Goede service en snelle bezorging

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Ruim aanbod en snelle levering

Ruim aanbod. Soms wat hogere prijzen t.o.v. andere aanbieders.

• Nazorg / Garantie

spel was in goede conditie met originele doosje

• Nazorg / Garantie

Prima kwaliteit voor een prima prijs

Heb drie forza delen besteld op de site. Heb gekozen voor versies origineel in doos zonder de schijf te polijsten. Verzending ging prima en ontving ze binnen de afgesproken levertijd. De spellen waren in goede staat, de schijven zagen er prima uit, twee zonder krassen en 1 met een paar miniscule wat geen probleem is voor het afspelen. Zou hier zo nog meer spellen bestellen wanneer ik de huidige uitgespeeld hebt.

Goede levering en kwaliteit

Het werd snel geleverd. Dezelfde avond gebruikt. Het is als nieuwe kwaliteit.

• Nazorg / Garantie

ben heel tevreden met de spel.

Snel en keurige kwaliteit voor 2de hands

Ik heb een xboxone console met game en 2x een controller besteld. Keurig volgende dag afegeleverd met track n trace keurig te volgens!

Doen!!!

Alles ging goed de prijs was super goedkoop. Werd oprijd geleverd. Alleen jammer dat er niet echt een orginele doos was dus zoals bol.com of coolblue maar alles was prima en goed verpakt

De 5 sterren zegt al genoeg

Super goede services en snelle levering, ze doen wat ze zeggen en ontbreekt er iets, via hun WhatsApp heb je snel contact met 1 van de medewerkers eb de services is gewoon op top niveau Mvg Patrick Spraakman

• Nazorg / Garantie

Tops heel blij met mijn aankoop

Ik heb bij jullie Xbox elite controller gekocht en ben er heel tevreden mee

• Nazorg / Garantie

Zoals altijd snel verzonden in goede staat

Snel verzenden, normale verzendkosten past door brievenbus.

De Console is als nieuw! Niks op aan te merken

Controller PS3 na 12 dagen defect, magere 'oplossing'

Een tijdje geleden kocht ik een controller voor mijn PlayStation 3, voor een bedrag van bijna €30. Na 12 dagen ging hij al kapot. Hij laadde wel op, maar de batterij hield het nog geen 3 uur gamen uit. Klacht ingediend bij hen, hun 'oplossing' is OF een tegoedbon van €10 OF het bedrag van €7,50 terugstorten op mijn rekening. Beide bedragen zijn erg mager, bovendien heb ik volgens mij gewoon recht op reparatie of een vervangend product. Zelfs als het zoals in dit geval het product tweedehands is. Goohoo. Tweedehands met de service van derdehands.

• Nazorg / Garantie

Xbox One besteld met paar spellen, console in goede staat, goede communicatie en snelle levering

Snel en zoals omschrijving

What you order you Will get..... snel en gewoon door de brievenbus ( als het past natuurlijk )

• Nazorg / Garantie

Snel , goed prijs en de dvds waren onbeschadigd

Niks om op aan te merken en het prijs is veel lager dan bij Microsoft store

snelle service

producten altijd in orde

• Nazorg / Garantie

Zaterdagavond besteld,dinsdag in de brievenbus. Helemaal super.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Zeer tevreden over de prijs en kwaliteit van de produkten

Ruime keuze van leuke en goede games De prijs en kwaliteit van de games zijn top in orde

Snel

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Zal het heer zeker aanbevolen. Ben een goede klant heer. snel leveringen en een goed prijs voor de game Ik zal het zekker aanraden TOP.

Verkeerde game geleverd

Ik had Watch Dogs 2 besteld, heb Watch Dogs 1 ontvangen, wel gehouden, geen zin in gedoe om dit weer op te sturen en zo. Jammer.

Zeker tevreden

5 xbox en nu weg zeer tevreden mijn kids hebben nu al hun eigen xbox bij 1 was er drinken overheen gegaan onze fout dus maar een nieuwe vandaar 5.

Werkt Perfect!

Goede en schone producten, voor een zachte prijs, en alles werkt perfect.... :)

Geweldige service

Ik had de xbox elite series 2 2de hands besteld en kreeg na betaling een bevestiging per mail. De volgende dag was het compleet binnen. Precies wat er op de omschrijving stond en de controller werkt geweldig.

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen