Pluspunten
Controller looks like new and works perfect. Fast delivery! :)
Pluspunten
Ik bestel regelmatig spelletje bij GooHoo. Echt nog nooit klachten over gehad. Levering altijd als afgesproken en nog nooit gehad dat iets niet werkte
Pluspunten
Redelijk snel bezorgt
VerbeterpuntenDr controller doet 1 knop het niet goed waardoor ik n nieuwe moet kopen
Product was vies en duidelijk gebruikt. Er zat een blaadje bij dat dit product grondig was schoongemaakt. Niet dus
Beste Glenn, Vervelend om te horen dat het product vies was, onze excuses hiervoor! Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij willen graag samen met u tot een oplossing komen. Onze klantenservice zal u hierover een bericht sturen. U zit nog in uw garantietermijn dus het is nog mogelijk om dit product om te ruilen voor een vervangend exemplaar. Wij zien uw reactie graag tegemoet! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Snelle levering, goed werkend product en zeker een aanrader voor nieuwe klanten en herhalende klanten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Veel spellen. Er zijn goede spellen. Het is de goedkoopste site waar je spellen kan halen.
Pluspunten
Zeer tevreden over mijn aankoop. Scherpe prijzen en de volgende dag al geleverd.
Pluspunten
Snel verzonden (dezelfde dag) en ben ook actief oo de hoogte gehouden van de status. Was goed verpakt, game kwam onbeschadigd in doosje aan. Niet te zien dat het tweedehands was, alles was in erg goede staat.
Pluspunten
1 spel was snel binnen
VerbeterpuntenHou de klant op de hoogte over de status van de bestelling als deze onverwacht vertraging heeft opgelopen.
Beste Renso, De tweede game welke u had besteld had een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Deze game had u op de 3e dag binnen gekregen. Hierom had u daarvoor geen extra bericht ontvangen. Wij wensen u nog veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Pluspunten
Het aperaat is in goede vorm en het word goed verpakt
Pluspunten
Prima kwailteit voor degelijke prijs!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Dit was mijn eerste bestelling bij GooXboxOne.nl en ben zeer tevreden. Snelle levertijd, goede prijzen en alles werkt prima. Een aanrader!
Pluspunten
Goed product snel geleverd zou tussen 13u en 15u geleverd worden maar ze waren er al om 11u! Top!
Expected to get a manual
Pluspunten
Prima prijzen en snelle levering
VerbeterpuntenBijgeleverde HDMI kabel was defect?! Xbox one was gewoonweg ranzig, had makkelijk even schoongemaakt kunnen worden...
Beste Sjors, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat de console niet netjes bij u is aangekomen. Onze excuses hiervoor! Onze klantenservice zal contact met u opnemen om na te gaan wat hier mis is gegaan. Wij horen graag van u! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Al eerder een XBox 360 en wat games gekocht. Defecte DVD werd zonder mankeren geruild. Nu een Xbox One gekocht, opnieuw keurig geregeld.
Pluspunten
Het is veilig en betrouwbaar, ik bestel hier veel liever dan bijvoorbeeld via Marktplaats. Je ontvangt je game snel en netjes, zoals je bij een goede webshop gewend bent. De prijzen zijn mogelijk hoger dan dat je kunt vinden op Marktplaats, maar je hebt hier in ieder geval de zekerheid dat je het spel ontvangt en dat het ook werkt. Ook de optie om een game zonder hoesje te bestellen vind ik mooi, om zo de prijs laag te houden. Ik heb inmiddels diverse bestellingen gedaan en alles is netjes ontvangen. Super!
Verbeterpunten1. Beschrijvingen bij de spellen zijn soms wat out-dated of niet volledig. 2. Mogelijkheid om een prijs-alert te ontvangen of een alert wanneer een game aangeboden wordt. Stel je bent op zoek naar een spel of je hebt een bepaald budget in gedachte dat je dan een mailtje krijgt met hierin een alert. 3. Combinatievoordeel, dus meerdere games bestellen is een lagere prijs.
Pluspunten
Lekker snel me giftcard topp !
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Blij met de garantie die je krijgt bij aankoop. En de snelheid van leveren.
VerbeterpuntenHelaas kreeg ik eerst het verkeerde spel opgestuurd waardoor het langer duurde voordat ik mijn spel kon spelen.