Ik wou dit spel al heel lang hebben en had hem besteld, snel in huis,werkt goed en super leuk spel
Tweede keer een console besteld. Prima adres, zeer tevreden.
Goeie levering en goeie kwaliteit
Je kan hier met een gerust hart tweedehands Xbox spellen kopen. Ik heb meerdere spellen gekocht bij GooXboxOne voor een mooi prijsje en kon de spellen zonder problemen spelen. Dit kan ik over andere tweedehandszaken zoals UsedProducts niet zeggen, daar is het altijd maar afwachten wat ze je opsturen
Ik gebruik deze voor de Xbox One en ben tot heden zeer tevreden.
Xbox one snel binnen en hij werkt zeer goed Binnen paar dagen binnen in huis via de DHL post ik raad deze website goed aan goed bezig gooxboxone.nl
snel (levering zoals voorspelt)
snelle verzending, alles zoals beschreven
Nog niet in gebruik, maar wel getest, prima dus.
Top bedrijf en goeie prijzen, Bestel hier eens in de zoveel tijd, Wat. Ziet er allemaal top uit en snelle, Verzending. Ga zo door. Groeten paul
Ok
Het was goed geleverd en de game is heel goed en niet beschadigd
Op de website staat; Een goed werkende Xbox One Elite Controller Al onze Xbox One controllers zijn zorgvuldig schoongemaakt, nauwkeurig getest. Dit is niet het geval bij de controller die ik heb ontvangen. Dit soort controllers wordt geleverd met andere sticks en gewichten en dergelijken, heb er namelijk een eerder gehad. Deze gewichten missen bij deze set. Zodra ik hem uit de doos haal hoor ik ook al gerammel. Ik ga deze controller niet openmaken om te zien wat het is maar het gerammel komt onder de linker thumbstick vandaan en ik vermoed dat daar iets mist of het gewicht los is gekomen. Ik heb de controller toch even aangezet om te testen. Hieruit blijkt ook dat de linker thumbstick drift naar rechts. Er stond ook nog een custom gebruikersprofiel in, wat aantoont dat de controller niet gereset is. Als er nauwkeurig getest zou worden zou dit direct opvallen, je hoeft de controller alleen maar op te pakken en je hoort en voelt dat er iets niet goed zit. De stickdrift en het oude gebruikersprofiel erbij laten mij teleurgesteld achter, want ik krijg namelijk niet het beloofde product. Ik hoop dat de volgende die ze sturen wel getest is, hier zullen we op moeten wachten!
Niets om aantemerken goede pullen voor goede prijs van goede online zaak. Ik ben tevreden met wat ik besteld hebt
Had er niet veel van verwacht maar super service makkelijk bereikbaar , vriendelijk , een natuurlijk goede producten ben super tevreden met mijn Xbox s
Ik bestel hier al meerdere keren. Goede shop en alles is zoals het lijkt. Duidelijk en goede prijs
Ik koop regelmatig bij GooHoo en ik heb goede ervaringen daarmee. Vaak heeft GooHoo scherpe aanbiedingen.
Ruime keuze aan games en de verzending is echt mega snel. Alles is goed verpakt, aanbod is top en ook in een goede staat. Je vraagt je af waar al die goede kwaliteit discs vandaan komen. Geweldig.
X box One gekocht, doet het super. Wilde kijken of ik het leuk vindt … zo blij mee
Een xbox besteld. Snel en goed geleverd!
Spellen na een dag binnen. Hoesjes en disks allebei prima
DHL is traag. Zoals gewoonlijk moet ik weer een week wachten totdat mijn pakketje er aan komt. Nogsteeds staat er dat er vertraging is. Erg jammer. Goohoo is heel goed! Ik ben blij met jullie en de producten. Maar DHL is heel onduidelijk, traag, en vervelend.
Beste Raymond, Vervelend om te horen dat DHL vertraging heeft met jouw bestelling. Mocht dit nog langer duren dan staat onze klantenservice voor je klaar om je spoedig verder te helpen. Alvast veel plezier met je pakket! Met vriendelijke groet, GooHoo
Ik vond het leuk spel maar ik vind het wel jammer halverwege het spel crashte
Had een playstation 4 pro wou hem eerst zo verkopen toen me schoonbroer zei van je kan hem inruilen zogezegd zo gedaan. Kreeg een mooie prijs ervoor nu een xbox one s omdat ik de beeld kwaliteit wat beter vind als de playstation4. Goeie service Vriendelijke groet D.overwijk
Beste Dimitri, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Wij wensen je nog veel plezier met de Xbox One S! Met vriendelijke groet, GooHoo
Vlotte site en dito kwaliteit en levering!
Bedankt voor je review! Veel plezier nog met je bestelling. Met vriendelijke groet, GooHoo