Spel werkt goed en kwam snel aan

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Mooie producten en zien er goed uit. Snelle levering en goed verpakt

Lekker snel geregeld

Matig

21 December 2020 een bestelling gedaan, zou die woensdag 23 December geleverd worden, Inmiddels 5 Januari 2021 nog steeds niks binnen gekregen Levering is compleet waardeloos Ondanks de levering wat pure stont is, prima website service en alles

• Nazorg / Garantie

Snel, betaalbaar, geleverd zoals beloofd

Website is helder. Prijzen zijn goed en levering is snel. Super!

Helemaal prima!

Alleen maar positieve ervaring

Fijne winkel

Goede kwaliteit, goede service en snelle levertijd. Prima winkel!

Goedkoop en snel

Juiste een snelle levering van een prima kwaliteit, mijn complimenten!

Goede profesionele service!

Ik kreeg mijn product optijd binnen met wat extras erbij. Ik ga zeker weer bestellen!

Goede service en kwaliteit

Ik ben heel erg tevreden over de service en kwaliteit, goede prijs en kwaliteit en een snelle levering,

Snelle goede service

Binnen een dag geleverd

Supper

Werkt perfect fijne ervaring

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Het ziet er allemaal prima uit and doet het goed.

Uitermate tevreden

Meerdere keren een game besteld Precies zoals omschreven Keurig geleverd Op tijd geleverd Goede prijs kwaliteit verhouding

• Nazorg / Garantie

Snelle levering en de producten van prima kwaliteit

Zoals gewoonlijk bij goohoo, een super snelle levering en de producten netjes verpakt. De eenvoud van het bestelproces en de aflevermogelijkheden, maken dat ik hier zal blijven bestellen en het mijn vrienden aanraadt!

Zo goed als nieuw!

De Xbox one X is niet van nieuw te onderscheiden en draaid als een zonnetje.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Spellen zijn makkelijk te vinden op de site. Bestellen is makkelijk en hetgeen wat je besteld is snel binnen! Is er iets mis mee? Geen punt. Je stuurt een berichtje en het word netjes opgelost.

• Nazorg / Garantie

Goed spul en waar voor je geld!

Hallo, Ik waardeer jullie met een acht voor de goede service. Het was echt plug and play echt top. Je unt echt niet zien dat het gebruikte apparatuur is. Hartstikke top, Groetjes Wim Martens

Goede ervaring

Meerdere keren besteld en altijd alles goed

• Nazorg / Garantie

Goede service, waar voor z'n geld. Een aanrader

XBox voldeed volledig aan de beschrijving. Goed dat er gebruikte toestellen terug op de markt worden gezet om de wegwerpmaatschappij toch een beetje een halt toe te roepen.

Xbox ok controller not

Xbox x doet het prima ! De ‘nieuwe’ controller blijft met kruisje hangen naar rechts. En zorgt voor enige irritatie. Knopje blijft dan hangen en ‘klikken’ Indien je het koopt neem er dan ook garantie bij!

Positief verrast

Ik wilde graag de Xbox one s ervaren En wilde er een 2e hands eerst toch een beetje sceptisch. Voor afterpay gekozen voor als het tegen valt. Maar kreeg na een paar dagen de xbox one s Binnen netjes verpakt met controller voedingskabel en hdmi ook. Alles werkt perfect en naar behoren al fijn kunnen gamen aanrader

Snelle, complete levering.

En met compleet bedoel ik: Snel geleverd, netjes. In zeer goede conditie was de levering. Top.

nog niet uitgepakt

ik heb nog geen xbox one!

Snel en goed

De goederen zijn goed omschreven en volgens beschrijving ook toepasbaar en zien er goed uit.

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen