Hi Kelly, Thank you for your great review! We hope to see you again in the future. Kind regards, GooHoo
Hoi Marjan, Bedankt voor je review! Nog veel plezier met je bestelling. Groet, GooHoo
Hoi Elisabeth, Fijn om te horen dat je kleinkinderen blij waren met de games. Dat horen wij graag. Bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, GooHoo
Beste Marjolein, Vervelend om te horen dat je een verkeerd product hebt ontvangen, onze excuses voor het ongemak! Naar aanleiding van jouw contact met onze klantenservice zag het er naar uit dat de controller zelf mogelijk een mankement had. Hierom hebben wij je gevraagd de controller te retourneren zodat wij na kunnen gaan wat er mis is met de controller. Echter begrijpen wij nu dat de controller met de andere kabel naar behoren werkt, klopt dat? Als dat zo is hoeft deze en de verkeerde kabel inderdaad niet retour en sturen wij graag de juiste kabel nog na. Wij horen graag van je! Met vriendelijke groet, GooHoo