goede uitleg Mvg Ferry Didam

eerste keer

De spelletjes zijn als nieuw toegekomen, had wel de optie genomen Krasvrij / gepolijst +12 maanden garantie (+€1,99) De spelletjes werken ook prima, ben dan ook zeer tevreden.

Keurige service

De hoes en disc waren als nieuw en snel geleverd! Prima.

Super blij met mijn PS4

Toppie