Pluspunten
Ik heb een 2de hands Xbox one S besteld samen met 2 controllers, 2 oplaadsetjes en 2 games. De spullen werden netjes geleverd in een xbox doos met boekjes. De games verkeren in goede staat, maar helaas ontbrak er een cruciale kabel. Na goed contact met de klantenservice is dit direct opgelost en werden de kabels nagestuurd 1 dagje later.
VerbeterpuntenEnigste tip die ik dus kan geven is even dubbel nachecken, maar i.v.m. de kerst/sinterklaas periode is het te begrijpen. Voor als nog doen de xbox en de controllers etc het prima.
Pluspunten
Goed werkend en voor een prijz dat is te goedkoop
VerbeterpuntenEr zaten wat lichte krasjes op maar hij is wel 2e hands dus ja
Pluspunten
Tweedehands spellen zien er als nieuw uit. Ik kijk voortaan eerst op Gooxbox voor spellen voordat ik ergens anders kijk
Pluspunten
Betrouwbaar, mijn bestelling kwam in prima conditie. Ben hier heel tevreden mee!
VerbeterpuntenIk wou een xbox one kopen (waarvoor ik aan het sparen was) en iedere dag kwam er een Euro bij op. De prijs veranderde elke dag en dit was erg verwarrend. In het vervolg een vaste prijs!
Pluspunten
duidelijk en snelle levering
Pluspunten
goed bereikbaar top producten tweede hands is gewoon nieuw bij dit bedrijf.was eerst jarenlang klant bij de 360 site nu bij de one site alle spullen en games plus laatst een console one 1000GB gekocht kan niet anders zeggen dan TOP TOP TOP.
Verbeterpuntenzeker geen verbeterpunten ga vooral zo door zeeeeer tevreden.
Pluspunten
Snelle levering en de console zoet er nog super goed uit. Alles werkt perfect!
Pluspunten
-Goede prijs -Vlotte verzending -Product in goede staat -Overzichtelijke site
Verbeterpunten-Vette vinger op de schijf -'Volgende dag in huis' werd een dag later. Voor mij geen probleem, maar verbetering mogelijk
Pluspunten
Goed verpakt ziet er netjes uit en goedkoop.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Prima prijzen en supersnelle levering
Verbeterpunten(nog) groter assortiment games
Pluspunten
Service / aftersales
VerbeterpuntenNog geen !
Pluspunten
Snelle en goede levering. Al aantal keren spullen besteld en altijd correct behandeld. Super service...
Pluspunten
Good service, quality product. I ordered XBox 360 games where as I have Xbox One X, they accepted the returns and issued me a voucher of their website using which I bought Xbox one Games. The only thing is that return postage will cost you only.
VerbeterpuntenIf return can also be arranged like Amazon.
Pluspunten
Op de valreep voor half 5 besteld en inderdaad de volgende dag binnen.
Pluspunten
Nette snelle levering, goed verpakt.
Pluspunten
Prima prijs en een snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, lage prijs
Pluspunten
snelle levering en goedkope games
Verbeterpuntenvia marktplaats het spel besteld. daarna spel geleverd gekregen maar niet in het juiste doosje. op marktplaats stond wel het juiste hoesje. na mail gestuurd te hebben kreeg ik de uitleg dat het hoesje altijd kan afwijken. dit staat niet op MP vermeld. anders had ik hier niks mee gedaan. kon kiezen of houden, of terugsturen waarvan de kosten voor mij zouden zijn.
Beste Bart, Vervelend om te horen dat u niet tevreden was met het hoesje. In uw geval had u namelijk een zeldzaam special edition versie van de game ontvangen. De game welke je via onze webshop hebt aangeschaft zat in het doosje en het doosje was dus een leuke extra. Wij wensen je verder nog veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Snelle service. Complete bestelling ontvangen.
VerbeterpuntenOverdoos was van cheetos chips. Misschien witte dozen gebruiken of met naam van bedrijf staan netter en professioneler ..