Goedkoop en goed

Tweedehands producten hebben een redelijke prijs en zien er goed uit! Bezorging heeft soms kleine probleempjes, maar niks ernstigs.

Xbox One Leuk Gamen

Mede dankzij deze site weer lekker gamen

• Nazorg / Garantie

Zeer vlotte en correcte bestelling en levering!

Heel makkelijk en werkbaar, duidelijk. Overzichtelijk en opmerkelijk vlotte levering ! Top!

Goed en snel geleverd

Super zaak.

Een geweldige plek voor je games en andere x box one spullen. Snelle levering. Reageert zeer snel op vragen via email. Een vertrouwd adres voor mij.

Geweldig!

Heb de xbox-one besteld voor een vriend. Hij is er geweldig over te spreken en is blij kennis te hebben kunnen maken met uw shop. Wordt vervolgt!?

• Nazorg / Garantie

Ik heb al veel besteld en altijd snel geleverd maar een keer had ik een headseat gekocht maar de originele doos was zwaar beschadigd en de bezorg doos was te klein maar de headset was in perfecte conditie en deed het super dus misschien op de site voor dat mensen iets betalen heel duidelijk aangegeven tot het al gebruikt is tot mensen niet schrikken als ze hun pakketje open en de doos kapot is maar de producten gewoon getest zijn

Goed en snel

ik had een xbox one s stand gekocht via gooxboxone en het bevalt, ik gebruik hem nu al een tijdje

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Zo goed als nieuw is zo goed als nieuw (en snel)

Heerlijk op deze manier inkopen doen. Kosten zijn lager dan een nieuw product. Toch garantie, en verder dan de "marktplaats drempel". Levering inderdaad snel, 2 dagen later al aan de slag. Dat is dus niet de volgende dag, daarom 4 sterren. Xbox was helemaal schoon gemaakt en ik was zo onderweg. Beschrijving stelde dat het product in zeer goede staat zou zijn. Dit is ook zo. Geen krasje te bekennen! Nazorg nog niet nodig gehad, maar gezien de communicatie en de wijze van verpakken, ga ik ervan uit dat dit ook goed zou zijn. Zeker voor herhaling vatbaar.

Top services

Van a tot z perfect!

• Nazorg / Garantie

2dehands met zekerheid en garantie !

Zeer duidelijke en prijsvriendelijke website maar als opmerking heb ik dat er bij elke specifieke aankoop meer details zoals krasschade of deukjes mogen vermeld worden. Als voorbeeld heb ik een Xbox one X besteld met de zo goed als krasvrije optie. En dat is wel zo maar er is een zeer zichtbare deuk aan de voorkant en het zou minder onaangenaam zijn geweest als ik daarvan op de hoogte was bij aankoop.

• Nazorg / Garantie

Heel erg blij met mijn aankoop!

De games die ik heb gekocht werden super snel geleverd. Diskjes zien er perfect en krasvrij uit. Daarnaast waren de prijzen voor de gekochte games super scherp. Voor deze prijs kon ik ze nergens anders vinden. Een hele goede ervaring dus.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goede controller voor een mooie prijs!

Werkt prima!

Snelle levering, Geen krassen! Top

Hele goeie service

Controller bestelt Volgende dag al in huis! Heerlijk Controller is helemaal in orde Helemaal. Top!

Gewoon goed.

Fijne mensen. Erg vriendelijk.. En en een hele goede service

Werkt uitstekend, goede service

Het artikel werkt zoals het hoort, en is snel bezorgd.

snelle levering en goede goed product

snelle levering en goede goed product

• Nazorg / Garantie

Snelle levering, goede kwaliteit.

Heel gelukkig kind, voor een eerlijke prijs

Alles goed

Gewoon goed en prima geregeld Ik heb werkelijk geen idee wat er nog beter kan, snel en netjes bezorgd, alles perfect afgehandeld Dus een bedrijf zoals het moet.

• Nazorg / Garantie

Goede snelle service. Goed verpakt. En uiteraard goede producten. Niets op aan te merken.

Zeer goeie service Betrouwbare Product snel binnen Goed getest spullen

Uitstekende ervaring

Bij het begin was ik er heel sceptisch over. Toch maar een kans gegeven en alles is prima verlopen. Goeie service !!

Topzaak

Gewoon topzaak

supersnel games in huis 1

fijne makkelijke bestelling veel opties snelle levering

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen