pima in orde

snelle bezorging

Altijd goed

pakketjes komen altijd de volgende dag al binnen . Ruime keuze aan items en erg divers.

Erg tevreden

Ik ben zeer tevreden over GooHoo. Prima prijs/kwaliteit verhouding en ik heb de service als zeer prettig ervaren. Doen hun best om het zo klantgericht mogelijk te doen.

Middelmatig

Playstation met games gekocht, 2 van de 4 doen het niet en de ps4 kon in het begin maar niet met de wifi verbinden.

• Nazorg / Garantie

Zeer tevreden snel en compleet

Niet lang gewacht dus top. En ook nog korting op de volgende helemaal netjes.

• Nazorg / Garantie

Snelle levering en goed product

Erg tevreden met het ontvangen product en werkt super !

uitstekende winkel

prima games prima prijzen fantastisch

• Nazorg / Garantie

Supersnelle levering en makkelijk online bestellen!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering, goede prijzen en je word goed geholpen wanneer je een beschadigde artikel krijgt bijvoorbeeld, bij mij werd het binnen 1 dag opgelost. Hele vriendelijke klantenservice. Goohoo is zeker een aanrader. Ik raad bijna iedereen aan die ik ken en van gamen houdt.

Prima service,snelle levering

PlayStation 4 besteld,enkele dagen perfect geleverd in België. Ook het inruilen van Xbox 360 toestel en Nintendo DS consoles gebeurde zeer correct aan een correct bedrag. Alles was binnen de week afgehandeld. In 1 woord "PERFECT".

Uitstekende kwaliteit

Goede kwaliteit consul Uitstekende klantenservice waarbij ze ook snel reageren. Goede en snelle afhandeling bij verkopen van product

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goed en netjes ingepakt en afgeleverd

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Ik had 2de hands oordopjes gekocht. ze deded niet maar zonder gezeur geld terug en op nieuw besteld nu wel goed prima zoals het hoord

• Nazorg / Garantie

Gekregen wat er is besteld

PS4 besteld met 2 controllers, oplader voor controllers en 2 spellen. Levering liep 2 dagen vertraging op omdat DHL met een achterstand te maken had. Heb hier via whatsapp op gereageerd en heb antwoord ontvangen. Spullen zijn na de vertraging afgeleverd en was goed verpakt en zag er goed uit. Zal de volgende keer weer via GooHoo bestellen.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Makkelijk bestellen en snel bezorgt

Makkelijk bestel ook goede nette verpakking en was binnen 2 dagen bezorgt.

Prima service, correct toestel

Buiten gewoon geweldig

Mijn jongens hebben alle 2 een PlayStation pro gekregen van opa het is een geweldige service zelfs toen er 1 niet helemaal top wilde draaien werd hij gelijk omgeruild, al meerdere spellen hier gekocht we kijken voor alles eerst bij Gohoo alvorens verder te kijken

• Nazorg / Garantie

Goede games voor weinig geld Wie wil dat nou niet

Was weer Top!

Snel geleverd en perfecte conditie. Blij mee!

Johan Luijken

Ik heb een PlayStation 4 500 gb 2 hands gekocht met goed . Ik wilde hem terug sturen maar heb f1 2020 gekocht en buren ook en nu spelen we elke dag . Werk heel goed de PlayStation 4 word beetje warm buiten kant maar dat schijnt normaal te zijn. Alleen de controler is niet goed rechts boven r1 blijft vast zitten is lastig masr verder top

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goeie spullen en ze leveren snel

Ik heb een PlayStation gekocht een paar jaar geleden en hij werkt nog super goed

• Nazorg / Garantie

Snelle levering en goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en snelle levering, ik had een mailtje gestuurd en kreeg 3 dagen later pas reactie maar verder helemaal top.

• Nazorg / Garantie

Ik zit nu al heel lang erop te wachten

Ik ben jet nu wel zowat zat

Zeer tevreden.

Zeer tevreden over de aangekochte games,helemaal ongeschonden zn goed als nieuw.

Prima geprijsd

Prima geprijsd, helaas de Playstation Hits versies ontvangen ipv op de afbeelding getoonde normale edities. Persoonlijk heb ik deze liever niet, maar goed, de spellen waren in goede staat voor een mooie prijs.

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen