Zeer professioneel begeleidt naar een nieuwe baan

Geduld, Passie en gedreven. WR , in mijn geval, Arjan Sterkenburg weet heel goed de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. Op een bepaald moment in mijn sollicitatieprocedure heb ik ook m'n eigen initiatief genomen, maar dat heeft goed uitgepakt. Dit eigen initiatief werd door mijn toekomstige werkgever, maar ook zeker door bovengenoemde zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Arjan Schaap

Uitstekend.

Prettige en heldere communicatie. Uitstekende service en je kunt begeleiding krijgen wanneer gewenst.

Vrijwel direct beginnen - zo snel kan het gaan

Ee reactie van WR en Arjan koppelde mij zo bij een droombedrijf. Schroom niet en reageer snel, je krijgt wat ze beloven!

Zeker een aanrader, komt met leuke en goede voorstellen en een nieuwe baan is zo gevonden

Zeker een aanrader, na sollicitatie goede begeleiding en leuke en uitdagende aanbiedingen. Andere baan was zo gevonden.

WR heeft mij uitstekend geholpen naar een nieuwe baan

De communicatie met Arjan was altijd goed en snel. Direct na mijn aanmelding bij wr.nl kreeg ik een reactie. Zij wisten al snel een aantal interessante vacatures voor mij te vinden. Tijdens de solicitatie-procedure hielden ze nauw contact met me over de voortgang, en of ze iets voor me konden doen. WR heeft mij uitstekend geholpen naar een nieuwe baan. Ik kan ze daarom van harte aanraden!

Dankzij WR heb ik een nieuwe baan gevonden!

Vacature gevonden bij WR, zij hebben vervolgens goed geholpen bij het sollicatie-proces!

Duidelijk, realistisch, daadkrachtig, nononsens

Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen. Duidelijk in communicatie, heb mij geen nr gevoeld, erg persoonlijk. Communicatie via mail, app en telefonisch. Goed bereikbaar en waren bezig met jou als persoon. Meedenken wat goed voor mij was, zonder realiteit uit het oog te verliezen. Geweldig dankbaar voor hun begeleiding en hulp bij het vinden van mijn nieuwe baan!

Pluspunten

Prima bedrijf, dealt niet in matige banen, maar gewoon fulltime banen met uitstekende arbeidsvoorwaarde en doorgroeimogelijkheden. Arjen is pro actief en staat je bij met raad en advies. Voor het gehele traject.

Paterswoldseweg 806

9728 BM Groningen