Service en snel

Goede service, snelle levering en omschreven in werkelijkheid!

• Nazorg / Garantie

Het bestelling is goed afgelopen en het product is ook prachtig.

Binnen 2 dagen al had ik mijn bestelling in huis. En product was in perfect staat.

Betrouwbaar en snel

• Nazorg / Garantie

Nice because of the best price!

Nice because of the best price

Perfecte levering

Goed product alles werkte naar behoren en snel geleverd

De playstation 4 pro ziet er goed uit mijn zoon is helemaal gelukkig

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering, goed werkend!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Heel ontevreden met de service

Ik heb een controller besteld, bleek het een third party te zijn (niet origineel). De omschrijving van het product bevatte een afbeelding van een originele controller. Vervolgens nam ik contact op met de winkel, ik heb aangegeven dat de controller nep was en dat er een originele werd gebruikt in de afbeelding, de medewerker die mij "hielp" zei dat hij de advertentie niet meer kon "vinden", terwijl ik er letterlijk naar keek op mijn laptop. Een paar minuten nadat het gesprek is geëindigd heb ik de pagina gerefreshd, waardoor ik zag dat het verwijderd was. Het bereiken van de winkel was ook heel vervelend, want ze bleven mij langer dan 5 minuten doorverbinden terwijl er kosten van het gesprek afdingen. Hier ga ik nooit meer wat bestellen. Een en al troep

Uitstekend !!

Je krijgt wat je aangeeft op de site. Ik heb niet aan te merken op de service en product.

• Nazorg / Garantie

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Alle bestelde games (tot nu toe zes stuks) zijn stuk voor stuk van de juiste kwaliteit en lijken als nieuw inclusief boekjes. Voor ons is GooHoo de juiste keuze gebleken.

Goed en meedenkend

Goede klantenservice en goed afgehandeld. Door mijn eigen toedoen was het pakketje naar het verkeerde adress. Klantenservice gebeld en alles werd goed opgelost.

• Nazorg / Garantie

Product in de staat zoals omschreven.

Zeer tevreden over de levering van de PlayStation 4 en 3 spellen. Alles in de staat zoals op de website omschreven. Product was ook zeer snel in huis.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goede prijzen en fijne service

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen.

• Nazorg / Garantie

Product was precies zoals omschreven, keurig ingepakt en optijd bezorgt. Helemaal goed

• Nazorg / Garantie

Goeie service en snel reactie

Goeie service en snel reactie alles goed in orde

• Nazorg / Garantie

Gewoon goed veel keus op de website

Snelle levering , artikel voldoet aan omschrijving. Had een playstation 4 controller besteld werkt perfect alleen slijtage plekken van het neerleggen en een krasje aan de voorkant amper te zien.

Snel en goed

Nieuwe controller—prima, snel en goedkoop; ook nog eens goed voor het milieu

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Nooit geen problemen met dit bedrijf gehad. Ook deze keer mijn ps4 spellen hier gehaald, enkele krasses maar werkte nog uitstekend.

Alles goed in orde

• Nazorg / Garantie

Kan niet beter beste 2e hands winkel tot nu toe!

Top kwaliteit/prijs

Zeer tevreden met gooplayststion 4. Ps4 spellen van goede kwaliteit, zonder krassen en bovendien zeer goedkoop. Een terugkerende klant erbij.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Super website

Ik heb hier al zoveel gekocht een PS3 en een PS4 pro. Heel veel games en alles voor zeer scherpe prijzen

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen