Voor mijn zoon z’n eerste PlayStation gekocht. Ik kende het bedrijf eigenlijk niet en op de manier hoe ze het product hebben omschreven en het daadwerkelijk was klopte! Prijs en garantie zijn goed geregeld en de communicatie ook.
Geen klachten
Tweedehands PS4pro met toebehoren besteld. Werd snel en correct geleverd tegen een prima prijs. Werkt na 1.5mnd nog steeds gewoon zoals het moet, conform verwachting. Enige reden om geen hoger cijfer toe te kennen was dat de geleverde hdmi kabel niet werkte. Daar heb ik er gelukkig genoeg van liggen..., maar toch. Opzich dus gewoon een aanrader!
Goed geleverd en optijd
Gran Turismo besteld voor mijn zoontje. Netjes volgens afspraak geleverd en inmiddels is die kleine er al aardig handig in. Mooi dat deze spellen op deze manier voor een mooi prijsje te koop worden aangeboden want een spelletje van 50,00 koopje geen 10 per jaar dus een goede 2de hands spel kan je nog eens zomaar kado doen als die kleine goed heeft meegeholpen of het goed doet op school.
Ziet er super uit!. Weer een mooie kerst kadou binnen voor onder de kerstboom :D Wel alleen jammer dat post order bedrijf het bij de buren af gaf en niet bij ons :( Maar gelukkig kunnen we de buren vertrouwen EN is alles goed gekomen.
Binnen maand valt ps4pro uit
Hoi Eric, Ik begrijp dat de console goedwerkend is geleverd, maar binnen een maand defect is gegaan? Gelukkig valt dat dan binnen de garantie. Als je contact opneemt met onze klantenservice helpen we je verder! Maar alsnog excuses voor het ongemak!
Спасибо все в отличном состоянии приходит
I've used this website multiple times, and it's always a great experience! They offer a wide range of PlayStation games.
Onlangs een ps4 gekocht , dik tevreden over de website ook is het fijn dat je extra artikelen kunt toevoegen wat bijvoorbeeld bij de ps4 hoord verder is de site zeer overzichtelijk. Daarnaast ook zeer tevreden over de snelle verzending een echte aanrader dus !!
Refurbished PS4 gekocht, met accessoires. Paar keer contact gehad met de klantenservice omdat ik wat vergeten was. Geen probleem, goed opgelost en de PS4 loopt als een zonnetje:) Dank!
Snelle levering, PS4 spelletjes in zeer goede staat ontvangen, alles werkt perfect.
Ik heb de headset steelseries arctis 9 gekocht Voor behoorlijk veel geld en de probleem is dat de headset meestal maar 1 oortje werkt soms werken ze allebei en soms niet. Wil het graag retourneren maar dan moet je 8€ verzendkosten betalen.
Hoi Hakim, Vervelend dat de headset niet helemaal goed lijkt te werken. We merken vaak dat het ook aan de instellingen kan liggen. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice, en mocht hij toch defect zijn, vergoeden wij de verzendkosten voor het retourneren!
Ik bestel hier altijd is altijd goed en voor een lage prijs kan je toch lekker gamen bedankt.!
Het pakje was er vlug maar helaas doosje van game beschadigd ik begrijp ook dat het niet direct jullie schuld is maa in de toekomst misschien toch nog beter verpakken want ze zijn niet altijd voorzichtig bij de post Voor de rest geen klagen
Makkelijk te bestellen, duidelijke informatie, snelle verzending.
Alleen goede ervaringen met deze winkel wel twee spel doosjes denk met post beschadigd maar dat mag de pret niet drukken, spellen doen het prima en snel geleverd, en prima prijzen.
Al veel spellen gekocht werken allemaal erg goed en zijn compleet, ook gepolijst wat een erg goede optie is, heb feitelijk gewoon een nieuw spel!
Prima winkel alles was ok de bestelling was op tijd en netjes verpakt.
Miin ervaring is heel goed de ps4 die ik heb gehaald doet het kei goed
snelle levering en de games werken gewoon naar behoren. ben er altijd superblij mee!!
Heb 2 keer Playstation gekocht, ze zijn goed
Ps4 console is prima in orde, de controller ben ik minder tevreden over, zomaar leeg en laad problemen!!
Geweldig product. Snelle levering. Minimale communicatie met de verkoper. Mijn kinderen zijn erg blij met de console.
De bestelling is niet aangekomen vanwege de vertraging van het bezorgbedrijf. De klantenservice nam dagelijks contact op met het bezorgbedrijf totdat werd bevestigd dat mijn bestelling was ontvangen. Bedankt.
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen