Uitstekende ervaring.

Mijn sollicitatie via WR verliep uitstekend. Zij begeleide mij op een manier die ik nog niet eerder had meegemaakt en deze heb ik als zeer prettig ervaren. Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar Arjen, mijn contact persoon.

Goede begeleiding

Fijne ervaring dankzij Arjan een nieuwe baan

Kort maar duidelijk contact gehad met Arjan. En hierdoor een nieuwe baan. Dus heel erg bedankt hiervoor.

Prima geholpen en boden ook alternatieve/soortgelijke banen

Fijn dat ze soortgelijke banen aanboden.

WR is duidelijk, goed en geen onzin

Arjan Sterkenburg van WR is lekker kort met tekst en uitleg. Hij komt snel met juiste connecties waarvan wij nu een met een positieve match hebben. Vandaag mijn contract ondertekend en dan zo snel mogelijk starten. WR vindt ik een aanrader als je werk zoekt en geen uitzend/detachering wil doen.

Snelle reactie en snel een afspraak

Mijn contact met Arjan was erg fijn. Hij reageert snel en kundig en had ik ook snel een afspraak voor mijn eerste kennismaking bij een nieuwe werkgever. Hiernaast helpt hij goed met de aanbieding met je door te nemen mocht je hierover vragen hebben.

WR.nl Super bemiddeling voor een technische baan!

Eenvoudig en helder contact (E-mail, App, telefoon) door WR werving en selectie. Je reageert op een uitgezette vacature, je komt in contact. Zij stellen je voor doormiddel van je CV en regelen een gesprek. Wat mij betreft echt aan te raden, ik vond in korte tijd een hele mooi nieuwe werkgever! Goed geregeld!

uitstekend

Goede communicatie, zeer vriendelijk en goede tips voor je sollicitatie gesprek. Super!!

Het was de helpende hand tijdens het proces!

Ik ben enorm goed geholpen door Arjan! Een enorme vriendelijke man, die de hele dag door tijd maakt om je nog even gauw te bellen of te appen.. De communicatie was top! Het was een hele fijne tussenpersoon. Arjan was goed op de hoogte wat er speelde en had zelf korte lijntjes met de instantie, waardoor ik gauw wist waar ik aan toe was! Bedankt!! Ik heb the Job!

Actie reactie en een nieuwe baan

Heerlijk de lijntjes kort houden. Dank voor je hulp.

Uitstekende begeleiding tijdens het sollicitatietraject! Succesvol :-)

Altijd snel met updates. Goede communicatie. En voor mij heel belangrijk: goede ondersteuning tbv voorbereiding gesprekken. Alles bij elkaar: top service! Voor mij geresulteerd in een nieuwe baan.

Goede communicatie en vertrouwelijk.

Zelf heb ik niet hoeven zoeken naar een baan. Simpelweg aangemeld en criteria doorgegeven. Hierdoor heb ik een baan gevonden wat bij me past!

Eerste aanbod raak

Ik werd goed op de hoogte gehouden door Arjan tijdens het proces en het eerste aanbod was eigenlijk meteen raak. Top!

Ik heb het contact met WR als zeer positief ervaren.

Er wordt goed gecommuniceerd en er is altijd een terugkoppeling, waardoor je snel op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. WR heeft gezorgd dat ik een nieuwe baan heb, ik ben er blij mee. Echt een anrader!

Hele goede service

Jij krijgt een hele prettig en duidelijke service. Waarbij zij snel een duidelijke contact met jou opleggen. En ze zorgen er voor dat jij snel aan een nieuwe leuke baan komt die bij jou past.

goede communictatie

communicatie verliep vlot en alles werd goed uitgelegd

Goed geholpen met het vinden van een baan.

WR heeft me goed geholpen met vinden van een nieuwe baan. Goede communicatie en ondersteuning van hun kant. Een aanrader.

WR is Top

Dankzij WR Werving en Selectie heb ik een topbaan gevonden. Arjan is een fijn en meedenkend persoon met een persoonlijke en snelle benadering. Verziet je van goed advies. WR is zeker een aanrader.

Snelle en geslaagde samenwerking met WR

Arjan van WR is de werving en selectieman bij uitstek, die het gelijk begrijpt wat de bedoeling is van je sollicitatieproces. Daarom kan hij telkens vlot schakelen tussen mij en zijn opdrachtgevers. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle en geslaagde samenwerking, die soepel is verlopen. Binnen 3 weken heeft dit tot een aantrekkelijke job opgeleverd voor mij. Mochten anderen in de technische sector werkzoekend zijn, dan kan ik Arjan hiervoor zeker aanbevelen!

Pluspunten

Prima geholpen door Arjan. Staat altijd klaar en goed bereikbaar. Veel goede communicatie mee gehad.

Pluspunten

Arjan Sterkenburg heeft mij goed geholpen met het maken van een keuze. Dit viel niet mee met het aanbod wat er momenteel is.

Iets meer persoonlijke aandacht.

Pluspunten

De selectie activiteiten van WR zijn ongekend en uitermate persoonlijk. Zowel naar kandidaat als naar opdrachtgever. Korte lijnen; snelle en efficiente communicatie en vervolgstappen. Ook de begeleiding tijdens het traject is uitstekend maar niet te overdreven. 10 met een griffel..... absolute aanrader.

kan ik niet bedenken.....

Pluspunten

Het was allemaal goed geregeld en ik heb een nieuwe baan! De comminucatie met mijn contact persoon verliep erg goed en was ten alle tijden erg duidelijk. Bij vragen waren ze ook buiten kantoortijden bereikbaar en bereid je verder te helpen!

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht