Pluspunten
Altijd bruikbare content
Pluspunten
Naar aanleiding van een event dat op deze site staat contact opgenomen, enorm goed geholpen, stelletje toppers!
VerbeterpuntenHard toe aan een nieuwe site lijkt mij
Pluspunten
Bruikbare content, erg nuttig!
Pluspunten
Altijd nieuwe business courses online
Pluspunten
Erg duidelijke website met veel carrière mogelijkheden. Altijd up to date
Pluspunten
Zeer duidelijk en compleet platform voor business-courses specifiek.
VerbeterpuntenDe website kan wat gebruiksvriendelijker worden neergezet.
Pluspunten
Overzichtelijke hoofdpagina, duidelijk. Je vindt meteen wat je nodig hebt, vind ik erg prettig!
VerbeterpuntenEr staat rechts beneden een leeg vlak, voor de rest geen verbeterpunten.
Pluspunten
veel up to date busines courses
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten
Pluspunten
Erg duidelijk en altijd up to date. Als student weet ik meteen wanneer er interessante business courses op de planning staan.
Pluspunten
Een compleet overzicht van alle Business-Courses
Pluspunten
Super bedrijf voor pas afgestudeerde
Pluspunten
Interessante masterclass gevolgd via Business-Courses.nl
Pluspunten
Veel verschillende business course bij bedrijven door heel het land
Pluspunten
veel up to date busines courses
Pluspunten
Groot divers aanbod
VerbeterpuntenHet woord business course wordt niet meer vaak gebruikt.
Pluspunten
Goede site. Duidelijk.
Pluspunten
Mooi, compleet overzicht.
Pluspunten
Er is genoeg informatie te vinden over de bedrijven. Hierdoor is het makkelijk te oriënteren.
VerbeterpuntenDe mobiele site is niet optimaal
Pluspunten
Veel keuze uit business courses bij grote organisaties.
Pluspunten
Goede, bruikbare business-courses
Pluspunten
Geweldig overzicht van business-courses! Je kunt direct op basis van branch een overzicht krijgen van de eerstvolgende business-course! Super practisch
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Veel Business-courses. Groot aanbod
Pluspunten
In 1 overzicht kan ik alles vinden wat ik zoek!
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke site
John M Keynesplein 17137
1066EP Amsterdam