Prima ps4 pro niks mis mee. En snel geleverd.

Controller werkt niet goed

Playstation 4 controller aangeschaft. Werkt na 3 weken ineens de linker joystick niet meer na 3x gebruiken. Geen aanrader dus...

• Nazorg / Garantie

Goede prijs, snelle levering.

Fijne webwinkel met goeie prijzen en een klantenservice die snel reageert en een oplossing bied. Erg tevreden en zal hier zeker vaker kopen.

The best

The best

Slechte aankoop headset

Ik snap wel waarom de headset refurbished is als ik mijn headset in mijn controller steek en ga gamen hoor ik alleen maar gekraak.

• Nazorg / Garantie

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik was altijd sceptisch tegenover 2ehands elektronica maar jullie hebben bewezen dat, dat nergens voor nodig is. De controller die ik had besteld zag er super netjes uit en werd ook goed ingepakt geleverd.

Super service

Nooit geen problemen gehad of watdan ook als er iets is kan ik gewoon met de klantenservice bellen en staat er al een antwoord voor me klaar bijna altijd nauwkeurig en netjes geweest en een super service

• Nazorg / Garantie

Top...spul lijkt wel nieuw!!

Boven verwachting, schoon en lijkt zo uit nieuwe verpakking te zijn verstuurd...!

Snelle levering.

De ervaring is goed, correct, en snel geleverd dus precies zoals het moet zijn ‼️

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Omdat mijn oude ps4 het had begeven, en ik nog niet voornemens ben te upgraden naar de ps5 (ook niet leverbaar momenteel) heb ik besloten toch voor een tweedehands ps4 te gaan. Ik besloot voor een te gaan met gebruikssporen, wat ook netjes staat aangegeven op de website. Tot mijn verrassing was de staat ervan toch uitstekend (niet nieuw uit doos, maar ook zeker niet wat ik verwachte van een PS4 die mogelijk jaren in gebruik is geweest). Levering verliep soepel en op tijd. Alle nodige onderdelen zaten keurig netjes verpakt in de doos. Na aansluiten werkte het uitstekend. Tot op heden geen problemen ondervonden. Ik ben nog voornemens een nieuwe harde schijf erin te zetten, maar dat zou ik ook bij een nieuwe PS4 hebben gedaan.

Snelle goede levering

De webwinkel is eenvoudig en snel te benaderen. Producten worden snel geleverd en zijn zoals omschreven.

Goed en snel geleverd

Werd ondanks slecht weer snelgeleverd

• Nazorg / Garantie

Goede snelle levering en geen pietpraat

Heeel goede ervaring met deze site

• Nazorg / Garantie

Altijd prima service en snelle bezorging

Altijd goed en nooit problemen gehad met bestellingen...

• Nazorg / Garantie

Vrij snel geleverd, kwaliteit goed

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Handige shop voor tweedehands gamespullen.

Makkelijk te bestellen en netjes geleverd binnen de verwachte levertijd. Ondanks de drukte bij alle onlineshops.

Helemaal top!

duidelijke webshop, snelle levering, perfect product, dus zeker voor herhaling vatbaar.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goede service alleen vond ik de verzendkosten een tikkeltje aan de hoge kant. €4,50 voor de ps4 snoer €4.95 verzendkosten

Gewoon goed

Vandaag besteld de volgende dag al in huis. Prima

snelle en goede levering

ik had 2 weken geleden maandag mijn controller besteld en had hem dinsdag al echt super en hij zat helemaal goed verpakt echt top service

Klantvriendelijk en professioneel.

Na telefonisch contact over een verkeerde bestelling ( ps3 i.p.v. ps4 games) is deze de volgende dag geannuleerd en is het geld na 2 dagen weer retour ontvangen. Super klantvriendelijk. Uiteraard een goede bestelling gedaan en mijn volgende (3de alweer) zou ik zonder aarzeling durven te plaatsen. Zeker 5 sterren waard.

• Nazorg / Garantie

Een kapotte razer headset gekocht

Het product is niet goed omdat de headset in een soort slaapstand ging, maar ik hem moet "resetten" elke keer dat ik hem wou aandoen. Het product moest ik openschroeven en de accu loshalen Ik heb de razer nari ultimate normaal gebruikt. En ik vind dat deze problemen nog niet hadden mogen ontstaan bij een product van deze leeftijd en voor deze aanschafprijs. Daarom heb ik gekozen om dit product terug te sturen.

Helemaal top

Voor mijn zoon een ps4 spelletje gekocht,helemaal blij

Goede ervaring

Goede ervaring. Snelle levering en bij vragen goed contact en goed geholpen.

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen