Goed geleverd

Super goed geleverd snelle verzending

• Nazorg / Garantie

Ruime keuze, snelle levering, prijs verschilt soms wel erg met andere aanbieders.

Bestel hier regelmatig. Snelle service. Producten prima in orde.

• Nazorg / Garantie

Super snel verzonden. K ben heel tevreden

Zeer goede dienst. Snel verzending en goede kwaliteit

• Nazorg / Garantie

Precies hoe het staat geschreven

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Niet de kwaliteit die ik had verwacht

Ik heb de laatste tij meerdere items gekocht bij goohoo: - Xbox360 - Contollers - Games voor x360 en x1 Nu heb ik als eerste 1 game en controller terug moeten sturen omdat de game enorm naar nicotine rook en de controller niet werkte. Retourproces is niet het meest fijne proces dat je zelf de kosten moet voorschieten maar retour was snel afgehandeld en verzendkosten terug betaald dus prima. De games waren in de staat die ik had verwacht, sommige hadden nog wel stickers erop maar ik verwacht niet dat deze door hun eraf worden gehaald. De console was redelijk beschadigd, best wat krassen erop, het is glossy plastic dus dat verwacht ik wel. De controllers is waar het in mijn ogen wel misgaat, dit zijn natuurlijk de zaken die het smerigste worden en de slogan dat alles netjes gepoetst wordt gaat niet op. Ik heb zelf nadat ik gecheckt had of de controllers goed waren deze opengedraait en zag nog heel veel smerigheid. Even in het sop en ze waren weer schoon. Ik zou goohoo wel aanraden voor games maar niet voor consoles en accessoires, deze winkel moet de volgende stappen in mijn ogen zetten om de beste tweedehandszaak te worden voor gaming: - controllers moeten echt uit elkaar gehaald worden en fatsoenlijk schoongemaakt worden, het lijkt erop of er met een doekje niet eens overheen wordt gegaan. - er moeten foto’s gemaakt worden van de consoles in voorraad zodat je nog enigszins kan kiezen uit welke staat, die van mij had geen specifieke omschrijving maar ik zou zeggen dat dit matige staat is. Anders zou je ook console omhulsels kunnen kopen waardoor de consoles altijd in perfecte staat zijn.

• Nazorg / Garantie

Afspraken worden snel en correct na gekomen.

Het contact is goed er wordt snel gereageerd op de mail de bestelling is eenvoudig. De voorwaarden 14 dagen niet goed geld terug, als een product niet bevalt is goed. Er zijn geen onnodige vragen ook als het product is gebruikt.

Very bad service. Timewasters

Very bad service. They selling item which they don't have in stock. Ordered Xbox One plus game with promise of the same day delivery. At the end of the day I received email that there will be a delay. Ok wait anothe rtwo days-nothing, I call them, the answer was that end of the day my order will be shipped. But again I receive the email about the delay. I call them again and this time they said that the console is not available and will not be available in the short future. So why they didn't call me directly to say that they will not have ordered item. I am very disappointed. They are completely timewasting company. In this time I've missed another deal from leggit company.

Helemaal top

Ik heb een Xbox besteld met een aantal spellen. Deze zijn allemaal goed aangekomen.

Hele goede service!

Ontving precies waar ik om vroeg, binnen de aangegeven tijd, en in hele goede conditie! Heel erg bedankt!

• Nazorg / Garantie

Top spellen en goede levering van een top bedrijf

Super snel en goede levering

Super snel en goede levering

• Nazorg / Garantie

Zoals gewoon netjes en snel geleverd

• Nazorg / Garantie

Top kwaliteit en best wel snel binnengekregen;)

Zeer goede service

Paar used games gekocht zien er nog uit als nieuw doosje ook

top spel, snel geleverd!

co: bo3 besteld hier, werd snel geleverd, zonder beschadigingen of krassen. echt een aanrader

• Nazorg / Garantie

Super snel en goede kwaliteit

Super snel geleverd en top kwaliteit Aanrader!!!

• Nazorg / Garantie

Snel geleverd en de games lijken wel nieuw.

• Nazorg / Garantie

Levering duidelijk en snel. Producten waren goed verpakt en werken zonder problemen.

IK ben tevreden.

Bestellen is eenvouding.De bezorging kan iets sneller,maar hoed zijn.Betalen is eenvouding.Hartelijk bedankt.

Snelle en goede service

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling

UItstekend

Snel en netjes aangeleverd. Overzichtelijke site.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

snelle service en nette producten

Via GooXboxOne al vaker besteld. Producten worden, na betaling, snel verzonden en zien er keurig uit. Top bedrijf

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Mooie prijs, zeer goede staat en snelle levering.

Site is heel overzichtelijk, bestellen gaat eenvoudig en levering is snel. Producten zijn betaalbaar en in zeer goede staat met de mogelijkheid extra garantie af te sluiten.

• Nazorg / Garantie

Goed, optijd geleverd en kwam goed aan

Geen krasje, kwam alleen niet in orginele hoesje maar dat maakt niet uit. Optijd geleverd en goeie service.

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen